SEVGİM BİTTİKTEN, zamanda GEÇTİKTEN SONRA SAKIN GELME; BULAMAZSIN BENI ESKİ HALİMLE..
evet günlerdir sana bunlari demeye calisiyorum...cok fazla bekletiyorsun yüregimi ama ya bu uzun cok uzun bekleyis öldürürse icimdeki askimi???
HIc düsündün mu bunlari??? Neden düsünesin ki düsünsen zaten ben suan bunlari yaziyor olmazdim cok daha farkli seyler yaziyor olurdum...seni ne kadar sevdigimi, ne kadar özledigimi anlatirdim parmaklarimin yüregimin sesine kulak verebildigi müdetce yazardim... yinede anlatamazdim bendeki yerini... yüregim alisti böyle uzaktan sevmelere...peki ya artik yakinligina varligina ihtiyac duymaktan vazgecerse yüregim??? kim bilir belki...
bu duygular aynı benim ona söylemek isteyipte söyleyemediğim şeyleri anlatıoo:kedi:
Seninle konuşmaktan hoşlanıyorum ama sen sırf mutlu ol diye senden hoşlanıyorum dedim itiraf ediyorummm!
Napayım kırmak istemiyorum seni...
Ne olsa aramızda bir şey olmayacak bunun bilincinde olduğum için rahatım...
:tomato:
Ama farkındayım ki sen bana aşık olmaya başladın, bu devam da olacak eee HayyaL e kapılmak basit ama kurtulmak zordur daha yolun başındasın...
Kafam ağrıyor ya saatlerce telefonda konuşmaktan... sırnaşık şey
Ama gene de kendimi iyi hssediyorum işte...
Seninle konuşmak ilaç gibi gerçekten... boshayallersmile
o kadar işim var, bunun yanında erkek olmak ne rahat... yat ööle akşama kadar :S
- bavul hazırlanıcak..
- ev toparlanacak..
-Depresifime acil laf sokma öğretilecek sempatiksalakcinni a.s.
yorgunlukkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?