Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nasıl özledim bilsen... gözlerimden inciler iniveriyor:sinifsinif:

kaydirigubbakcemile götür beni gittiğin yere

seni çok ama çokk seviyorum hayatımın anlamı iyi ki sen tanımışım iyi ki seni sevmişim iyi ki varsın ve iyi ki benimsin bir ömür boyu seninle olmak dileğiyle her bişeyim..

hadi yüreğim ha gayret hele sıkı dur hele sabret başını eğme dik tut bu bir rüyaydı farzet

bak nasıl da kıyamıyorum sana..bi dediğini ikiletmeden gönderdim hemen kargoyla..umarım yarın eline geçer ve çok mutlu olursun..bu arada mektup da sıkıştırdım arasına süpriz olsun sana..

Bugün farkettim ki artık sen de hoşlandığım diğer sıradan erkekler gibisin.benneyaptımki

Bana ruh katan, duygu katan, beni melek yapan değilsin artık.benneyaptımki

yağmuruna saygın sonsuzsa zorla günleri sayıryorsan en sevdiğin şarkı yalansa hayatsa filmi hayatsa bide hayatın tümüyle yalansa karşılaşmamız an meselesi SEN EŞıTTıR BEN DEMEKTıR

...yasadigim basitlikleri ,seviyesizlikleri bilsen agzin acik kalirdi..simdi sira bana geldi!

şapşii klimayı bozup gitmek reva mı bana ya
neyse yine gel.
zira pes oynarkene "o hareketi nasıl yaptın" demen cok zevkli

Ne desem inanırsın...
Gözünde yalancı çoban olmak istemem!:kedi:

Sairin de dedigi gibi "beynimi uyusturuyor özlemin" birtanem...

bak nasıl da kıyamıyorum sana..bi dediğini ikiletmeden gönderdim hemen kargoyla..umarım yarın eline geçer ve çok mutlu olursun..bu arada mektup da sıkıştırdım arasına süpriz olsun sana..

aynısını bende yaptım ona hediye yolladım tshirtler özel yaptırdığım..arasına mektupa sıkıştırmıştım ama değeri olmadı sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…