Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bırak beni kendi halime.
yalnız kalmak istiyorum. Aramasan bile neden aramıyorsun demeyeceğim söz veriyorum.

Ben de hep bir mutsuzluk havası hakim sayende. Kendim kaşınıyorum biliyorum ama yine profilleriniz gözümün önüne geliyor. Tüm hesaplarımı kapatasım var. Bir daha sevmemek sevilemem duygusu içimi o kadar çok kapladı ki. Kendimi dünyanın en kötü insanı hissediyorum sayende. Sanki mutlu olmayı hak etmiyormuşum gibi hissediyorum. Tüm kötü şeyler benim yüzümden oluyormuş gibi hissediyorum. Ya ben bu gencecik yaşımda hayattan bezdim. Keşke hiç sevmeseydim, keşke o gün Allah'ım onu sevebileyim diye dua etmeseydim. Belki sevmiyorum seni sadece senden öncesi ve sonrası olmadığı için takıldım sana. Belki de beni ortada koyup gitmen bu kadar canımı acıttı ve aşamadığım olmana sebep oldu. Ben her şeyden umudu kestim. Senden, kendimden her şeyden.

Seni seneler sonra yeniden gormek cok guzeldi. Umarim yine goruselim dersin. Cunku suanda arkadasligin benim icin cok kiymetli olacagi bi zamandan geciyorum.

Kendine cok iyi bak. Cok sevindim gercekten yine gorusmemize

ah be biraz destek olsan şu oğluna..

yardım etsen..

halini hatırını sorsan..

bi ihtiyacın var mı maddi manevi desen_?

neden yapmıyorsun ha..

pardon siz ebeveyn değil misiniz???

cidden üzülüyorum ..
her şey maddiyat değil..
bunu anlayınca sanırım geç olacak

Kal diyemedim ya dön de diyemiyorum. Her kelime boğazımda düğümleniyor, sevdiceğim ölüyorum gel ne olur gel demek istiyorum sana, seni bir daha görememe, koklayamama, tenine dokunamama düşüncesi çıldırtıyor beni, fazla duygusalım bu ara gözlerim hep dolu dolu belki hastalıktandır. Sen takılma bitanem bu yürek hep bekleyecek seni.

benim seninle konuşmam gerekiyor. hiç sanmam ama eskisi gibi beni burda yine bulursan bunu okursan gel yanıma ya da müsait olduğun bi an bi mesaj at bana konuşalım seni suçlayacak, eleştirecek yargılayacak değilim. zaten yeteri kadar kendi kendimizi suçlamış, eleştirmişizdir. ilanı aşk edecek hiç değilim :) o yüzden korkma konuşacaklarımdan..

Bir gün daha bitti her gün bir gün daha eksiliyor takvimden ve sen hala yoksun 1 seneyi geçti gelemedin bir türlü ne zormuş gelmek ne zormuş be adam ne zormuş...

Buradan avazım çıktığı kadar bağırsam hissedermisin acaba... Bazen bağırmak geliyor içimden... Çünkü içimde çığlıklar kopuyor sürekli... Sessiz çığlıklarım canımı acıtıyor benim... Ne gurur bu böyle Allah aşkına... Nasıl gururuna esir olabildin bu kadar... Ama ben biliyorum aşk gururu yenecek...O zaman göreceğim seni ben...

Biliyorum arada kadınlar kulübüne bakıp beni arıyorsun senden nasıl bahsediyorum diye... Icimde kalmasın. Seni sevmiyorum. Amacım sadece asla yapmam dediklerini yaptirmaktı... Bak, terk ettim seni... Sense asla dönmem, aşkından ölsem de asla kimsenin peşinden koşmam demiştin 8 sene önce. Sen gittin ben bir kere geldim. Ben gittim sen defalarca geldin. Sana büyük konuşma demiştim. Bak! Nasıl yaladın tükürdüğünü... Evliyim, bir bebeğim var ve sen hala onursuzca beni arayabiliyorsun. Hala yuların elimde... Hala evliliğimi kabullenmeyip seni sevdiğimi düşünüyorsun. Bense gülüp geçiyorum. Yüzüne söylemeyeceğim bunları... Nasılsa biliyorsun. Bilmediğin şey, seni gerçekten sevmediğim. Amaç buydu: Seni köpek gibi süründürmek... Görev tamamlandı!

