hiç duyamayacaksın bunu benden belkide..senin yüzünden
ben seni..çokk..seviyorum ozn...
haykırmak istiyorum bunu..yapamıyorum..boğazım düğüm düğüm...
seni seviyorum seni seviyorum seni seviyorum anladın mı
salak
ben seni seviyorum anladın mı duyuyormusun
seni sen olduğun için seviyorum,ne mevkin umrumda,ne oyun peşindeki kuzenlerin..kimin beni isteyip istemediği bile umrumda değildi anladınmı
ne boyun posun,ne yüzün güzelliğin umrumda değil..ben kimsenin göremediğini gördüm sende..hassas kalbini kimselere göstermediğin gözyaşlarını bakışını sevdim ben..ruhunu sevdim ben senin..adalet duygunu sevmiştim beni sevişini sevmiştim ben ...paran pulun zaten umrumda değil duyuyormusun
başka kim sana başımızı sokacak bir evimiz olsun ev eşya gösteriş bizden uzak olsun dedi kim
kim ilerde benim kadar salak olur değil mi
böyle eşyalarımız olsun bizim bize ait..onları ben ütülerim evime bakarım diye hayaller kurar..akşam otururum balkonda sana çay yapıp güzel sohbetlerimiz olur aşkımızla herşey çok güzel olur diye hayal kurar kim
ben yemek yapmayı öğrenmekten kaçan ben
sana demiştim ya öğrenirim çok güzel yemekler yaparım demiştim ya
artık içimden gelmiyor yapmak..
kitap almıştım notlar tutuyordum ilk notum mercimek çorbası.. bir evimiz olduğunda yemekleri ben yapmak istiyordum
bize gelmiştin ya hani..ben seni eve almıştım..karnın actı onca yoldan gelmiştin benim için..karnını doyurdum ya bişeyler yapıp..ben çok mutlu olmuştum ozaman biliyormusun ozn
kim seviyorum dediği bir kızı böyle ortada bırakır ozan
beni tanıyamamışsın palavralarını bana anlatma bunlar bahane:::::::
((((( ya bir insan 3 gün değil 6 ay değil 2 senede bir ikişiyi tanıyamazmı
bana bahaneler üretiyorsun..yapılan oyunlara düşmemi izliyorsun..evet bendede salaklık var düşüyorum, var saflık ne yapayım ozan
tüm karalamalara yanımda duracağıma karşımda duruyorsun
kuzenin sarktı resmen onda bile sen beni nasıl oluyor bilmiyorum ama kafanda beni suçladın
gerekki karşıdaki insana cevabını verecek utandıracakken
geçen cumartesi elimden tuttun koca ormanda yeşilliklerin arasında müzk bile olmadan daNS ettik..herzaman yaptıgımız gıbı..ne güzeldi..sessiz sözsüz ama senle..öyle güzeldiki söyleyemedim sana bunu bile
senii tüm kalbiyle sevmiş olan ben
ama gene etrafında iyiliğini düşünen kimse olmadığı için kimse sana şunlarıda söyleyemeyecek..cumartesi bana söylediğin laflarda birşeyi gördüm..sen kendini harika,ulaşılmaz mükemmel biri gibi görmeye başlamışsın:::
(( kuzenin aradığında dedin ya,ya espiri mespiri yapıyorum ortamı güzel hale getiriyorum ee kim istemez beni kim ne yapsa beni çağırıyor öfff dedin ya ağzım açık izledim seni ozan..konuşmanda bile vardı o hava..kim seni böyle yapıyorsa sana büyük kötülük ediyor ama kimin umrundaki..sen bile gerçekten seni düşünenlerin ayrımını yapamadıktan sonra...herşeyi patır patır yüzüne söyleyecek bir delikanlı çıkacak mı..