Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

karışmıcam umursamaz tavırlarımı sergilicem
bakalım napıcan o zaman:dilcikar::dilcikar::dilcikar:
kafanı gözünü kırmak geliyor içimdennnnnnn
aslında telefonlarını bile acmak gelmiyor içimden
sogudum sogutttun kendinden saolll
seni eserin....övün eserinle....:dilcikar::dilcikar::dilcikar:

Muhtemelen uyuyorsundur bu saatte..Uyurken çok tatlı oluyodun sen hep izlerdim ben seni..Hele ki uyandığında ayrı bi tatlı olurdun saç baş dağınık..Yanında olmak istiyorum seni çok özlüyorum..Senin uğruna çektiğim 2. ayrılık acısı..Tecrübeli olmam lazımdı di mi çok acımamalıydı..Ama çok acıyo aşkım..

beklicem seni aşkım. gün gelecek bir özlem daha bitecek hasret sona erecek...

Gökhan..Gökhan..Gökhan..Naptın sen bize?Niye yaptın bunu sen bize?Niye öldürdün bizi?Niye kopardın bizi birbirimizden?Hani bizim bi yuvamız olacaktı?Hani bi tane pisi alıcaktık?Hani sinema odası yapacaktık bi odayı?Noldu hayallere?Neden yıktın benim dünyamı neden?

ne guzelde olurdu sen ve ben aklinialirimsmile
ıkımızaklinialirimsmile
dusunsene onlar yokaklinialirimsmile

Allah'tan dilerim ben agladikça, her ah çekisimde sen bulundugun mekanlara sigama inslh!!!
canimi yakiyorsun, bunu bile bile yapiyorsun!!! senden nefret ediyorum!!!! :'(

aynı kaderı paylasıyoruz arkadasım bende gokhan yerıne onun ısmını yazmak ısterdım ama orasını bosver arkadas neden yaptım neden huzurumuzu bozdun hersey bu kadar basıtmıs demekkı cok kolaymıs hersey pes etmek yoktu hanı asacaktık duvarları hanı engellerı gececektık beraber ama sevgsıne sahıp cıkamayan ınsanlar yuzunden bızde yıkılıyoruz neden neden neden evleneceksek ayrılsak bıle ılerde alnımıza yazılmıssa bırbırmızı bulurz evet ama goz gore gore hıc bır yanlıs yapılmaksızın da gıt denılmez bıttı denılmez ıstemıyorum denılmez ayrıldık artık neye gelıyorsun nıye arıyorsun denmez ama dogru sevgısıne sahıp cıkamayan ınsanların hayat tarzı belkı arkadasım ıcım yanıyor morelım bozuk ama bız bu askta yanlıs yapmadık yapanlar utansın be arkadas allahından bulsunlar :teselli:

uuuuf özledim der insan dimi..
tamam uzaktasın arkadaşının ailesinin yanında misafirsin onların yanında konuşamıyosun ama özledim de bi kere be sıpa
dayanamıyorum zaten geliceksen gel artık şu pazar günüde bi gelemedi offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…