Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Düşünüyorum da ben senin vücudunun her yerine, her karesine, her milimetresine aşıııığıııımm. <3
Ses tonuna ayrıca aşığım.
Öyle güzel yaratılmışsın ki. Benim için yaratılmışsın sanki.
Sadece ben seveyim diye.
Güzel olmadığını bildiğim yerlerin bile benim gözümde bir şaheser.
Aşk böyle bir şeymiş.

küsüm sana.
ama sırf tatilin burnundan gelmesin diye susuyorum. içimdekileri sana değil kağıda yazıyorum.

kırgınım sana anlamasanda gormesende susuyorum artık sana lafları agzıma tıkadınya bundan sonra o kelımelere hasret kalıcaksın unutma

Bugün bi çay içelim dedik gözlerini diktin içene kadar bana baktın sapık gbi :/
Seni tanımam etmem bi de kadınsın . Ne diye her yerimi inceledin anlam veremedim .
Kafamı nereye dönsem bakan kadınlar var hayret bişey

Özür dilerim, özür dilerimmmm.. Keçilik yapıp seni üzdüğüm her saniye için özür dilerimmmmm...
Gitme bir yere, yaşayamam kiiii...

Değiştin.. Ve buna yine o lanet kişinin sebep olduğunu düşünüyorum.. Sevgiyi de geçtim dostluğunu bile veremedin bana oysaki sevgini en çok hakeden ben iken.. Yazık, insan kendine çektireni sever derlerdi de inanmazdım Allah mesut etsin ne diyim..
Ek olarak senin başın ağrısa durduğum yerde duramıyorum, ben burda ölüyorum senin umrunda değil Allahın cezası, artık ceza olduğunu düşünüyor ve senii hayatımda issteemiyoruumm arkadaş olarak bile.. Çünkü beni hak etmiyorsun,1,5 yıl sevdim yeter artık sevmicem seni, yersen..

Bana bir şans daha verirsen eğer ne mutlu olurum ... Biliyorum çok hata yaptım ben ... Ve sana ne yaşattıysam aynısını bende yaşadım .... Bir insana istemediği şeyleri yaptırmak korkunç bir duyguymuş ... Affet beni ... Affet ne olur ... Yine sevginle hayata bağla beni ... Söz veriyorum ... Söz veriyorum seni olduğun gibi kabulleneceğim ... Odun halinle kabulleneceğim ... Sen öyle de çok tatlısın ki sert adam ... Yine o ela gözlerine doyasıya bakmak için her şeye razıyım ... O huzur veren sesini duymak için her şeye razıyım ... Sen kötü biri değildin ki ... Ne diye uğraştım ki o kadar senle ... Kimse sen gibi ilgilenmiyor benimle biliyormusun ... Kimse bana senin gibi yaklaşmıyor ... Sen bana bebek gibi baktın ... Nasılda körmüşüm ben ... Nasılda bilememişim kıymetini ... Bunları sana desem diyebilsem keşke ... Gün gelir cesaretimi toplar yüzünede derim bunları elbet ... O güne dek sabredeceğim ... Ama biliyorsun ki sana tahammül etmekte zordu ela gözlüm ... O kadar katı kurallara kim olsa isyan ederdi ... Düşünüyorum da yinede insan sevdiğini huylarıyla hoş görmeli ... Her insanın ufak tefek kusuru mutlaka olur ... Bende seni onlarla kabulleneceğim sanırım ... Yeter ki gel ... Gel ki gülmeyen yüzümden gülücükler saçılsın ... Gel ki gecem aydınlığa kavuşsun ... Gel ki hasretim dinsin ... Gel ki bende huzura ereyim ... SEN GEL HER ŞEY GÜZEL OLACAK YEMİN EDİYORUM...

Senin için güzel çay yapmayı öğrendim biliyormusun ... Sen seviyorsun diye çayı ... Gerçi seninkisi sevmek değildi tiryakilikti ... Çaysız anın geçmezdi senin ... Bende çayı sevmediğimden bilmezdim yapmasını ... Sana ellerimle bir çay içiremedim ... Gel sevdiğim bak sana dünyanın en güzel çayını demleyeceğim inan bana ... Karşılıklı içemedikte seninle hiç ... Çok istemiştin ama olmadı maalesef ... Ben o zamanlar hiç içemiyordum çay ... Gram sevmiyordum ... Ama yokluğunda içer oldum bak ... Alıştım iyice ... Ben her şeye alışıyorum zamanla ... Ama bir tek senin yokluğuna alışamıyorum işte ...

bu kadar karaktersız olmayı nasıl basarıyorsun, kuldan utanmıyorsun bari Allah'tan kork!!!!

