Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Belki bu kadar uzun bir mesajı okumayacaksın. Belki de defalarca veda ettin bana nasılsa dayanamadın yazdın tekrar nasılsa yazar diye düşüneceksin ama bu sefer kalbimdeki bu aşkı da alıp gitmenin zamanı.
Bu zamana kadar sevdiğim kadar sevilmeyi düşledim sen tarafından. Daima aşkımın peşinden gittim ben. Olur yada olmaz diye düşünmeden ve bu yüzden hiç keşke demedim hayatım boyunca. Şimdi sen konusunda da keşkelerim yok benim.
Sevdim, pişman mıyım? Asla bugün bir şansım daha olsa yine severdim seni. Ama gitmeliyim, olmuyor ağır geliyor sana olan sevgim. Sahi ben boyumdan da büyük sevmişim ki seni kaldırmıyor yüreğim.
Adını duyduğumda bile senin için titriyorken bu kalbim sanma ki unutacağım seni. Biliyorum yine rüyalarımda ve dualarımda olacaksın. Yine her telefonu elime aldığımda kalbim ağzımda olacak. Bu yüzden gitmeyi tercih ediyorum ya. Ama gittiğim yerde seni unutmak için değil sensizliğe daha kolay alışmak için.
Ben neden seni bu kadar çok sevdim diye defalarca sordum kendime. Bir cevabım bile yoktu. Sebepsizdi seni sevişim, nedensizdi.
Ama çok bekledim beni sevmeni. Yalandan da olsa bir kez seni seviyorum diyişini duymayı. Her adını andığımda adın ağzımdan sanki canım olarak çıkıyordu. Her resmine baktığımda asla benim olmayacağını bildiğimden dolardı gözlerim.
En büyük aşk bir elveda kelimesine sığıyormuş işte. Yarım kalmışlığın içinde umutlarımı da gömerek gidiyorum ben.
Belkilerim yok artık.Biliyorum sevmeyeceğini. Boşunaydı bekleyişlerim diyemiyorum. Seni sevdiğim he an benim için çok değerliydi.
3 Kasım 2015 Salı gününden beri attığın her mesajı saklıyorum. Defalarca okuyup hüzünlenmek,defalarca gülümsemek için belki de.
Ve daima da saklayacağım ufak kıskançlıklarını hatırlamak, huysuzluklarını tatlı hırçınlıklarını yeniden yüreğimde hissetmek için.
Senden kalan hatıralar diyerek saklayacağım işte. Daha fazla uzatmayayım ben en iyisi.

Seni sevdiğim 2 ay 19 gün için teşekkür ederim. Olur da bir gün aklına gelirsem eğer sevmişti ama sevmemiştim diye düşünüp üzme canını olur mu ? Çünkü kıyamam ben sana. Tamamen unut seni sevdiğimi. Olur ya bir gün karşılaşırsak eğer tanıma beni.
Çünkü dayanamam yine umutlanırım. Umutlar barındırır, hayaller yeşertirim içimde.
Herşeye rağmen asla unutamam seni. Sanma ki gidiyorum diye sevmediğimden. Seni sevdiğim için gidiyorum. Sevmediğin biri için kendini asla mecbur hissetme diye.
Bundan sonra kendine çok iyi bak olur mu ? Düşündüğün gibi bırak tamamen sigarayı. Kalın giyin hasta olma. Çünkü nasıl olduğunu soramayacağım için aklım kalmasın sende.
Kendine benim için iyi bak.

Hoşçakal...

Vaov şaşırttın beni

Sana kimin hükmettiğini öğrenmek istiyorsan, sadece kimi eleştirme iznin olmadığını bul.

yarın gelicen simdi benim oncaaa emeğime şöyle yan gözle süzüp kusur bulucan..Hatta laf sokucan...İnsanların içinde inciticen..
amaaa bende sana ağzının payını vermekten kaçınmıcam kamooon

Dilim başka kalbim başka söylüyor. Diyor ki sana bu doğru değil bunu yapma, yapmayalım ve dediğim doğru fakat kendi içimde savaş da veriyorum bu konuda...
Aşk da değil bu.. Ama çok değer, önem veriyorum..
Hayatımda ol istiyorum..
Ama olamazsın işte.. Ortası olamaz, hadi istediğin bir gün oldu, ben kaldıramam bazı şeyleri biliyorum.
Kızsam da bazen yine yumuşak oluyorum, işte diyorlar ya seni gülümsetebilenin peşinden git, bunu istiyorum(z).
Ama katı olmam lazım.
Of.

Anne sana benzemek istemiyorum hiç.
Allah'ım benzetmesin.
Kendimi bildim bileli ettiğin kırıcı sözlerin beni ne kadar etkilediğini bir bilsen, bir düşünsen ah.
Benim hassaslığımı anlamadın hiç, beni olduğum gibi kabullenemedin çoğu zaman.

Özledim, yazasım var.
Bana bu yüzü sen verdin ve kendimi tutmaya çalışıyorum şuan, tutmam lazım.

Eskiden deseler birini bu kadar seveceksin diye güler geçerdim,simdi halime bak ben bile kendimi taniyamıyorum
Bilmiyorum ama sana karşı içimde bir güven var,beni üzmezsin gibi geliyor
Özellikle o yaşanan olaydan sonra çok merhametli biri olduğunu anladım
Zaten nasıl bir etki bıraktıysan kızların gözünde devamlı seni övüp duruyorlar
Onlar farkında değiller içimdekilerin
Sen anlattın herkese de ben söyleyemem
Sanki anlatırsam onlar beni anlamayacak da her şeyi basit görecekler gibi
Bir de ortada görünen bir şey yok,ne anlatacağım ki
Zaten sayende aptala döndüm yakında çakarlar

Bu sefer tamamen bittin benim için yapamam dedim ama bak sildim seni facebooktan da. şimdi otur sen kendi derdine yan. merak bile etmedin seni neden sildiğimi. yada farkına dahi varmadın sanırım.

Kadının düşmanı yine kadın derlerdi de inanmazdım .
Doğruymuş .
Her yer fesat kadın dolu .
Tabi aralarda mutlaka iyilerde vardır ama denk gelmedi nedense

Oğlum.. Dünya gözüyle sana bir kere
"Oğlum" diyemedim.. Gitmekle çok acele ettin annem.. Günlerim seni özlemekle geçiyor.. Seni çok özledim demek bile yetmiyor yavrum içimde öyle büyük bi' yangın var.. Evlat acısını yaşayanlar bilir halimi.. Dışarıda kar var oğlum.. Sen üşümüyosun toprağın altında biliyorum.. Ama bunu yüreğime ANLATAMIYORUM.. Adın geçen her cümlede içim sızlıyo.. Yürek acısı ne demekmiş seninle öğrendim..

Bu hafta hep yarını bekledim... Şimdi diyorlar ki 1 hafta daha ertelendi
Bu haftayı zor geçirmişken 1 hafta daha nasıl dayanıcam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…