Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet çok erkeği üzdüm ama seni üzmeyecektim ki ben. (%100 emin olamasam da öyle.)
seni çok seviyorum. ilk kez bir erkeği kaybetmekten korkuyorum.
ben, ben değilim artık.

Sen orda ben burdaYanında olamıyorum sana yardımcı olmak istiyorum..En azından elini tutmak istiyorum Hastasın ve ben yanına gelemiyorum..Bugün telefonda seninle konusurken agladım ama sana birşey demedim kahroluyorum sen orda yanlız basına hayatla mücadele veriyorsun ben sana destek olamıyorum Seni çok seviyorum az kaldı gelmene ki gelebilirsen eğer gelirsen sana sarılıp ağlamak istiyorum çok özledim kokunu ablaaa Ablam bitanem sırdasım,yoldaşım,Aşkımsın kavuşamadım doyamadım hiç bir zaman sana sen benim aşkımsın kavuşamadığımsın yıllar geçtikçe daha çok özlüyorum ablam seni

İyiyki senden kurtuldum. Rabbim beni çok seviyor. Inşallah sen ve senin gibilerle karşılaşmam

"Ben seni kaybetmiycem" diyorsun. Ay ben gulerim. Oğlum biraz büyüyene kadar ev arkadasiyiz sadece anladın mi? Ote git. Mümkünse diyalog kurma, ozur dileme, söz verme ve dokunma. Nefret dahi etmiyorum zerre duygum yok. O yüzden eve gel uyu ve ertesi gün ise git. Uzak dur benden yahu. Ortak tek noktamiz oğlumuz ve sen bunu seve seve kabul edeceksin. "Seni çok seviyorum" dediginde de "yav he" dememe sasirmayacaksin. Benden nefret et ama böyle hissiz olma demeyeceksin. Bende sabır bitti. Sevgi de bitti. Öte git!

Anne, ben biriyle ilgili kötü hislerimden düşüncelerimden, ona yakın hissetmediğimden davranış ve söylediklerinden hoşlanmadığımdan bahsedince onu korumandan, başka zaman ise ben bu tarz şeyler hissetmeyip düşünmediğimde de tam tersi senin kötü düşünmenden ve her iki anda da senin gibi düşünmediğimden dolayı can sıkmandan sıkıldım. İşin garibi bunların hepsi aynı kişinin farklı zaman dilimlerinde bahsi geçmesi de olabiliyor.
Bana inat yapıyorsun sanırım

Demiştin ki senin için ne yaparsan yap kötü düşünmem, şimdi ne düşünüyorsun? Merak ediyorum.

Özledim... O kadar zaman, insanlar, kocaman bir sensizlik bile eksiltmedi benim duygularımı. İçimde hep sen varsın. Birkaç saat önce takvime bakıp 5 ay 1 gün sonra eğer şu an hala birlikte olsaydık 3. yılımız olacaktı dedim... Asır gibi geliyor sana dokunmayalı, kokunu duymayalı... Özledim be adam sadece özledim. Böyle olmamalıydık biz... Biz çok güzeldik be... Çok güzeldik ulan... Keşke dönebilsem geri... Keşke verseydin bana o şansı... Keşke bilseydim değerini... Ben hep seni taşıyacağım kalbimde bir köşede. İçten içe hep bir şekilde kaderin bizi hiç ayrılmamak üzere tekrar birleştirmesini bekleyeceğim. Ben seninle çocuklarımın hayalini kurdum adam. Birlikte kurduk. O taktığımız 5 liralık saçma sapan yüzükte bile kocaman hayallerimiz saklıydı bizim. Biliyorum ki seni bu kadar zaman içimden atamadıysam sen ne haldesin kim bilir. Senin de beni içten içe düşündüğünü biliyorum aslında. Ama dönmeyi kendine yediremediğini de biliyorum zamanında. Ben de beni anlamanı dilerdim hep. Belki sen de benim gibi birlikte olsaydık nasıl olurduk diye hayaller kurdun hep. Eski anılarımızı, gülüşlerimizi, sarılmalarımızı tekrar tekrar canlandırdın kafanda benim gibi. Belki pişman oldun affedemediğin için. Ben aramızdaki bağın hala çok güçlü olduğuna ve bir gün mutlaka tekrar birleşeceğimize inanıyorum sevgilim. Sana tek söylemek istediğim "Ben sana aidim Caner. Ruhum, kalbim sana ait. Sen de küçükşapşalına aitsin. Seni her şeyden çok seviyorum ben hala."

