Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Neden? değiştik biz böyle..

Kime,neye yaradı bu öfke:(

Zaman,nasılda hızlı akıyor

Sokul,yanıma durma öyle

Eğilmeden bükülmeden
Yol alamaz Aşk asla anlsana

Gel sevabı günahıyla
Siyahı beyazıyla
Aşka sahip çıkalım biz bu değiliz:(

Sen bilirsin beni bilirsin beni
Kendimden çok seni severken
Nasıl gidelim biz bu değiliz:((

duyamasanda beni böyle

Değmiyor ki sana verdiğim değere...
Sana da değmiyor işte, diğerine de değmediği gibi...
Oğlan çocuklarıyla uğraşamam, onların kalbi hoş olsun diye bekleyemem...

Canım benim..:1hug: Seninle konuşmak o kadar iyi geldi ki yeniden.
Kendimi değerli hissettirdin tekrar.:1rolleyes:
Umuyorum ki oraya geldiğimde beraber vakit geçirip, birlikte uyuruz.:1hug:
Özledim seninle olmayı. Ama bu kez daha farklı olacak biliyorum.:1rolleyes:
Aşık değilim ama yanında olmak huzur verecektir muhakkak.:1rolleyes:
Her şey çok güzel olsun.

hevesimi kursağımda bırakmakta,moralimi alt üst etmekte üzerine yok!
nedne böylesin?aslında çok açık cevabı..ben şımarttım seni..vazgeçilmez,inanılmaz,mükemmel adam sanıyorsun kendini
tırnağım olamazsın sen benim be şapşal :mymeka:

suan sana cok ıhtıyacım var yoklugun kadar acıtmadı su yanık bedenımı keske yanımda olabılseydın ozaman ne acı kalırdı nede yuregımı kemıren hasretın yaram gececek sensız geldıgınde ızı bıle olmayacak belkı mecburende olsa boyle bıgunde yanımda olamaman koyuyor...senı cok sevıyorummm bebısım

herşeyi öğrendim işte nereye kadar saklıyabiliceğini düşünüyodun merak ettim doğrusu sana tek sözüm var allah sei nasıl biliyosa öyle yapsın

kimse yakınım değil..içimde kopan fırtınaları saklamak her gecen gün daha da zorlaşıyor,gülmek,güler gibi yapmak,herkesten nefret etmek we yine gülmek..bir tek seni özlemek ama sana karşı da donuklaşmak..
korkuyorum..
senden,hayattan,gelecekten..bide kendimden..

Ya dün sana o kadar kızdım ama 'özür dilerim.' deyip buruklaştın ya olay bitmiştir, çok şekersin sen ya...
sırnaşık şey

bak yine gittin sevgilim üzülmeli mi gidişine sevinmeli mi bilemedim
senin yokluğun yorucu soğuk geceler gibi ağır gelsede
gidişinin ardında gelecek bahar
hani diyorsun ya sen asker sevgilisisin diye
dik duruyorum ama zoraki sevgilim

hiç duyamayacaksın bunu benden belkide..senin yüzünden ben seni..çokk..seviyorum ozn...
haykırmak istiyorum bunu..yapamıyorum..boğazım düğüm düğüm...
seni seviyorum seni seviyorum seni seviyorum anladın mı salak
ben seni seviyorum anladın mı duyuyormusun

seni sen olduğun için seviyorum,ne mevkin umrumda,ne oyun peşindeki kuzenlerin..kimin beni isteyip istemediği bile umrumda değildi anladınmı ne boyun posun,ne yüzün güzelliğin umrumda değil..ben kimsenin göremediğini gördüm sende..hassas kalbini kimselere göstermediğin gözyaşlarını bakışını sevdim ben..ruhunu sevdim ben senin..adalet duygunu sevmiştim beni sevişini sevmiştim ben ...paran pulun zaten umrumda değil duyuyormusun başka kim sana başımızı sokacak bir evimiz olsun ev eşya gösteriş bizden uzak olsun dedi kim

