Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Burda ki ayrılık hasret mesajlarını okuyunca aklıma sen düşüyorsun
bana böyle mesajlar yazdırma aşkım ne olursun.. Ne kadar zor ve dayanılmaz olduğunu biliyorum..

"Gidiyorum ben ya" deyip arabaya atlasam ahh alsam başımı bikaç gün sadece kendim. Uzaklaşsam herkesten herşeyden. Nerdeee. Bulunmaz nimet

Farzediyorum burayı okudun ki okucağını heeeç zannetmiyom emme insan içini boşaltıyor burda
Nasısın eyimisin şaka şaka
Şey dicem ya seni çok merak ediyorum dualarımdasın hep..Ne zaman gelcen sahi çabuk gel tamam mı

Ben kaçtıkça herşey üstüme üstüme geliyor biliyormusun... Sana yazdığım bütün şiirleri yırtmıştım... Biri gitmiş saklanmış sanki... Birşeyler ararken nasılda düştü önüme 1 sene sonra o şiiri yazdığım kağıt... Kafamdan aşağı kaynar su dökseler bu kadar canım yanmazdı... Okurken o şiiri titredim... Ela gözlerine şiir yazmışım... Hemde sana yazdığım ilk şiirdi önüme düşen... Senden hiç kaçış yok mu sahi... Kaçtıkça canımı yakıyorsun.. Ama yinede mutlu oldum bir yandan... O şiir benim için önemliydi... Duygularımı ilk kez dökmüştüm o gün kağıda çünkü...

Yine senden hiiic bir haber yok ...ses yok...tık yok... Cehennem ol .GELME!!!

ağızlar dolusu beddua etmek istiyorum sana.. beni kırdın, hayal kırıklığına uğrattın, bi masala inandırdın, sonra da çektin kendini.. madem sevemedin, ısınamadın bile, niye evlenme teklif ettin? niye ailemle tanıştın, kendi ailenle tanıştırdın? ne istedin duygularımdan.. eminim şu anda mışıl mışıl uyuyosun, rahatladın silkeledin attın beni, bu kadar kolay mı hayatına devam edebilmek? boğazımda bi yumru oldu, tat alamaz oldum bişeyden dünden beri, ya sen nasıl bu kadar gamsızsın? inşallah incittiğin yerden incinirsin.. inşallah çok pişman olursun, yana yakıla kapıma gelirsin.. inşallah benden bin beterlerine rastlarsın da kıymetimi anlarsın.. hakkım haram olsun sana..

Bu hayat bana euro 2016 yi kanli canli yerinde izletmiyorsa, cevremdeki kimmmseye de nasip etmesin Rabbimmm aminnnnnn :d

Sana da iyi günler dostum. =D
Umarım kendine uygun birini bulursun.
Ben sana uygun değilim.
Gelgitli duygular içinde olsam da hala tutkuyla sevdiğim biri varken yeni gelecek kişinin aklımı başımdan alması lazım.

Bu gün pazar aklıma bir anımız düştü seninle... Bir pazar günüydü... Abilerinle gezmeye gitmiştin... Sana mesaj atip kendimi iyi hissetmediğimi söylemiştim... Olurda arar yada mesaj atarsan geri dönmezsem merak etme diye... Alt tarafı başım ağrıyordu... Mesajıda yanlış okumuştun o gün... Sen zannetmiştin ki panik atak krizi geçiriyorum... Şanssızlık olacak ya telimde kapanmış haberim yok... Başımın ağrısından uyuyup kalmışım... Ne kadar merak etmiştin beni o gün... Defalarca aramışsın mesajlar atmışsın... Gününüde berbat etmiştim o gün bilmeden... Diyeceğim şu ki... Beni yine merak etsene... Haber alamayınca deliye dönsene... Ben o günleri çok özledim çok ama çok özledim...

Ayrıldıktan sonra 2 mesaj atmıştın bana... Neydi onlar hala merak ediyorum... Teselli falanmıydı sahi... Herkes farklı şey söyledi o 2 mesaj için... Kimi pişman olupta yeniden konuşmak için yaptığını söyledi... Kimi vicdanını rahatlatmak için yaptı dedi... Bense kalbimi dinleyip yanıt vermedim... Ama hala merak ediyorum neydi onlar... Yanıt vermelimiydim bilmiyorum... Belki bu ayrılık şarttı... Kıymet bilmek için sanırım... Yinede ben yaşanmasın isterdim bu ayrılık... Çünkü ben senin kıymetini biliyordum zaten... Kıymet bilmeyen sendin... Senin yüzünden bende acı çektim...

Seni buldum sonunda , sen ne sanıyordun ki o benim kocam ben benim olanı aldım , duâlarla geri aldım , şimdi otur da sen ağla beyinsiz

yine mi karışacak her şey ?
nasıl atlatırım tüm bunları ? ortada bir şey yok ama olacak biliyorum.
bahar mevsimi zaten bende sıkıntı yaratıyor.
nefret ediyorum. karamsarlaşıyorum.
üstüne bi de yaşananlar... daha doğrusu yaşanmayı beklediğim şeyler tüm enerjimi alıyor.

ve insanların çoğu bu aylarda canlandığı için ben onlara uyum sağlayamıyorum.
bu yüzden neşeli halleriniz bana çok anlamsız geliyor.
ben ilkbaharda değil sonbaharda neşe saçarım.
cidden zorlanıyorum. zaman çok hızlı geçmeli kurtulmam için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…