Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Çok Yoruldum çok senin için herşeyi yaptığım halde hak ettiğim değeri görememekten çok sıkıldım...
Çok seviyorum seni çok biraz az sevmeyi başarabilsem belki bu kadar canım yanmaz ayrılabilecek olsam sensiz hayatıma devam edebilecek olsam hiç durmazdım ama sensiz bi günün düşüncesi bile beni mahvediyor..
Eminim sende anlıycaksın bi gün, ömür boyu yanında bitek ben kalıcam her kötü durumunda sorgusuz sualsiz tek destekçim ben olucam seni de böyle hastalıklı takıntılı derecede sevmeye devam edicem keşke elimde olsa da senden nefret etsem ama yapamıyorum... Canım kocam

Kızkardeşlerim, kendinizi, o anki ruh halinizi, pişmanlıklarınızı, kızgınlıklarınızı hatta esprilerinizi kendi cümlelerinizle ifade edin, sürekli alıntı yapmayın. Kendi cümlelerinizi kurmaktan çekinmeyin, yazın, yazdıkça kendinizi daha iyi ifade edeceksiniz. Sürekli alıntı başkalarının cümleleriyle olmaz ki, özellikle burada ve sosyal medyada çok sık rastlıyorum buna. Kendi cümlelerinize inanın ve yazın. ^^

Bana ceza mısın, yoksa hediye misin anlayamıyorum bazen Yahu daha önce ne kadar saçma gelen şey varsa seninle yapıyorum, yaşıyorum, bunun adı aşk Bir de fazla büyük konuşmuşsam demek

H... Abla haklıymış yıllar sonra anladım

yuz verince simaranlar niye yol verince pacalarima yapisiyo acabasi Allahim bi tane de akillisindan yolla bu kadar bol ahmak beni nerden buluyo aramakla bulunmaz cunku de

Çok sıkıcısın, tutucusun. Hayata sanki bir magaranin kapisindan bakiyorsun. Bu evlilige son bir yil veriyorum. Seneye bir seyler bir sekilde degisecek. Ama öyle ama böyle...

Bende gelmek istiyorum oraya...

O henüz benim sevgilim değil, ama şunları çok söylemek isterdim.

"Sevgilim,
Senle birlikte geçirdiğim her saniye, hayat okadar aydınlık ve şeffaf ki, gün hiç bitmesin, yanımdan hiç gitme istiyorum.
Gülüşün, gözlerimin içine bakışın içimdeki bombanın zamanlayıcısını aktif hale getiriyor, bir anda patlayıp dudaklarına yapışmaktan acayip derecede çekiniyorum ve kendimi tutuyorum. Kalbim boğazımda atıyor, o an boğazım kuruyor, söylemek isteyip de söyleyemediklerim düğümleniyor. Güzel günlerini ve dertlerini paylaşmak, kısacası sana daha yakın olmayı gönülden istiyorum. Sessizliğinden ve çekingenliğinden hiçbir hamle yapamadığım gibi kendimi bu derin ızdırap içerisine hapsediyorum. Bana bir adım atabilsen, sana bin adım atabilecek durumdayım."

Neyse umarım birgün bunları yüzüne de söylerim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…