Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sen benimle dalga mi geciyosun be kadin!!!! Naeil bilmeden aradinn. Olur mi öyle sey. Yalana bak torun yanlışlıkla aramis. Koskoca rehberden onu mu buldunuz arayacak? Eski gelin! Kaldi ki senin telefonunda numarasi ne? Ona hala kizim yavrum tatlim diye konuşuyorsun. Sonra kalkip bana samimiyetten bahsediyorsun. Aptal var sanki karşında. Seni artık hic sevmiyorum. Dua et oğlun uzulmesin diye katlaniyorum.

Devam etseydi 3. Yılımızı doldurmuş bulunacaktık bugün ama kısmet değilmiş

beni arayıp pişman olduğunu söylediğin günü görüp egomun tavan yapmasını istiyorum :)

Evet belki ben istedim ayrılmayı ama sonrasında pişman oldum yapmadıklarım ve yaşayamadıklarımız için seni ne kadar sevdiğimi göstermedim sana . özlediğimde doya doya sıkı sıkı sarılmadım . sana. Bunları sevgimi gösterirsem bağlandığımı anlarsan bırakırsın beni korkusuyla yaptım . Yaptım da noldu sanki hepsi içinde kaldı keşkelerim oldu.

2 ay sonra tesadüfen seni görünce emin oldum ben seni hala seviyorum. Çevredekilerin hayır sakın yapma arama boşver unut gitsin diyenlerin kaba tabirle "gazlayanların" gazına geldim atmadım ilk başlarda.Bir gece dayamamadım attımya sana mesajı bana işlerin olduğunu daha uygun bir zamanda konuşmayı teklif ettin . Ben yine 3.şahısların gazıyla sana hak etmediğin şeyler söyledim yine pişman oldum. Gönlünü almaya çalıştım

Bu böyle bitmesin gel kır şu inadını konuşalım

Seni hala çok seviyorum...

Sana o kadar kil o kadar ayar oluyorum ki seni ve birkacinizi komaya sokasim geliyo. Bizi cekistiren seslerinizi duydukca yukari cikip kapiyi tekmeleyip suratinizin ortasina tekmeyi basasim geliyo. Cok pis kuruldum size. Beni siz getirdiniz bu hale. Onceleri cok iyileri oynadıniz bende herseyde sizi korudum ama artik yoooook. Iyilik ettikte noldu simardiniz. Sanki bi sizsiniz esimiz dostumuz. Sanki size muhtacizda biz oyle bi sekillerdesiniz. Her basiniz sıkıstıgınızda arayip ihtiyacimiz var sana size diyosunuz sonrasinda pislik yapiyosunuz. Ben artik yemiyorum bunlari inanmiyorum size ama iste esimin kardesisin.. Aramizi bozup bizi birbirimizden uzaklastirmaya calisma. Kaynana gibi hareket etme. Iyiki kadin olmamissin seeen. Kaynanam bile boyle degil yaaa. Listeme girdiniz!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…