Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hiçi özlemedin hiçmi hakkım yok ?
Bir ara bir sor allah aşkına …!

Dengesizim... Çünkü terazi burcu olmak bunu gerektirir.

Anne yapıyorum kıskanıp kızıyorsun yapmıyorum ayıp deyip kızıyorsun ne istiyorsun?

Ağlamak dediler de gözümde yaş mı kaldı delikanlım …
Ben sen sen diyerek tükendim …

Sana bir gram insan yanım kalmayana kadar zorlayaçaksın herhalde sabrımı ?? Ama keyfin bilir ;(

Ne zor bir gündü bugün annen için oğlum, bir bilsen.. Senin konunun her açıldığında burnumun direği sızladı can tanem.. Yokluğun çok zor.. Günler saatler sen yanımdaymışsın gibi geçiyor adeta.. Ama sen yoksun bunu görüyorum hissediyorum lakin kabullenemiyorum.. Ne yüreğim ne aklım kabul etmiyo yavrum.. Benden koptuğunu, bu dünyadan göçüp gittiğine inanmak güç.. Kalbim.. Göz bebeğim.. Dedenle senden konuştuk bugün.. Adını İbrahim koyduk baba dedim.. Cennet çocuklarına Hz. İbrahim ve Eşi Sare bakacakmış.. Bizde oğlumuza bu ismi koyduk.. dedim.. Mezar taşını yaptıracağız dedim.. Senden her bahsettiğimde gözlerimden süzülenleri gizleyemedim annem.. Çilem sana bir kere sarılamadan, seni bir kere koklayamadan kaybetmemle başladı.. Orası sonsuzluk orası cennet biliyorum... İçim yanıyor çareler arıyorum, bir tek oğlum bu yangına ÇARE BULAMIYORUM...

Canım,hala fesatlıktan ölmemişsin?

Son 2 gün.
Cumartesi ordayım ama bakalım sen yanımda olabilecek misin..
Her şey çok garip.
Ve yine dengesiz duygular yaşıyorum.
Ama özlediğimiz net.

Nassi yaniii. Sen bana atar yapip nasip degilmis dediginde ben sana alttanmi aldim birde usttune mesajlarmi attim Allah askina aklim.nerde benim ....gurura baglamistim halbuki ...o an sevimli gelmeyeydin iyiydi...neyseki uzatmadin ve rica ederim layik ol

Bugün sana olan nefretimle uyandım. Evet, seni sevdiğim kadar nefret ediyorum artık senden. Gelmeyişinden nefret ediyorum, umursamazlığından nefret ediyorum. Senden nefret ediyorum adam. Bugün ilk defa seni sevdiğim güne lanetler yağdırabilirim. Çünkü bugün sevgimden ördüğüm duvarlar yıkıldı ve ben altında kaldım. Ve ben bu gün idam ettim seni içimde ki nefretimin kıldan ince urganınla bir dar ağacında...

Seviyorum !
Seviyorum !
Seviyorum be adam!

Senmiydin o?Zor tanıdım.
İçin gibi dışında bir hayli değişmiş.

Sana artık güvenmiyorum benden başkasına bakıyorsun biliyorum sana karşı cok sinirliyım hiç umursamiyorsun beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…