Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İlk defa. Ailem disinda Bir . Beni bu kadar çok sevd . ,ilk defa kendimi bu kadar güvende hissettim ,seninleyken geçmişimi acı günlerimi unutuyorum
İnsallah beni ömür boyu seversin çok korkuyorum aşkının bitmesinden benden bıkmandan mutsuz bir evlilik yapmaktam cok korkuyorum
İyi ki varsın
Umarım hep mutlu oluruz

Sen istesende iyi biri olamazsın bebeğim senin kalbin kararmış çünkü boşa iyi insan numarası yapma seni öyle gördükçe gülesim geliyor

Buraya yazdıklarımı keşke sana okutabilsem... Bu kadar sevdiğimi bile bilmiyorsundur eminim... Belkide unuttuğumu çoktan hayatıma devam ettiğimi düşünüyorsun... Ben senin için öyle düşünüyorum çünkü... Beni sormak yerine neden benimle konuşmuyorsun... İnsanız insanlar konuşa konuşa anlaşırlar değil mi... Neden kolayı seçip kaçıyorsun... Bir ömür bunun pişmanlığı ile nasıl yaşamayı planlıyorsun... Ben duruyorum bekliyorum sen öylesine sessizce duruyorsun... Bunun bir sonu olmalı... İkimizinde hayatında kimse yok... Olmuyor da bir başkası zaten... Peki biz neden böyle ayrıyız seninle... Niye kavuşamıyoruz... Karakterinden memnun musun sen söylesene... Bu nasıl kötü huy böyle Yarabbi... O gururun cidden seni memnun ediyor mu... Tükettin beni iyice yemin ederim... Neden o kadar peşimde koştun sonu böyle olacaksa söylesene... Gönlümü kazanmak için neden çırpındın... Yaralarıma merhem olurken tam neden daha beter derin yaralar açtın... Bize ayrılık yakışmaz gel sevdiğim... Bize kavuşmak yakışır... Bize mutsuzluk yakışmaz... Bize mutluluk yakışır... Ne bana bir başkası yakışır ne de sana... O yüzden gel...

Biz doğruyduk ,zaman yanlıştı son İstanbul Bey'i...Bazen doğru insanı buluruz ama kader bize tuhaf bir oyun oynar bu sefer de zaman yanlıştır.En uzun süren sevdalar yarım kalanlardır derler ya hani işte tam da öyle bir şey..Ben sayamadım kaç zaman oldu kaç gün,ay,yıl,mevsim geçti..hiç eksilmedi sevgin benden hep korudu kalbimin dehlizlerindeki aydınlık yerini,sen benim ''sevgilim'' değil,''sevdiğimdin'' biz seninle sevgili olmadık,yarım kalandık hep yarım kaldık...

beni elinde tutmak için sürekli yalan söylemekten bıkmadın mı?
çocuk mu kandırıyorsun zavallı!
tiksinçsin.

oh be söyledimde rahatladım.
deli gibi içimde tutup gelmeni bekliyordum.
çokta iyi oldu. üstümden büyük bir yük kalktı.

aşkımm yaşlandığımızda takma dişlerini çıkarıp bardağın içine falan koyma tamam mı midem bulanır sonraaa

Senin yüzünden uyuyamıyorum geri zekalı !!!

Aaaşşşşşşşşkkkkkıııııımmmmmm
Aaaiiyyyyy seni yerim.
Ki haftaya yicem bile.
Kokunla uyucam yine inşallah inşallah.
Görüşemediğimiz süre boyunca içimde biriktirdiğim sevgimi, aşkımı, tutkumu salıcam üstüne. Öyle bi sıkı tutucam ki, öyle bi sarılıcam ki hepsinin acısını çıkarıcam üstünde. Benim olacaksın benimle olacaksın. Çok heyecanlıyım bebeğim. Mis kokulu aşkım. =))
Sen uyurken mavi yeşil gözlerini kapatan upuzun kirpiklerini de izlicem.
Her saniyeni doya doya, tadına vara vara yaşıcam. Allah nasip ederse çok güzel olacak yine bu minik tatilimiz.
İlkinden daha da güzel olacak.

çok üzüldüm ben "yoksa bana mı geliyorsun" dediğinde
malesef sana gelmiyorum

Senden sonra yazdığım şiirlerimi sana okutmak için can atıyorum... Bir sürü şiir seni bekliyor okuman için haberin ola... Ne kadar çok gecikirsen o kadar çok şiir birikecek... Bilirim sen şiirden hoşlanmazsın... Bu yüzden ne kadar erken gelirsen o kadar iyi olur senin için... Sen garip bir adamsın... Ben seni hiç çözemedim zaten... Özlemin akşam olunca bir başka çöküyor üstüme... Keşke sensizliği yaşayabilseydin... Belki bu kadar bekletmezdin beni... Gelecek yüzünde yok biliyorum... Benim şu an neler düşündüğümü bile bilmiyorsun... Bilsen belki durumumuz farklı olurdu... Ne ben özlediğimi haykırabilirim... Ne de sen bir adım atabilirsin... Ne acı bir şey severken ayrı düşmek... Her an korkuyla sevdiğinin bir başkasının olacağını düşünmek... Olmayacak değil mi bu... Olmasın ne olur... Gerekirse ikimizde bekar kalalım ömür boyu... Ama başka bir kız girmesin hayatına... O ela gözlerine doyasıya başkası bakmasın... Yalvarırım bunu bize yapma... Sen sert adamsın... O yüreğini kolay kolay açmazsın kimselere bilirim... En çokta bu huyunu seviyorum... Kimselere dönüp bakmayışını... Bu beni rahatlatıyor... Gerçekten rahatlatıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…