Özledim... O kadar zaman, insanlar, kocaman bir sensizlik bile eksiltmedi benim duygularımı. İçimde hep sen varsın. Birkaç saat önce takvime bakıp 5 ay 1 gün sonra eğer şu an hala birlikte olsaydık 3. yılımız olacaktı dedim... Asır gibi geliyor sana dokunmayalı, kokunu duymayalı... Özledim be adam sadece özledim. Böyle olmamalıydık biz... Biz çok güzeldik be... Çok güzeldik ulan... Keşke dönebilsem geri... Keşke verseydin bana o şansı... Keşke bilseydim değerini... Ben hep seni taşıyacağım kalbimde bir köşede. İçten içe hep bir şekilde kaderin bizi hiç ayrılmamak üzere tekrar birleştirmesini bekleyeceğim. Ben seninle çocuklarımın hayalini kurdum adam. Birlikte kurduk. O taktığımız 5 liralık saçma sapan yüzükte bile kocaman hayallerimiz saklıydı bizim. Biliyorum ki seni bu kadar zaman içimden atamadıysam sen ne haldesin kim bilir. Senin de beni içten içe düşündüğünü biliyorum aslında. Ama dönmeyi kendine yediremediğini de biliyorum zamanında. Ben de beni anlamanı dilerdim hep. Belki sen de benim gibi birlikte olsaydık nasıl olurduk diye hayaller kurdun hep. Eski anılarımızı, gülüşlerimizi, sarılmalarımızı tekrar tekrar canlandırdın kafanda benim gibi. Belki pişman oldun affedemediğin için. Ben aramızdaki bağın hala çok güçlü olduğuna ve bir gün mutlaka tekrar birleşeceğimize inanıyorum sevgilim. Sana tek söylemek istediğim "Ben sana aidim Caner. Ruhum, kalbim sana ait. Sen de küçükşapşalına aitsin. Seni her şeyden çok seviyorum ben hala."