Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Profesör hocama yazıyorum, derste sadece hep aynı 2 kişiyle ilgilenmeniz canımı sıkıyor, ben de çalışkanım, ben de okuyorum, bana da ilgi lütfen.

ne denyo adamsın.
ne yaptığın belli değil bir öylesin bir böyle adam ol adam sözünün eri ol
haysiyetsiz
eskiden kadınlarda haya ar vardı erkeklerde şeref sizin gibileri gördükçe iffetli kadınlara gıptayla bakıyorum
onursuz gurursuzlar

Sana haksızlık ettiğimi düşünmüyorum.Beni bu hale getirdiğin için sana minnetarım sadece..onun bunun hatrı olmasa yüzüne bakmam !!

Sana bir sürü laf edesim kızasım var ama bir yandan da yoruldum artık.

Hayalimdeki sana sesleniyorum

Yok henüz tanışmadık

Nerede yaşıyorsun acaba

Sesini duymadım

Adını da bilmiyorum

Ama ben sana hazırlanıyorum

Geldiğinde telaşa kapılmamak için:)

Sen de bir erkek sitesinde yazıyor değilsindir umarım

Çünkü bu ilişkide aktif olan sensin

Gelip beni bulmalısın

Gidişata bakılırsa sanırım seni beklerken ben de roman yazacağım

Gelmeni oturduğum yerde bekliyor değilim elbet

İşimi geliştirmeye çalışıyorum sen de benimle gurur duyasın diye

Çok okumaya gayret ediyorum sohbetlerimize renk katmak için

Zamanın etkilerini azaltmak için yüzüme maske yapmaya başladım

Çok yürürüm ben umarım sen de yürümeyi seversin sonrasında manzaralı bir yerde oturup sohbet etmeyi, çok keyifli oluyor bence

Şimdi bunu yalnız yapıyorum

Önceleri çayımı udumlarken uzakları seyrederdim

Şimdi kızlarla vatsapta mesajlaşıyorum

Senin teknolojiyle aran nasıl acaba?

Umarım farklı kimliklerle hesap açıp kişilik bölünmesi yaşayan biri değilsindir

Eğer öyleysen beni lütfen yalnızlığımla bırak, razıyım

Daha seni tanımadan bu önyargımın nedenini biliyorsun değil mi?

Yani bir hayalin sosyal medya hareketliliğini analiz edecek kadar hassaslaştığımın farkındayım

Ancak bu devirde güvenilecek insan bulmak kolay değil biliyorsun, neyse gelince daha uzun konuşuruz

Sende sevdiğim şeylerden biri de bu biliyor musun, daha yokken bile bana kendimi geliştirme fırsatı sunuyorsun

Burada olsan seninle bu konuyu acaba nasıl çözerdik diye düşünüyorum

Ama inan ben senin şifrelerini istemezdim

Telefonunu da karıştırmazdım

Bu sana hakaret olurdu, doğru söylüyorum yapmazdım

Sana güvenmeyeceksem hayatımda niye yer açayım ki

Sence de Havai’de tatil yapmaktan daha zevkli değil mi sevdiğinle bir sorunu kırıp-dökmeden çözmek

Tabii uygun olursa oralar da gideriz, kafa nereye biz oraya, birkaç uçak yolculuğuna bakar

Ama yine de paranın alamadıkları insanı daha çok heyecanlandırıyor değil mi?

Sen de benim gibi mi düşünüyorsun acaba

Buraya yazıyorum çünkü bir gün karşıma çıktığında yani senin artık bir adın olduğunda

O zaman belki dönüp yazdıklarıma bakarım diyorum

Yoksa evdeki defterlerde kalacak ve bir gün ortadan kaldırılacaksın

Oysa burası bize tuttuğum notlar gibi olabilir

Beklememiz gereken o bilinmez süreyi tamamlayıp birbirimize kavuştuğumuzda konuşacak ne çok şeyimiz olacak

Ve sanırım konuştukça çoğalacak

Belki de aynı şeyleri tekrar tekrar paylaşacağız

Olsun

Bir araya geldikten sonra ortak anılarımız da olacak, artık onları biriktireceğiz