Ele gecirmeye calisma hic boyle beni
Sen bana ben sana benzersek ne olur
Nasil dayanir ki ask bukadar ayniliga

seni çok özledim, seni hak etmeyen insanlar her gün görebiliyor, sanki öylesine bir insana bakıyorlarmış gibi bakıyorlar sana öylesine bir insanla konusuyorlarmıs gibi konusuyorlar. seni bir yakalasam, bırakmayacagım, saatlerce sarılacagım. o kadar özledim ki seni. gercekten tek dilegim seni görebilmek, bu aralar o kadar özlüyorum ki.

Allahın izniyle Doğucaksın büyüyeceksin ve ergen bir genç olduğunda gelip benle kavga edeceksin ozaman ağzına birtane yapıştırırım işte. :) Bu kaburgama dayadığın ayaklar göbeğimdeki çatlaklar tokat olur çarpar ağzına ona göre oğlum :) buda burda dursun

Konuşmazsam patlayacağım... Yine doldu içim gece gece sensizlikle... Ben sensizliği yaşamaktan inan çok yoruldum... Neden gelmiyorsun söylesene... Ben çok mu kötüyüm acaba... İçimde çok şey kaldı... Hayallerim kursağımda kaldı... Ciddi ciddi güvendim ama biliyormusun... Ve gerçekten çok sevdim... Hayal edemeyeceğin kadar çok sevdim... O günleri arıyorum özlemle... Özlemek nedir bilirmisin sen... Deli gibi özlemek nedir bilirmisin... Ayaklarının gidemeyeceği bir yere aklının sürekli ama sürekli gitmesi nedir bilirmisin... Bir şarkının içinde kaybolmak nedir bilirmisin... Gelecek diye kendini avutmak nedir bilirmisin... Yorganın altında gece oldu mu gizli gizli sessiz sessiz ağlamak nedir bilirmisin... Tam yemek yiyeceğin esnada birden iştahının bıçak gibi kesilmesi nedir bilirmisin... Herşeyden önce sen benim neler çektiğimi bilirmisin... Sanmıyorum hemde hiç sanmıyorum sen beni anlayamazsın... 1 yıldır ne kadar acı çektim ne kadar gözyaşı döktüm bilemezsin... Bunları şimdi buraya yazmak yerine suratına arka arkaya sıralamayı o kadar çok isterdim ki... Ama yapamıyorum... Yapabilecekmiyim bu fırsatım olacakmı onuda bilmiyorum... İçimdeki sevda ateşi bir an bile sönmedi bunu çok iyi biliyorum işte bildiğim en büyük gerçek bu...

Zaman beni senden uzaklastiriyor mu emin olamiyorum. Fark ettim de ayrilikla, seni dusunmeyerek basa cikiyorum. Aklimi baska seylere veriyorum. Bir an demin dusunecek gibi oldum, iste karsiliginda geldim buraya yaziyorum. Ne olacak gercekten hic bilmiyorum. Bildigim tek sey su son 3 senedir hic olmadigim kadar uzagim sana. Kalbem ve ruhen. Yine de insan bilemiyor tabii

Iyi ki seni tanimisim o en kotu zamanlarimda. Iyi ki beni cok sevip sarmalamissin. Sayende bi cok seyi asmisim. Sonrasinda kimseyi yurekten sevmedim, sana ölüyorum diyenlerin de selasini kendim verdim. Hala bi seylere inaniyosam, gucluysem, ara donemde seni tanidigim icin. Yoksa enkazdim su an. E tabi biraz abartirim biliyosun severim ajite etmeyi. Yikilmazdim da otururdum iste bi koseye. Simdi oyle degil hala direniyorum.

Ozledim seni bi de. Ararim aramasina gurur yapacak kadar zavalli degilim de, sen cok simariyosun sonra. Bana geldin tirivilari, seni dinledim derdini cektim zirvalari geliyo aklima. Bi de seni sevdigime hic inanmaman. Bendeki yerini esek gibi bildigin halde. Nerdesin napiyosun bilmiyorum ama beni hala sevdigini biliyorum. Bazi seyler birilerine aittir. Bulutlar gokyuzune, agaclar zemine, tuz denize.. Senin kalbin de bana ait. Belki de zamani bosa birbirimizden ayri geciriyoruz, bi gun kesisecek yollarimiz, belki de degil bilmiyorum. Ama senin kalbin yalniz bana ait kalacak hissediyorum

Bazı konularda tek başına çabalıyorsun üzülüyorum senin için.
Umarım altından kalkabiliriz bu durumun 2 ay az bi zaman da stres 2 ayda neler yapar adama...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…