Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hem senı cok sevıyorum hem kopmak ıstıyorum.kendınden neden bu kadar soguttun.
koparsak benı cok arıcaksın...pısman olucaksın...kafamı dınlemek ıstıyorum nolur zorlastırma ıgrendırme.

iste böyle.......
her seyi bil bana dair
her transparan sabahta
enkazimdan kopan parçalarimi topluyorum
bundandir tabiatimin erozyonu
bundandir eklemlerimin korozyonu
her seye katlanilir
bir kayiba daha asla..

1.hata insanlık hali
2.hata şaşkınlık
3.hata aptallık.
sağol be bana aptal olduğumu hatırlattın
aynı hatayı 3.kez nasıl yapar bir insan aklım almıyor.
hele bunu yapanın ben olmam iyice çileden çıkarıyor beni.
istemek başarmanın yarısıymış.
düzenli ve huzurlu bir hayat istiyorum artık.
kavuşur muyum bilmiyorum
ama umud ediyorum.

ölüyorum ozan ölüyorum..babam diyor ki gazi seni çekemiyor anlsana artık senin şuan bulundugun yerı konumu..kendi çıkmazlarında boguluyor..sen diyordun ki git dayına inan gazıye ınan onlar senı cekemıyorlar farkında degılsın,mesajın hala duruyor..dayım dıyorkı onlar seni çekemıyorlar çatlat sen herkesı..gazi geçen sene ayrıl ozandan yapamazsınız siz diyordu yürütemezsınız diyordu..YETERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR::::::((((((((((( ozan duy beni kimse umrumda değildi anla kımsenın benı cekıp cekmemeıs umrumda olmadıkı ben sadece senı sevmek ıstedım hani ne zorluk olursa olsun yanımdaydın hanı uydumuz bırbırızımızdık kopamazdık hani kim ne olursa olsun babam basına sılahı dayasada son sözün benı sevıyorum olacaktı ben bu hayatı bırlestıremezsem Allah canımı köpeklere yem etsın bu laf kımeydı

içince alkolun etkısıyle benı arıyormussun dayımların yanında böyle demişsin..OZAN SIMDI İÇİYORSUN HALA ..OZAMAN ŞİMDİ NİYE ALKOLUN ETKISIYLE BENI ARAMIYORSUN SIMDI NE OLDU MADEM OZAMAN BU SEBEPLE ARIYORMUSSUN..BU SEBEPLE ALKOLUN ETKISIYLE BANA SARKILAR DINLETMEK ISTIYORMUSSUN 2 HAFTA ÖNCE..BİRİ SANA ,NASIL ASLINDA SEVDİĞİNİ GÖSTERSENE.. kimse yapmaz bu olanlardan sonra kendimi kandırmayayım herkesi utandır ozan..

ama ozan herkesi boşver ben ölüyorum ozan..bir zamanlar derdin ya Allah canımı alsa şu arabanın altına girsem derdin..ben yanındaydım ozan..herkesi boşver beni bitirdiler..sende..AMA sen herkesi boşver ozan..buna borçlusun..dün 6da yattım ara ara kalkıp ağladım..sabaha karsı 3te kalktım gene kapadım gözlerimi..iki gün atraksiyon yasadılar şimdi ilşlerine güçlerine devam ediyorlar YA BEN(((((((( namusumu konusmalrını kabullenemıycek kadar gururluyum onurluyum ben beni allet ettiler gazi istiyordu bu ilişkiyi rezil etmeyi başardı..sende buna kandın.. madem yok hayatında biri..o şarkılar kimeydi.. banaysa ayrılacaksak da gel ozan..ozan benim için geç kalmadan gel gözlerim kapalıyken annemim dediğini duydum gine..sevsede tutsa elinden gene bişey demiycem bu kıza ne yaptılar diyor herşeyi bırak gel..ben ölüyorum ozan..bütün gerçekleri duy öğrende gel ozan herşey karışır bilmem ne olur boşver diyorum..bana değer verdiysen eğer..herşeyi geç bana borçlusun beni herkes bitirdi..güç kavagları hırslar çekemeyenler dedikodular iftiralarla benim işim olmaz...ama beni bitirmek için ellerinden geleni yaptılar..belkide o suzan kendisinin istenmemesini kaldıramadı benide istenmeyen yapmak için elinden geleni yaptı eylülle koonusması bile kanıt.. ölüyorum ozan..hissediyorum

seni pataklasam nasıl olur:icecream:

inada bindirdiğime bakma bu aralar tuhafım gel gitlerdeyim
anlam veremiyorum bu halime
şundan cok eminim hayat beni cok yordu yoruldum
adım dahi atmak gelmiyor içimden...sende zorluk cıkarma bana
kalan ufacık direncimide sen kırma....:mymeka::mymeka:

+1 senağlama senağlama senağlama

Sen bana Allah tarafından gönderilen bir meleksin,
sen benim dualarımsın, hayatın anlamısın :asigim:
Sen benim Mucizemsin.
Şükürler olsun Allahım sana :Saruboceq:
Allahım seni korusun :Saruboceq:

bana yaptıklarının aynısını gorursun sevgının degerın kıymetını anlarsın yasadıkcada buyursun allaha havale ederım beddua etmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…