Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kıyamıyorum sana ama bazen beni çok sinirlendiriyorsun

Herkes roman yazar ben tek cümleyle anlatırım seni çok seviyorum
YESIL GOZLUM..

Hersey icin cok saol hayat arkadasim ALLAHIM seni basimizdan eksik etmesin seni cok seviyorum

Kaç senedir çalışıyoruz seninle allahın safkan embesili? ne sandın kendimi koruyamayacağımı ya da savunamayacağımı mı? sendeki altın sayısı kadar laf var bende, çok kasma.. o mailleri yedirmesini de bilirim sana, 7 ceddini koymuşsun ama yemezler, netekim yemediler de

O kadar çok söylemek istediğim kelimeler var ki sana sevgili.. içimde büyümekten başka bir işe yaramayan kelimeler.. seni özlediğim günler görmeyi gözlediğim günler bir gün son bulacak diye korkuyorum biliyor musun? Sana seslensemde her gün beni duyamıyorsun çünkü içimden sesleniyorum yalnızca bu aşk desem de bilmiyorsun senni sevdiğimi görmüyorsun

ben anı yaşarım carpe diem derim dediğim zaman an geçer anılar kalır demiştin bilmem hatırlarmısın bu sözünü tamda dediğin gibi oldu an geçti anılar kaldı...

Ah yavrum yanımda kimseler kalmayınca, gözyaşlarıma engel olamıyorum.. Biri seni sorsa boyun büküp susuyorum.. Sana neler alıcaktım annem ben.. Ne hayallerim vardı seninle.. Her an yanımda kal diye... Sana yazmak için bi defter almıştım, sen daha karnımda bir mercimek tanesiyken yazmaya başlamıştım.. Ultrason kağıtlarını saklamıştım.. Hatta babana diyodum şimdi ki veletler ne şanslı diye.. Her anları fotograf karelerinde kalacak,ultrason kağıtlarını bile görebilecekler.. Baban da beni haklı bulmuştu.. Biliyo musun bana ilk geldiğin zamanlarda kanamalarım olmuştu, hastanede yatmıştık.. O zaman bizim arabamız yoktu.. Baban beni öyle görünce gidip bize araba almıştı.. Oysa ki borcumuz vardı ama baban sana ve bana kıyamamıştı.. Arabamızın rengi buz mavi, şimdi o arabaya her baktığımda aklıma sen geliyosun yavrum, senin nasibindi.. 3 yıllık evliydik bir an bile aklımıza gelmemişti araba almak.. Babanın da benim de senelerdir ehliyetimiz olmasına rağmen.. Sen o arabanın alınmasına bilmeden de olsa vesile oldun güzel oğlum.. Annesinin can parçası.. SANMA Kİ UNUTULACAKSIN.. Annen seni bi' an bile unutmayacak.. Allah izin verirse kardeşlerin olacak, mezarına gelip dualar okuyacağız beraber.. Şu an bunları yazarken bile istemsizce gözlerim yaşarıyor.. Ah annem.. Seni o kadar özlüyorum, bedenimdeki her zerre acınla sızlıyor.. Unutamam seni... Unutamam annem.. Sen benim parçamsın.. Nasıl unuturum...

İçinizdeki kini nasıl kussanız rahatlarsınız acaba? Ahh siz! Bugün evladımla benden çaldığınız 1 saatin hakkı fitil fitil gelsin burnunuzdan!!!

Sen benim gibilerin dusecegi durumu kafana takacagina, biraz kendine yonelip senin gibilerin dustugu duruma bir bakar misin? Agzindan b.k damliyor. Senin gibi adamin soyledigi tek bir lafa inanir miyim ben? Hayati boyunca bizim icin calismis. Aferin. Karinin aldigi evde de oturdun dimi? Ona "arap" ve "naber lan o.c." diye normal hale getirdigin hitap seklinin ve benim bunlari duyarak gecen cocuklugumun vebali senin eve getirdigin kac parayla odenir? Peki annemin bizi birakip calismaya gittigi zamanlarda bize olan hakaretlerin? Peki 2005 senesi de sanki bizim kararimizla hayatin degismis gibi, mutsuzlugundan bizi sorumlu tutup bize gece gunduz saldirman? Yatakta tekme atman? Peki benim 21 yasindayken bir erkek arkadasim oldugunu ogrendiginde bana olan tavrin? Hakaretlerin?

Kahvaltiyi bogazimiza dizen sozlerin, ignemelerin? İcip icip evi iskenceye cevirmelerin? Huzursuzlugumuz? Senden bucak bucak kacarken ayni evin icinde, bana sabaha kadar hic bir insan evladina soylenmemesi gereken hakaretlerin? Ustume saldirman?

Bunlar ne olacak efendi? Simdi benim anama o..pu diyorsun. Sen daha bi kac hafta once "seni 30 sene oncesi gibi seviyorum" dememismiydin ona he? Sen ne sereften yoksun, ne adi bir insansin. Yazik ki hayattaki tek babamsin. Benim tek baba tecrubem, psikolojimi bozan, insanlara guvenimi kaybetmeme sebep olan tek kisisin. Yazik..

Bu dengesizliklerin beni yoruyor. Normalde ayda bir birkaç saat gidebildiğim aileme iki hafta üst üste gittiğim için evinde durmayan evine bakmayan kadın oldum?! Madem az görüşeceğiz ailelerimizle sen de ayda bir gör aileni yapmazsın ama değil mi?

Yüzümü göremiyormuşsun ama zaten sen işteyken gidiyorum ben anneme babama? Peki madem yüzümü görmek istiyorsun neden hala eve gelmedin? Yine tripler yine eve gelmemeler sofraya oturmamalar ayrı uyumalar. Sen de benim hakkıma tecavüz edip duracaksan kime güveneceğim ben... Sürekli savunma halinde kalmaktan yoruldum, tükendim, bittim ben.

Allahım sanırım düzelmeyecek hiçbir şey, sen bana vazgeçme gücü ver Rabbim..

"Neden yüzüme bakmıyorsun?" diye sormuştun sitemli. Oysa o an en çok yapmak istediğim şeyin senin gözlerinde kaybolmak olduğunu nereden bilecektin..

İki laf etsek diyorum bi an, başka bir an geliyor bazı şeyleri düşünerek sinirleniyorum, hayır diyorum bu yanlış, ama iyi hissettiriyorsun, böyle çelişkiler yaşıyorum işte dakikalar bazen saniyeler içinde.
Nedeni de sabrımın sonuna gelmeyişim, bende tamamen tükenmeyişin sanırım.
Tükenmen de üzer ama.
Ne bilim.
Of.

parfümünün adını söyleseydin?
muhteşem kokuyorsun. aşık ediyorsun.
seni çok özlüyorum ayrıca. 9 saat oldu.
şu 2 haftalık tatilden sonra da her şey güzel devam etsin lütfen.
çok çabuk ayrı düştük. yanlış zamanda tanıştık. =(
o minicik şehre mutlu dönmek istiyorum 2 hafta sonra.
kısmetimde senin olmanı diliyorum ama bakalım nasıl olacak.

Bu sefer niye böyle oldu dersin?
Bilmiyorum ama özledim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…