Bunca zaman nasıl sığar ki satırlara bende bilmiyorum inan. Ama bu gece yazmak istiyorum sadece seni yazmak. Ruhumun örselenmisligini bir kenara bırakarak duygularımi kelimelerden yol yapmak istiyorum. Sırf kalbine ulaşabilmek için..
Sahi korkusuzca sevmek miydi bunun adı herşeye inat. Sadece seni düşünmek sadece seni sevmek. Tutamadığim ellerini düşlemek, hırçınlıklarına inat sevmek...
Sevmek işte ya sadece sevmek. Ne önemi var ki nedenlerinin. Sadece seni sevmek işte. Örselenmiş ruhumun tüm kanayan yaraları arasından çıkıp sadece seni sevmek.
Hırçınlığım sevgimdendi çok sevmemdendi. Çünkü açtığın yaralarima kabul bağlamasına bunca zaman nasıl sığar ki satırlara bende bilmiyorum inan. Ama bu gece yazmak istiyorum sadece seni yazmak. Ruhumun örselenmisligini bir kenara bırakarak duygularımi kelimelerden yol yapmak istiyorum. Sırf kalbine ulaşabilmek için..
Sahi korkusuzca sevmek miydi bunun adı herşeye inat. Sadece seni düşünmek sadece seni sevmek. Tutamadığim ellerini düşlemek, hırçınlıklarına inat sevmek...
Sevmek işte ya sadece sevmek. Ne önemi var ki nedenlerinin. Sadece seni sevmek işte. Örselenmiş ruhumun tüm kanayan yaraları arasından çıkıp sadece seni sevmek.
Hircindim çünkü hırçınlığım seni sevmemdendi. Çünkü actigin yaralarimin kabuk bağlamasına izin verseydim eğer biliyordum ki bu kadar çok sevemezdim seni. Bir kere tuz basmasaydim eğer kanayan yaralarima yeniden yeniden sevemedim seni.
Susuyorum ve sessiz sedasız cümleler yaziyorum şimdi sana. Hani söz bıçaktanda keskindir demişler ya bende umuyorum cümlelerimin sessizliğini kesmesini.
Yinede her şeye rağmen sana akmak isterdim. Bir su damlası yada bir damla göz yaşı gibi. Sırf senle bir olayım diye. Sırf yuregimin değdiği yâr dan uzak olmamak için. Sırf uzaklari yakın yapmak için...
Bunca zamanı anlatmak için belki de yetmiyor kelimeler işte. Seven insan nasıl anlatır ki sevdiğini tüm zamanları içine katarak. Zamanlar ölümü işaret ederken ölümsüzlüğün ta kendisi değil miydi aşk. Yusuf ile Züleyha'dan Leyla ile Mecnundan hatta ve hatta Adem ile Havva'dan insan oğluna kalan. Aşk; yüzyıllar sürecek bir sessizliğin başlangıcı dehilmiydi aslında . iki kişilik en büyük susuş, iki kişilik en büyük yalnızlık.
Dudaklardan dökülen en güzel kelimeler değil miydi aşk? Ya da göğün gökyüzü ile buluştuğu en güzel andı aşk, tıpkı gözlerin gibi.
Sana yazdığım ama okuyamayacağın binlerce kelimelerden biriydi aşk tıpkı bu satırlar gibi....

Ve belki de gitmek zamanı şimdi. Her şeyi geride arkada bırakarak. Ama en çokta seni. Vedalar sevilmeyenler için değil çok sevilenler içindir belki de artık. Biliyorum ki şimdi veda zamanı. Sana olan sevgimi bir bavula toplayıp bir bilinmeze yol alma zamanı. Gidiyorum işte cam kırıkları seferinden can kenarı aldığım biletimle sensizliğin başkentine...

Hoşçakal Can Yarası...

Sende bilniyosun ki ne istediğini terbiyesizlik yaptın bugün bana cok değistin seni tanıyamıyorum artık..Ne b*k yersen ye

Benim herşeyimle yakından ilgilenmeni , söylediğim herşeyi dikkate almanı çoooook seviyorummmm yakışıklı sevgilimm

Yıllar geçti..
Rabbim nasip etti demek ki bizi birbirimize..
Sana dair ne çok cümle var içimde..
Ancak bu aralar sadece çok çok şükür diyebiliyorum bize dair..

hep bi bıkmışlık bir baltaya sap olamamışlık isteksizlik durgunluk
hem mutlu olup hem olamamak arasında kalmak.
işte evlenmek üzere bir kız.

Keşke seninle birlikte güzel bi hayat kursaydık keşke bana o güveni verseydin keşke aklım sende kalmasaydı yanımda olsaydın başkasına eşim demek zorunda kalmasaydım
Senin vurdumduymazlığın bizi bu duruma getirdi bu hayat getirdi çok yorgunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…