Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Tanimsiz kifayetsiz bir hal.. cokca eksiklik.. anlar misin ki sen? Sanmam!
Gonul hakki diye birsey var bilir misin sen?
Ben helal etsemde onu sende kalmaz Allah alir. Sevgilerr..

Son düzenleme:
Utanmadan yaptığın kötülüklere rağmen evime geliyorsun sen kocam a dua et ama geleceğin varsa göreceğin de var bunu da bil de gel

cok serefsizsin ama seviyorum senii :)
bir gulduruyorsun bir aglatiyorsun.
bir olduruyorsun bir yasatiyorsun.

Birazdan uçuyorum o şehre.
Ama sen yoksun. ; (
Pazartesiye kadar zamanımı çok iyi değerlendirmeliyim ki karşına bomba gibi çıkayım.
Dediğin gibi 2-3 gün bir şey değil.
Yalnız benim duygularım çok gelgitli.
Onu nasıl düzene sokarım belli değil.
Kafam inanılmaz karışık.

ah seni aşifte seni. mahallenin kenar dilberi seni elime bir geçireyim yedi sülaleni elimden geçirmezsem gör bak. ruh hastası pislik seni senin yüzünden midem ağrıyor

En sevdiğin beni koklamaya doyamadığın parfümümden aldımmm
Benim tenime gerçekten çok yakışıyor bu koku çiçek gibi miss
Buluşmalarda kullanacağım sadece çok heyecanlıyım , mutluyum

Bir haftadır ayriyiz ve ben bana her gün karpuzlu soğuk çay almani özledim. Biliyorsun çok severim hatta karpuzlu kalmadıysa şeftalili alirsan kizarim ve içmem. Bir haftadır soğuk çay icmiyorum. Geçen gün kardeşime almasını istedim. Gitmiş alakasız bir markanın en tiksindigim aromasindan almış.

"Ben bunu mu iciyorum ya?"

Diye sordum.

"Ne bileyim ne ictigini"

Dedi. Doğru ne bilsin ki. Daha bir buçuk sene öncesine kadar aynı evi paylasiyorduk halbuki. Ne çabuk değişti aliskanliklarim. Ne ara beni en çok tanıyan sen oldun. Biz ayriyiz ve ben bana karpuzlu soğuk çay almani özledim. Çok komik değil mi? Bosanirsak ki sonumuz bu olacak. Mahkemeden sonra karpuzlu soğuk çay içeriz belki.

arada burnunu sürtmek iyi geliyor dimi, başka türlüsünden anlamıyorsun sen koca kafa ohh beter ol ama hak ettin üzgünüm

Gözlerin.Gözlerime değince felaketim olurdun..ağlardımmm
Nede çok sevmiştim seni

Sevgili kocam,
Sen beni çok şımarttın farkında mısın? Yarın öbür gün tepene çıkacağım indiremeyeceksin haberin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…