Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Allahım korusun seni yar ve yardımcımız olsun Rabbim en hayırlı dileklerimizi kabul etsin amin

Son düzenleme:
attığın üç beş kıytırık mesaja kanacak değilim şu saatten sonra. sen benim için artık hiçbir şey ifade etmiyorsun. insan kaybedince değerini anlıyor, elde edince yine aynı b.k

Keske gecmisinde ki o olayları yasamasaydin da suan askimizda hala saf olsaydi. Ama yinede seni cok seviyorum iyi ki benimlesiin

Canım kaynana, dogdugu ilk günden beri "ben onu sünnet ettircem" deyip el kadar oğlumun pipisine kafayi taktiysan, defalarca tatli dille uyarmama rağmen israrci davraniyorsan, "ben onu gizlice sünnet ettircem" cümlesinin akabinde "anne ya sen hayırdır pipi ile ilgili bi travma mi yasadin niye kesip atmak istiyorsun. Dok içini pipiyle derdin ne?" dediğimde kızıp odayı terk etmeyeceksin. Kasındin valla bak.

Sana olan nefretim sevgim kadar biliyormusun? Hala unutmadim ne seni nede bana yaptiklarini. Unutmamam biliyorum tamamen benim hatam. Senin sucun yok ki. Ben onca olaya ragmen unutmadiysam. Onca aciya ragmen silememissem. Bunda senin nasil sucun olur. Ama biliyorum hersey tam anlamiyla bitmedi. Kalbim yanilmaz. Hic yanilmadi. Bu dusuncemdede yanilmayacak...

Ben niye nefret edemiyorum senden. Senden değilde kendimden nefret ediyorum artık.

Buralarda durdun kaç günden beri. Niye gorusmedin benimle. Niye böyle yapıyorsun niye.. olmuyor bitiremiyorum içimdeki seni.

Şimdilik seni seviyorum gerisini idare et
Ama öyle böyle değil bi başka seviyorum
Senin sağın solun belli olmadığı için öyle diyorum stok yap sen!!!

Yine gece oldu. Son gunlerde cok duser oldun aklima. Gelme ne olur huzursuz oluyorum. Rahatsiz oluyorum. Anilarim canlaniyor. Sen simdi uyuyorsundur kesin. Yarin ise gideceksin. Mutsuzsun bak niye oldugunu bilmesemde bunu biliyorum. Eskiden senle olurdum bu vakit. Mesajlasirken uyur kalirdik. Sabah gunaydin mesajinla gune baslardim. Is yerinde kizmalarina ragmen firsat bulur arardin. Tum gun birbirimizden hic ayri kalmazdik. Saatler su gibi akardi. 2 ay yalnizca 2 ay ruya gibi. Ruya gibi diyorum cunku ruyalar nasil biterse sende bittin...

Şimdi daha farklisin degiştin. Büyüdün, ama büyürken içindeki çocuğu da kaybetmedin. Hala çocuk gibisin, bi çocuk ne kadar uyumak isterse o kadar uyuyorsun bi çocuk ne kadar oyun oynamak isterse o kadar oyun oynamak istiyorsun. Bi çocuk ne kadar sevilmek isterse ilgi isterse simartilmak isterse o kadar sevilmek simartilmak ilgi gormek istiyorsun. Hala içindeki o çocuk haylazliklar peşinde. Ama buyudunde. Bundan bi kaç yıl önce olmak istediğin gibisin. Hayallerine doğru gidiyorsun. Değiştin sen. Şu geçen yılda o zorluklarla mücadele etmeyi öğretti sana, vazgecmemeyi öğretti. Su an bunları yazarken güzel günler yakın haber aldim kaderden şarkısı çalıyor bir yandanda. O güzel günler şimdi sana çok daha yakın sanırım. Tadını çıkar.

Yeter dayanacak gücüm kalmadı tukendim artık olucaksa olsun geliceksen gel gelmeyeceksende söyle bitti de bu belirsizlik beni mahfetti

Onun yaptıklarından haberin varsa benim göreceğimi üzüleceğimi bile bile göz yumuyorsan sana da yazıklar olsun ayrıldığımız günün tarihi çok manidar değil mi ? 14 -ayımız birlikte geçti bizim dile kolay...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…