- 1 Şubat 2016
- 1.703
- 2.005
- 48
rabbim sabrını versin ve hayırlısıyla sağlıkla tekrar versin inşaallah güzelim
Yüce rabbim SABIRLARIM en büyüğünü vede peygamberimizin sabrından eylesin inşallah … Amin …
Ne yazacagimi bilmiyorum inanın ağlıyorum ve kendimi berbat hissediyorum ben bende ki derdi dert sanirdim ta ki bunu okuyana kadar Rabbim yardimciniz olsun güç kuvvet versin size inşallah yine evlat sahibi olma sevincini yasatsin size dualar edicem hep sizin için yalvaricam Allah a ne olur bu kuluna yardim et güç ver çok güzel evlatları olsun inşallah hep mutlu olsun diye Allah a emanet olunOğlum sana geldim.. Bu cümleyi bir 10 gün sonra mezarının başında dicem bebeğim.. Yürek acım, gözümün nuru.. Unutulmazım.. Sana bu dünyada değil öbür dünyada hitap edeceğim.. Seni bir ömür değil, sonsuzlukta seveceğim.. Şimdiden telaş sardı, mezarını görmeye dayanabilir mi bu yaralı kalbim? Bilmiyorum... Rüyalarıma da gelmiyorsun annesinin bitanesi.. Güzel yüzün hep uzak bana.. Yarın dedene gidicez, senin konun açılacak ben yine dayanamayıp gözyaşılarına boğulurum.. Acın ağlatıyor beni annecim.. Seni bekleyen o kadar çok kişi vardı ki.. Ama en çok ben annem.. Ben bekledim seni.. 3 sene ağladım, gelmedin diye, "anne" olamadım diye ..
Şimdi anneyim ama sen yoksun yavrum.. Yüreğim nasıl yanıyor bir bilsen.. Baban çok güzel çocuklarımız olacak diyor. BANA UMUT VERİYOR.. Bende inanıyorum kardeşlerinin bir gün geleceğine.. Belki de kimbilir onlarla birlikte geliriz mezarına dua etmeye.. Oğlum.. Cennet meleğim.. Rabbim seni oraya yakıştırmış kuzum ben ne edeyim.. Seni çok özledi annen.. Seni çok sevdi.. Bunu hiç unutma olur mu.. Sana diyemediğim her bir cümleyi gönül kulağınla işit yürek sızım..
Amin ablacım evlat acısı yaşayan her anneye Rabbim sabırların en büyüğünü nasip eylesin.. Çok zor..
Amin Allah razı olsun..
Bu acıyı kimseye yaşatmasın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?