Ve ben sana kızdığımda güzel günlerimizi düşünüp ayağına basmakla yetineceğim

İşin gerçeği çabuk gelsen iyi olacak çünkü

Tam kıvamındayım insan sevdiğine hiç kızar mı mod’undayım

O kadar kusursuzsun ki benim gözümde sen bile kıskanırsın

Yani beni doğru ayarlara döndürmek için gelmeli

Tipik erkek tavırlarınla beni dünya gerçeğine döndürmelisin

Ve bana bu dönüşümü yaşattığın için sana sevgimin artacağını da bilmelisin

Çünkü senin sayende kendimi daha çok tanıyacağım

İçimin derinliklerindeki beni açığa çıkarmama yardım edeceksin

Yeter ki yan yana durmayı bilelim ayağımız kaymasın

Hatta sen öne geç bence sakıncası yok

Ben ön planda olmayı pek sevmem

Zaten şimdi de değilim

Peki beni nasıl göreceksin

Burayı okumadığını da biliyorum

O halde buradaki kelimelerimin manasını sana gönderiyorum

Aşk bu. Muhatabını bulur ve bizi kavuşturur diye umuyorum

Hoş geldin demek için seni bekliyor olacağım

Son düzenleme:
Keşke sen diye bir yaram olmasaydı. .Yada o yara nolurdu çabuk kabuk tutsaydi (((Ben hayatımı ikiye ayırmak istemedim ama sen bunu bana yaptırdın! !! Şimdi hayatım senden önce ve senden sonra olaraq ikiye bölündü. .Sen nasıl bir serefsizmissin be ben nasıl gözümü bukadar yuma bildim...Allah bela

neden bu kadar saçma bir kişilik çıktın?
senden de etkilenemedim.
uzaktan bakınca iyiydin oysa.
karşıma geçip oturunca hepsi uçtu ve ben yine yalnızım.
bıktım yaaaa...
etkilenmek istiyorum, sevmek istiyorum.

Herşey güzel olacak demiştin de inanmamıştım seni çok seviyorum.

Sen hastasin ve ben senin yainda olamiyorum, inan bu durum öyle zoruma gidiyorki

sevgili kv'cigim;

halinize cok uzuluyorum. etrafinizdaki cahil kisilerin doldurusuyla mi yoksa kendi gafletinizden mi bu hallerdesiniz anlayamiyorum. bunu anlayamiyor olmanin beni ne kadar irite ettigini ve korkuttugunu size ifade edemem.

sizi hayatimda istemiyorum, sag olun siz de yaptiklarinizla bu isteksizligimi pekistiriyorsunuz. fakat size tesekkur de borcluyum; davranislariniz her durumda beni hakli cikariyor. umarim hep boyle devam edersiniz.

Yok dayanicam profiline bakmicam umarim hala unutamamakla ilgili sozler paylasmiyorsundur.Hala biraktigim yerde onda degilsindir umarim.
Hayat ne garip degil mi sen onu nasil unutucagini dusunuyorsun bende seni nasil unutucam diye dusunuyorum.

Merhaba adam. Sen şimdi en derin uykuların kuytusunda gezerken ben kilometrelerce uzaktan örtüyorum üstünü. Öpüyorum usul usul nefesinden. Ne ara bu kadar anlamlı oldun sen. Ne ara isminin karşılığı bu kadar can buldu bende? Aynı maviliğin altındayız ikimizde. Ve hala inatla uzak duruyoruz birbirimizden, söylesene bu ikimize de haksızlık değil mi? Aslında sana söylemek istediğim çok şey var ama korkuyorum dile getirmekten. Seni kaybederim diye delicesine korkuyorum ben. Ama inan bana böyle bitmeyecek,böyle bitmesine izin vermeyeceğim. Sonunda boğulmakta olsa o okyanuslarda yüzeceğim ben. Senden vazgeçmeyeceğim.

Öpüyorum Gülüşünün Kıyısından

Seninle hiç gezmedik bu şehrin yollarında. Bakmadık mavilere, güzel martilari dinlemedik, beraber keşfetmedik. Kış vardı hep sehrimizde, kar vardı saatlerce üşümeden yürüdüğümüz. Acımasızca yürüyen kalabalıklar gene vardı, ama hiç farkında değildim ben nedense. Bugün artık yeni bir sayfa açtım kendime, ilk defa birini kırmayacağıma dair kendime söz vere vere hem de. Sana vedami çoktan yapmıştım gerçi, aklımda olan tek şey, sen bana veda edebildin mi düşüncesi. Asıl belirsizlik öldürdü hep beni. Sonsuz gururum var demiştim benim ve kimse için değişmez demiştim. Aslında gurur değilmiş benimkisi, umarsizin önde gideniyken, sana olan aşkım, bağlılığım yüzünden kendi değerlerime ihanet eder gibi hissedisimmis, hep kendimden utanisimmis. Bu yüzden yük olarak görmüşüm ben seni, bir nevi rahata ermisim bitince herşey. Aslında senin yazdığın siirlerdeki gibiymis herşey, sonsuz gafletimdenmis. Ayrıldım puslu şehirden, seni gömerek, görüyorum artık, evet aldattin beni, evlenmek zorundaydin ama tek hata sende değilmiş. Ben haksızlık etmişim ikimize. Zor bir itiraf bu benim için bilirsin. Ama halen kendime itiraf etmeyi başaramadığım birşey var, o beni sevmiyordu diye günah cikartmalarim tabiki. Aslında sevmiş olabilirsin, mantıklı bakınca davranışların buna delalet ama yediremiyorum halen inanmıyorum, senin gibi bir adamın sevmek gibi ulvi bir duyguyla onure edilebileceğine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…