Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Taktik yapacağım sanırım. Kavga etmek de istemiyorum seninle ama patlıcam zor duruyorum. Ağzımı açmıcam demek ki daha.
Umusamamamı istiyorsan değer vermemi istemiyorsun demektir. Bende böyle olur.

Müsaitim ama yazmayacağım, ben çoğu zaman müsaitim ama sen değilsin, yani senden gelmeli.
Ve artık ben yazmaktan sıkıldım.
Şimdi ben burada atarlandım ya yazsam kesin bir bahanen olacak, yeni bitmiş olacak işin muhtemelen belki de hala var her neyse.
Ya da çok önemli bir şey olmuştur fırsat olmamıştır.
Doğru ya da yanlış her zaman bir bahane oluyor bazen kendimi kötü hissettirecek ama her seferinde olacağını sanmıyorum. Bekliyorum bekliyorum susuyorum ama ne zaman laf etsem gerçekten fırsatın olmamış oluyor. Hadi o an öyle, demek ki öncesinde vardı ve sen bunu kullanmadın ki bir noktada artık doğru yanlış atarlanıyorum.
Koca bir gün 5 dk yok mu? Bence önemsememek, ciddi bir üşengeçlik her neyse.
Yazasım var ama daha çok atarlanmak patlamak için, tutuyorum kendimi.
Demek ki eski değer önem kalmamış gerçekten.

Değer vermeyen birisiyle vakit geçirmek için hayat çok kısa.
Ve bir insan iletişim kurmak isterse, hiç vakti olmasa bile tuvalete gittiğinde yazar gerekirse ama yine de yazar. Çünkü konuşmak isteyip de konuşamayan insanın içinde bir huzursuzluk olur.

Yine bir sebebi var, biliyorum sebebini anlıyorum, sıkıntılı bir zamanda.. Tamam şimdi var ama önceden yokken? Şimdi bir sebebi var diyebilirdim önceden böyle olmasaydı. Ne bilim... 2 dk olsun, bana zor gelmiyor.
Çok önemsiyorum bu konuları, ekstra önemsediğim insanlara da daha çok sinirlenirim. Ama kişiyi artık daha az önemsemeliyim sanırım, galiba...
Canımı sıkmamak can sıkmamak için buraya atarlanıyorum.

O kadar şey söylemiş inkar etmiş ama nedense ben sevdiğini düşünüyorum.

Ergenler gibi davranip sabahtan beri telefonunu acmiyorsun. Peki guzel...
Gece eve geldiginde bende kapiyi acmayacagim o halde. Fazla sasirma diye soyluyorum simdiden.
Madem oyle iste boyle..

Demek ki kötü olan, haksız olan, suçlu olan hep benmişim. Beni en zor zamanımda bırakıp giden, 5 yıllık ilişkiyi bitiren sen olmana rağmen bak bugünümüze.. şuan sen mutlusun ben mutsuz. sen düzenini kurdun ben sürünüyorum.
Niye ya niye? hani iyi olanlar hep kazanırdı. Hep iyi olmama rağmen şuan ben niye kaybettim. Niye içim acıyarak senin mutluluğunu izliyorum söylesene?
Ama bundan sonra bende senin gibi olacağım. Bencil olacağım sadece kendimi düşüneceğim. Belki o zaman bende mutlu olurum.
Belki bir gün bende gerçekten mutlu olurum....

neden ya neden böylesin sen ?
niye bunu yapıyorsun bize
böyle mi bitecekti
bare çık konuş bu kadarını hak ediyorum .

Bu gün bana açılman harikaydı..Büyüsün sen büyücü...Seviyom seni...

Beni arayalı nerdeyse 1 saat oldu..Hala kalbim güm güm çarpıyor....

niye hep senin sözün geçiyor o evde gıcık oluyorum bu duruma ben kukla gibi oynatıyorsun kocanla oğlunu resmen rahat bırak sevgilimi

Parfümleriniz çok güzel kokuyor.
Ben de istiyorum onlardan.=)
Ev komple vanilya, karamel, çikolata ve daha bi sürü tatlı gibi koktu.

Evet en büyük hata benim.. Seni adam yerine koydum. Eğitim cehaleti alır eşeklik baki kalır diye boşa dememişler. Okumakla, iyi görünmekle olmuyormuş insanlık.. Ben bu konuda yanıldım. Böyle bir insanın hayatımdan çıkmış olmasına seviniyorum :) Yolun açık olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…