Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
beyefendiye bak sen ;

biz idare edelim paşam gönlüne uygun olanı alsın ohh misssss

seni düşününce aklım başımdan gidiyor.
yeryüzündeki her şey önemini yitiriyor.
öyle büyük bi sevda var ki yüreğimde, bedenimde... alev alev yakıyor beni.
kendimi uçuruma sürüklüyorum bu kadar çok severek.
ama zaten sıradışı bir aşk bunu gerektirir. hayatlarımızı tersyüz edecek kadar olağandışı hem de.

dilerim Allah senin karşına senin karakterinde birini çıkarır o zaman beni belki anlarsın

Ozledim.
Ama kontrol konusunda master yaptigimi goruyorum sana karsi tutumumda.

Belki oyle cici bici, sevgilisinin kollarinda, ona askindan olup biten, gozunun icine bakan, hersey kabulu olan biri olamayacagim ama her zaman hayalini kurdugum o magrur, asil kadin olacagim!

Beni sen bozmazsin!

Buraya herkes bir şey yazıyor...kimi kocasından ayrılmış kimi sevgilisinden kimi bebeğinden ...kimi sevgilisini özlemiş kimi yeni ilişkiye başlamış kimi birilerini şikayet etmiş...gonlunuzden geçen iyi şeylerin gerçekleşmesi dileğiyle....

Biz birbirimize ne çok aşığızz öyle :))
Aşk evliliği yapmalı insan , aşık olduğu adamdan olmalı bebeği , onunla yaşlanmalı

Yine özlemin çöktü üzerime... Ne zaman bitecek bu hasret Allah bilir... Umarım fazla sürmez, tükeniyorum çünkü ben...

Çevremizde ne kadar yüzsüz insanlar var baktıkça şaşırıyorum artık

Birlikte çok mutluyuzzz bizim hep yanyana olmamız lazım sevgilimmmm
Geç zaman geeeçççç

Sen ne kadar aşk dolu ve anlamlı şeyler söyledin bana öyle.
Bu sözler eşliğinde sarılarak uyumak mükemmel aşkım...

Seni allah rızası için sevicem,allahın seninle evlenmeme rıza gôsterdiği o zaman işte ben yoluna yoldaş,yanına arkadaş olucam..Tüm benliğimle sana hazırlanıyorum..

Beni kovmak için yer mi arıyorsunuz arkadaş!

Seninle beraber guzel bir havada, cimlerin ustune kilim serip, ustunde sessizce kitap okumak isterdim.

Evet..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…