Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Nede olsa okuyamıycaksın hiçbir zaman içimi tam anlamıyla dökemedim sana 18 imden beri hayatımdasın sen benim gençliğim anam babam herşeyim oldun hayattaki en güzel mutluluklarıda en büyük kazıklarıda sen tattırdın bana sen sana tapan seni kendi canından kat be kat üstün tutan snin için herşyden herkesten vazgeçen kadına hayattaki en büyük kazığı attın beni bambaşka bir insan yaptın bana hep sen daha çocuksun derdin ben büyüdüm anne oldum attığın kazıklar beni olgunlaştırdı ama Ben benlikten çıktım hayata olan inançlarım hayallerim yok oldu hayalleri olmayan bir kadın geleceğini göremez beni geçmişimle baş başa bıraktın o sana deliler gibi tapan kadın yok artık evlenmek için verdiğimiz mücadeleler okadar emek boşa gitti yazık neydi seni başkasına iten aşkmı sevgimi ilgimi hepsi fazlasıyla vardı bende Onun yanında çokmu mutluydun benden başka bir ele saça yüze nasıl değdi tenin ben yapamazdım seni severken nasıl başka bir yüz bana helal olabilirdiki Senin aklında kalbinde aşkında uçkurunda atıyormuş aslında sen bu kadar basit bir insanmışsın ben seni fazlasıyla yüceltmişim şimdi bir bit kadar değerin kalmadı o gözümdeki KOCAMAN adam küçüle küçüle kayboldu şimdi sana bu kadar tapan bir kadını nasıl olurda bu hale getirebilirim diye bir kitap yazsan emin ol roman olur yarattığın eserin sana hayırlı olsun çok emeğin geçti ama romanın sonuna geldik. - SON-

O gunden bu gune icim sizliyor. Keske hasta olmasaydimda kalkip gelebilseydim. Keske bu hic yasanmasaydi. Keske ben hep ayni o hep ayni kalsaydi. Unutmak bir tarafa sesin kulagimda cinliyor.. keske yapmasaydin..

Özledm..cok ama cok özledm hemde.
Her yerde seni görüyorum sanki..herkes sana benziyor.
Seni cok seviyor ve cok özlüyorum..

çekinme benden senden çok istiyorum inan çekinme ne olursun bi bilsen senden çok hevesli olduğumu bi an durmazsın buna eminim işte çok mutlu ettin beni akşam akşam bu ilk adımdı biliyorum devamı gelecek

Hala ilk gun ki gibi aklimdasin.Sadece aklimla kalsa keske sadece iyi ayni zaman da kalbimdesin.
Ben seninle mutsuzluga da vardim ben vardim ama sen yoktun.

Hersey ustume geliyor ya. Hyr kk da en cok sana guvenmistim. Bi suçum yokken 2 farklı sayfada suclandim. Sende aynısını yaptın bravo. Ben mutluluk için giriyorum bu siteye biraz kafami dağıtmak icin.

Ne de kolay uyuyorsun hic umrunda olmamacasina bravoo... sinirden patlayacagim simdi. Ahh gecmise nasil sunger cekiliyor yasanilan kotu seyler nasil unutuluyor biri de bana bunu anlatsin

kuzum öyle çok seviyorum ki seni. o gözlerin beni benden alıyor be birtanem. bak birazdan tam 52 gün olacak sen kalbime düşeli ve ben her ezan sesinde seni diliyorum rabbimden.

Bazıları mutlu bazıları uzgun bazıları kızgın bazıları kırgın hayat böyle işte....

Bir gece,
Gecede bir uyku..
Uykunun içinde ben..
Uyuyorum,
Uykudayım,
Yanımda sen.

Güzel Uykular sevgilim..öpüyorum gülüsünden :)

Seni gordugum ilk gune seni sevdigim her gune pismanliklar keskeler sigdirdim simdi. O guzelim sevgiyi bitirdin ailemizi dagittin gectin . Yiktigin enkazin altindan cikmaya calisiyorum simdi cigerlerime kadar kirgin birdaha kimseye guvenemicek kadar yorgunum . Sadece nefes almak yasamaksa yasiyorum. Sigamiyorum hicbiryere mutsuzluktan geberiyorum eserinle ovun gurur duy !!!! Seninle gecirdigim her saniyeye lanet olsun !

Acaba ne yapiyorsun? Hic sevmedin dimi beni hic bi etkim olmadi sende hep o,daim o,belki olene kadar onu seviceksin.Niye bekliyorum hala seni onu inan bilmiyorum.
Sesini duymayi ozledim.Bana yalandan da olsa canim demeni ozledim.
Hayallerime cok yakisiyorsun be adam.Sen onu hayal ediyorsun simdi bende seni...
Uyaniyorum aklimda sen,yatarken aklimda sen,yuruyorum aklimda yine sen hep sen...
Ask mi bu hissettigim hirs mi inan bilmiyorum ama seni ozledigim bi gercek
Keske olabilseydik sen ile ben diye bisey olabilseydi.Gecmise donsem neyi degistirmek isterdim biliyor musun ilk tanistigimiz sana yuz vermedigim o gunlere donmek isterdim bekki de bu durumlari su an hic yasiyor olmazdik.
Umut ediyorum donuceksin biliyorum.Umarim geldiginde hala biraktigin yerde olurum.

Hep birbirimizden uzaklaşmak için çabaladık, birbirimizi en çok biz sevdik ve en çok biz kırdık. Sekiz senedir hep birbirimize geri dönüyoruz, her defasında. Yorduk, yorulduk. Tam bu kez seni unuttuguma sildigime kendimi inandırmışken gecenin 1inde "kapıdayım ne yap et çık seni görmem lazım" diye araman ve senden asla vazgeçmemi istemen hala çok sevdiğini söylemen...
Hem aklım hem kalbim şaşkın. Ne hissedeceğimi, hangi yöne gideceğimi bilmiyorum.
O kadar zaman sonra ilk kez bir adım yanımdaydın ve kokunu duyduğumda sadece aitlik hissettim, bildiğim tek şey bu. Zihnimin kavrayabildigi tek şey bu dün geceye ve bize dair.
Umarım güneş ikimizi de aydınlatacak ışıltıyı bize sunar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…