Iyi ki seni tanimisim o en kotu zamanlarimda. Iyi ki beni cok sevip sarmalamissin. Sayende bi cok seyi asmisim. Sonrasinda kimseyi yurekten sevmedim, sana ölüyorum diyenlerin de selasini kendim verdim. Hala bi seylere inaniyosam, gucluysem, ara donemde seni tanidigim icin. Yoksa enkazdim su an. E tabi biraz abartirim biliyosun severim ajite etmeyi. Yikilmazdim da otururdum iste bi koseye. Simdi oyle degil hala direniyorum.
Ozledim seni bi de. Ararim aramasina gurur yapacak kadar zavalli degilim de, sen cok simariyosun sonra. Bana geldin tirivilari, seni dinledim derdini cektim zirvalari geliyo aklima. Bi de seni sevdigime hic inanmaman. Bendeki yerini esek gibi bildigin halde. Nerdesin napiyosun bilmiyorum ama beni hala sevdigini biliyorum. Bazi seyler birilerine aittir. Bulutlar gokyuzune, agaclar zemine, tuz denize.. Senin kalbin de bana ait. Belki de zamani bosa birbirimizden ayri geciriyoruz, bi gun kesisecek yollarimiz, belki de degil bilmiyorum. Ama senin kalbin yalniz bana ait kalacak hissediyorum