Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Seninle konuşmayı çok istiyorum gururumdan yazamıyorum çünkü sen beni çoktan gözden çıkarmışsın

Oğlum tam on beş gündür susuyorum. Söylemek istediğim çok şey var lakin ben bunları yazmayı tercih edeceğim. Hamilelik ve doğum konusunda en çok yardım aldığım bu foruma yazacağım üstelik. Pek yakinda :) sen iyi ol da ben zaten hep deliydim.

Böyle bi sistem olamaz ya.
Allaha havale ettim ..
Başınıza umarım gelmez bana yaptıklarınız.

Aşkım be, iyiki senin eşinim iyiki benim birtanemsin. Iyi var yavrumuz. Seni seviyorum. Hala her gece sana sarılıp senle uyumak aşırı heyecan veriyor. Çok şükür sizleri nasip edene...

ilk BEN gelirim sevgilim bunu o aklına sok sana unutmam dedim beni sen gibi biri daha tanımıyordur bana hata yaparken düşünerek yapacaksın altından kalkacağın bana zarar vermeyecek şeyler yapacaksın şimdi iyi mi oldu sen orada ben burada ayrı düştük memnunmusun yaptıklarından?

Sen hiç üzülme canım, senin tek amacın ortada dönen çirkin bu durumu netleştirmekti, kimse zan altında kalmasın istedin, o sevmediğimiz üye kişisi bile zan altında kalmasın istedin. Ama kabak sana patladı. Keşke ölü taklidi yapsaydın, keşke bizde ölü taklidi yap aman bize ne deseydik. Olay netleşme durumundan çıktı kişilere takıldı, kişilerin nefretine takıldı, kim demiş, kime demişe döndü, olay netleşsin diye çırpındıkça, kişiselleşti sonunda sana patladı. Ama merak etme biz seni biliyoruz. Bazen böyle durumlar olur. Bazen kendini en yakın gördüğün kişiye bile anlatamazsın. Derin bir nefes alıp boşvereceksin, kendini kimseye anlatmak, kanıtlamak durumunda değilsin...

Belki keskin bir cümlenin sonuna konan nokta acıttı beni, yoluma mayınlar serdin böylelikle...

sana en guzel yillarimi en guzel gunlerimi baharimi yazimi nesemi sevincimi vermistim. seni cok sevmistim ben ....neden ....neden...hep bu soruyu soruyorum kendime nedennnnnn......hata hata hata hata ustune.........o kadar karisigim ki beni kimsenin bulamiyacagi biryerlere gidip hic donmemek uzere kalasim var....

Ya bu karar aşaması neden başkalarını ilgilendirsin ki banane kimin gelip kimin gelmeyeceğinden
Benim amacım o mu sanki
Gerçekten beni delirteceksin.

Sevgili kaynanacigim
Sirf ölümcül bir hastalığın olduğu icin, sonradan vicdan azabı çekmeyeyim diye normal şartlarda yapanın ağzını burnunu dağıtmam gereken davranış ve konuşmalarına sabrediyorum. Tukettin beni. Gerçekten tukettin. Senin yüzünden sutum kesildi. Kendim için çıkarmadığim sesi oğlum ac kalınca çıkardım. Bir daha aynı şey tekrarlanirsa emin ol sesim çok daha fazla çıkacak. Olecek olman benim ömrumu tüketme hakkını vermez ki sana. Biraz vicdan yahu...

Bazen seviyorum, bazen nefret ediyorum, cogu zaman kiziyorum. Bazen hic yok gibisin, bazen de coksun. Bazen ozluyorum, bazen unutuyorum. Bazen hic yasanmamis gibisin, bazen de hic bitmez gibi.. bazen yarim kalmis, bazen hic gelmemis..

Son bir oturup konussak diyorum silinir belki bu bazenler.. sende de var mi bu hal? Harbi ya ben senin kalbinde ne haldeyim? Dur dur yanlis sordum duzelteyim. Ben senin kalbinde miy(d)im?

Haline, tavrına hayran kalıyorum.
Ağırbaşlılığın çok etkileyici.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…