Seni hic ozlemedim sanirim. Ozlemedim ama tadimda yok hic... Oyle keyifsizim. İnandigim aski butum duygulari beni hirpalayarak oyle kotu inciterek aldin. Senle gecirdigimiz guzel zamanlari dusunuyorum . sonra korku gekiyor. Bikiyorsun baya korkak ta bir insanim. Simdi sana karsi direnmek zorundayim. Ogkumuza uzukuyorum. Her baba dediginde icim parcalanmiyor degil. Kendimede uzuluyorum. Sonucta hayattan tek bekkentisi mutluluk ve saglik olan bir insanim. Dusundukce daha cok inciniyorum. Deliler gibi sevdigimdin. Hepsi yavas yavas yok oldu. Varliginda yoklugunda acitiyor . ne dusunuyorsun tam olarak hic bilmiyorum. Hic guvenmiyorum. Benimle nasil oynacaksin onumuzdeki gunlerde beni neler bekliyor bilmiyorum. Umarim beni daha cok uzmezsin.

Son zamanlara dek kimselere dökmedim yüreğimi... Hep sustum içimde yaşadım seni... Soran olursa o da kim dedim... Herkes unuttu sandı beni... Ama artık içime sığmıyorsun be adam... Olmuyor sessizce yaşayamıyorum yangınımı... Alev almış her yanım nasıl saklayabilirim artık söylesene... Herkes görüyor biliyor içimdeki seni... Ben yoruldum artık... O gururun bir işe yaramıyor... Ömrün boyuda yaramayacak... Son zamanlarda uykuda tutmuyor hiç... Durum içler acısı... Unut artık diyorlar... O seni unuttu hayatını yaşıyor diyorlar... Bu sözler kalbime hançer gibi saplanıyor biliyormusun... İnsanların karşımda böyle konuşması içimi çok acıtıyor ela gözlüm... Gel de sussunlar artık... Gel de yangınım sönsün... Gel de tüm bekleyişlerime değsin... Sabırla bekliyorum seni... Beklemekten vazgeçmeyeceğim...

heyt beeee...
yılmadan yürüyeceğim evellah ımın izni ile...
her ortamda mutlu olacağım yollar bulacağım inşaallah ..
bu başarı bizim..
şimdiye kadar nasıl ayaklarımın üzerinde durduysam ( ki Rabb imin desteği hep üzerimde) bundan sonra da devam edeceğim inşaallah

Acı çekmeden bitip gitsin istiyorum.
Ama imkansız.
İlla ki o acı süreci yaşanmalıymış.
Onu göze alabilsem her şeyi bitirebilirim.
Ama alamıyorum.
Senden soğumak istiyorum artık.
Bıktım bundan. Tam anlamıyla kesip atmak istiyorum ama bunca zaman beceremedim. Keşke böyle sıkıcı ve minicik bi şehirde yaşamıyor olsaydım.
Belki o zaman daha kolay bırakırdım her şeyi. Boşluğa düşmezdim.
Şu birkaç günü seni sessizce bırakabilmek için harcıcam. Ve yapıcam bunu. Gerçekten. Tamamen hayatımdan çıkarmak için emin adımlarla ilerlicem.

Bazen bazı şeylerin kıymeti kaybedince anlaşılırmış... İyi terbiye oldu bu bana sanırım... Ben bilirim demek neymiş gördüm sonunda... Sen bana yokluğunla çok iyi ders verdin... Seni içimde gizli saklı yaşamam gerek sevgili... Buna mecburum... Benim yüzümden sana düşman oluyor çevrem... En çokta en yakın arkadaşım... Sana bir ateş bir barut halde... Barışmaya kalksam kim bilir ne kadar kızar bana... Ama içimdede tutamıyorum seni... Ağzımdan yüzümden her yerimden sen fışkırıyorsun sanki... Gözlerime bakan seni görüyor hemen... Beni üzüyorsun ya ne çok kızıyorlar sana biliyormusun... En çokta o gururuna kızıyorlar... Yinede sana kıyamıyorum ki... Seni savunuyorum hemen... Beni üzdüğün halde ben seni savunuyorum...

Seni özledim . Kanserden nefret ediyorum . Çektiklerini unutamıyorum . Sen o acıları çekerken sana yardım edemediğimizi elimizden hiçbir şey gelmediği o anları unutamıyorum . O anlar sanki bütün mutlu anlarımızı çalmış gibi hep o çaresiz anları hatırlıyorum hiçbir mutlu anımızı hatırlamıyorum .Üzgünüm çok üzgünüm ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…