kim ilerde benim kadar salak olur değil mi böyle eşyalarımız olsun bizim bize ait..onları ben ütülerim evime bakarım diye hayaller kurar..akşam otururum balkonda sana çay yapıp güzel sohbetlerimiz olur aşkımızla herşey çok güzel olur diye hayal kurar kim ben yemek yapmayı öğrenmekten kaçan ben sana demiştim ya öğrenirim çok güzel yemekler yaparım demiştim ya artık içimden gelmiyor yapmak.. kitap almıştım notlar tutuyordum ilk notum mercimek çorbası.. bir evimiz olduğunda yemekleri ben yapmak istiyordum

bize gelmiştin ya hani..ben seni eve almıştım..karnın actı onca yoldan gelmiştin benim için..karnını doyurdum ya bişeyler yapıp..ben çok mutlu olmuştum ozaman biliyormusun ozn kim seviyorum dediği bir kızı böyle ortada bırakır ozan beni tanıyamamışsın palavralarını bana anlatma bunlar bahane:::::::((((( ya bir insan 3 gün değil 6 ay değil 2 senede bir ikişiyi tanıyamazmı bana bahaneler üretiyorsun..yapılan oyunlara düşmemi izliyorsun..evet bendede salaklık var düşüyorum, var saflık ne yapayım ozan tüm karalamalara yanımda duracağıma karşımda duruyorsun kuzenin sarktı resmen onda bile sen beni nasıl oluyor bilmiyorum ama kafanda beni suçladın gerekki karşıdaki insana cevabını verecek utandıracakken geçen cumartesi elimden tuttun koca ormanda yeşilliklerin arasında müzk bile olmadan daNS ettik..herzaman yaptıgımız gıbı..ne güzeldi..sessiz sözsüz ama senle..öyle güzeldiki söyleyemedim sana bunu bile senii tüm kalbiyle sevmiş olan ben

ama gene etrafında iyiliğini düşünen kimse olmadığı için kimse sana şunlarıda söyleyemeyecek..cumartesi bana söylediğin laflarda birşeyi gördüm..sen kendini harika,ulaşılmaz mükemmel biri gibi görmeye başlamışsın:::(( kuzenin aradığında dedin ya,ya espiri mespiri yapıyorum ortamı güzel hale getiriyorum ee kim istemez beni kim ne yapsa beni çağırıyor öfff dedin ya ağzım açık izledim seni ozan..konuşmanda bile vardı o hava..kim seni böyle yapıyorsa sana büyük kötülük ediyor ama kimin umrundaki..sen bile gerçekten seni düşünenlerin ayrımını yapamadıktan sonra...herşeyi patır patır yüzüne söyleyecek bir delikanlı çıkacak mı..

Son düzenleme:
Ya şimdi vicdan yapmanın sırası mı ya? akannehir
Azcık rahat oluyosun abartıyosun, kendini sıkıyosun abartıyosun orta yok bul klava:

Ne adını duymak ne de yüzünü görmek istemiyorum. mafoldumben

Özür dilerim,bizden çaldığım onca yıl için çok özür dilerim
hakettiğin sevgiyi veremediğim için çok özür dilerim
ben aptalın tekiyim
yıllardır tek isteğim,tek dua'm;
sen iyi ol,senin teline zarar gelmesin,sen mutlu ol da ben önemli değilim boşver
sen hiçbir zaman bilmeyecek olsan da,bu dünyada en çok sevdiğim şey sendin benim...

içim sıkılıyorr
seni aramak içimden gelmiyor ama bi yandanda telefon gözümü alamıyorum
kendimi anlamıyorum seni hiçç anlamıyorum :umursamaz:
sonumuz ne olur senle acaba çok merak ediyorum

Sana dargınım
Kırgınım sana kızgınım
Haksızlık vefasızlık bu
Bu herşeyi inkar eden duygu
Ne acı yazık!

mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…