Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Seni ne çok Sevmiştim guvenmistim ne hayaller umutlar ile evlendim Rabbim nasip etti iki de evlat verdim bitmedi bu isteklerin aile kavgan bitmedi annenden o ruh hastası teyzenden bütün lüzumsuz beklentilerinizden din üzerinden kadına herşeyi yapabileceginizi sanmaniz ve hayatımı kabusa cevirmenizden çok üzgünüm bu şekilde bitsin istemezdim o evi tasi dedim inatsin anana babana söz geçiremiyorsun yazık ediyorsun Allah hepinizi bildiği gibi yapsın

sevgilimm cok ozledim seni yanindayken,konusurken bile ozluyorum,durup dururken kokunu aliyorum,telefonu kapattiktan sonra yarim saat bos bos siritiyorum seni cok seviyorum askimmm M~S

Anne çok bunaltıyorsun yoruyorsun bazen..

Oğlum sana geldim.. Bu cümleyi bir 10 gün sonra mezarının başında dicem bebeğim.. Yürek acım, gözümün nuru.. Unutulmazım.. Sana bu dünyada değil öbür dünyada hitap edeceğim.. Seni bir ömür değil, sonsuzlukta seveceğim.. Şimdiden telaş sardı, mezarını görmeye dayanabilir mi bu yaralı kalbim? Bilmiyorum... Rüyalarıma da gelmiyorsun annesinin bitanesi.. Güzel yüzün hep uzak bana.. Yarın dedene gidicez, senin konun açılacak ben yine dayanamayıp gözyaşılarına boğulurum.. Acın ağlatıyor beni annecim.. Seni bekleyen o kadar çok kişi vardı ki.. Ama en çok ben annem.. Ben bekledim seni.. 3 sene ağladım, gelmedin diye, "anne" olamadım diye ..

Şimdi anneyim ama sen yoksun yavrum.. Yüreğim nasıl yanıyor bir bilsen.. Baban çok güzel çocuklarımız olacak diyor. BANA UMUT VERİYOR.. Bende inanıyorum kardeşlerinin bir gün geleceğine.. Belki de kimbilir onlarla birlikte geliriz mezarına dua etmeye.. Oğlum.. Cennet meleğim.. Rabbim seni oraya yakıştırmış kuzum ben ne edeyim.. Seni çok özledi annen.. Seni çok sevdi.. Bunu hiç unutma olur mu.. Sana diyemediğim her bir cümleyi gönül kulağınla işit yürek sızım..

Ne yazacagimi bilmiyorum inanın ağlıyorum ve kendimi berbat hissediyorum ben bende ki derdi dert sanirdim ta ki bunu okuyana kadar Rabbim yardimciniz olsun güç kuvvet versin size inşallah yine evlat sahibi olma sevincini yasatsin size dualar edicem hep sizin için yalvaricam Allah a ne olur bu kuluna yardim et güç ver çok güzel evlatları olsun inşallah hep mutlu olsun diye Allah a emanet olun

Amin ablacım evlat acısı yaşayan her anneye Rabbim sabırların en büyüğünü nasip eylesin.. Çok zor..

Amin Allah razı olsun..
Bu acıyı kimseye yaşatmasın..

Böyle aciya ne bir söz ne bir kelam kaar eder aayeş düştüğü yeri yakıyor acıtıyor acıtıyor ama öldürmüyor … tamm ölüm hepimiz için bende anamı babamı kaybetdim iyi bilirim bu acının başka acılara benzemediğini … saygılar

Seni görünce tanımadım.
Başkasının yanında, başkası olmuşsun.

Bakışın aklıma geldikçe yüzümde oluşan tebessüme engel olamıyorum
İki anım var sana dair hic aklımdan silemedigim,o kadar güzeller ki...
Senin pis çevrenden,benim dengesiz tepkilerimden uzaklaşmış iki kısacık zaman dilimi
Keske tekrar yaşayabilseydim onları

Demek sen beni çok özledin buluşunca bunun acısını çıkaracaksın
Görücez bakalım kim kimi daha çok özlemişş
Senin o kokunu doyasıya içime çekmek , göğsünde uyumak için sabırsızlanıyorum

Allahim sabah cok cok esasli bi bahane mesaji goreyim su telefonda ki katil olmayayim nolur ya :d hayir seni kesmem de muhabbetimiz kesilir yazik olmaz mi yani ya ne bileyim insallah ölmüssündür falan da gecerli bi sebep olur bu sacmaliga :d sinirden guluyorum yeminle sinirden

yarim hadi ders çalış...
sınavını başarı ile tamamla...
sonra hayırlarla kuzumuz gelsin..
sonra güzel günler artarak devam etsin..
ve sonra sıcacık bir tatil yapalım..
he ne dersin?

Cocuk bakımında sana şöyle böyle diye anlatırken,ben senın bildiklerini unuttum dediginde o yüzden tekrar söylüyorum dedim ya nasıl bozuldun ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…