Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hadi bakalım. başlıyoruz. yarın neler yapıcaz, nasıl hissedicez acaba... =) =(
belirsizlikler ve dengesiz hislerle doluyum.

her şey benim dışımda gelişiyor sence neden? tarih tekerrür ediyor sanki. ben bu durumları daha önce görmüş gibiyim. sadece yaşayan ben değildim sendin. neden aynısı oluyor ben bunu anlamıyorum. her şey terse dönmüş gibi. bu hisler berbatmış yalnız nasıl katlandın çok şaşırtıcı bir durum. en derinden hissediyorum hislerini. en derinden. uyuşmuş gibiyim adeta. bütün yaşama hevesimi sömürmüşler sanki. hiçbir şey yapmadan öylece durasım var. yordu beni bu durum. bir şeyler bitecekse temelli bitmeli bence. insan ya komple susmalı yada sonuna dek konuşmalı. sende ikiside mevcut değil. ne yapmak istiyorsun adam Allah aşkına? niye ortada kalmışlar gibisin. çaresiz ne yapacağını bilmez haldesin. tabii ben bunları bilmiyorum his olarak diyorum sadece. ama çok çektin biliyorum. artık ömründe olumsuzluklara yer kalmamış senin. bu yüzden bu kaçışlar. ama her şey güzel olacak bir konuşma fırsatımız olursa bunu sana diyeceğim...

"Now I can't think of there without thinking of you
I doubt that comes as a surprise
And I can't think of anything to dream about
I can't find anywhere to hide
....

Will I've found a better method of pretending you were just some lover?"

Bulamadı.

Değiştim ben biliyormusun çok değiştim... Dualarımdasın hep eğer gelirsen sana duam dicem 5 vakitte dilimdesin..Sabırla gelmeni bekliyorum..Çok bekletme emi

Sana bir sürprizim var aşkımm.
Saatler sonra umuyorum ki bu sürprizimle aklını başından alıcam.hihihi

çok seviyorum çook çokkk
herkese siz onun tarafından sevilmek ne demek biliyor musunuz demek istiyorum.

İyi oldu çoook iyi oldu bu... Beni sömüren ve tüm gün enerjimi düşüren ve kendini çok akıllı sanan dedikodu makinesi,seni hayatımdan çıkarmakla ne kadar da iyi etmişim meğer...
Senin arkadaşlıktan anladığın öğlen araları sırf millet aaa bu kız da yalnız yemek yiyor demesin diye yıllarca beni yanında sürüklemekten ibaretti. Oysa ben gerçekten bu zamana kadar seni kıramadığım için hep sustum. Taramalı tüfek gibi konuşmanı, gün içerisinde yediğin tüm haltların en ince ayrıntısına kadar şeceresini çıkarmanı, sürekli insanları eleştirip onların dedikodusunu yapmanı dinleyerek zaten en büyük kötülüğü kendime yaptığımın farkındaydım. Ancak herşey buraya kadarmış...İnsanların hayatlarına müdahale edemeyeceğini öğrenmen lazımdı. Bu sana iyi bir ders olmuştur inşallah..Ama hiç sanmıyorum çünkü sende arkadaşlık ve dostluk hissiyatına dair en ufak bir emare bile yok. Bunca yıl herkesin arkasından konuştuğun gibi şimdi de sıra bende ... İstediğin kadar konuş çünkü sen sadece konuşmayı ve rezil etmeyi bilirsin...Etrafındaki herkesi teker teker kaybetttin bir tek ben kalmiştim Beni de kaybettin...Sana etrafındailer arasında en fazla değer veren ve dürüst olan bendim..Ama beni de kaybettin.. Haydi bakalım şimdi otur sen düşün yada konuş eniyi yaptığın şey zaten....

Kendini bişey sanıp dizi setinde koşturan , öyle arka planda müşteri olan kızlar da çok komik oluyor ya
Sana çevren adriana limadan bile güzelsin demiş olabilir ama fizik yok be tatlım . Gerçekten çok güzel olsan seni baş rol yaparlardı O kiloyla o boyla , o basen ve göbekle anca kendi çapında kıyı köşede takılırsın Keşke senin milletin sevgililerini elinden almak için yatmayı teklif ettiğini bilse herkes
O derece yokluktasın yani yüzüne bakan yok demek ki
Gerçekler acıdır boy aynasında bak kendine ondan sonra benim sevgilime abuk sabuk tekliflerde bulun .
Eğer bir daha yanlış bi hareketini görürsem o zaman herkes bilir işte ne mal olduğunu bu da son uyarım

Bıktım artik ya defol git!!
Zorla kendinden nefret ettiriyorsun. İstemiyoruz seni ve hala hayatimiza dahil olmaya calisiyorsun. Musmutlu günümu zehir ettin ve hüngür hüngür aglatiyorsun. Sakin elime düşme!!

Çözüldükçe dolanıyor bu durum. Tam diyorum çözülüyor sanırım. Sonra diyorum ki yine olmamış yine daha beter olmuş sanki. İnan çok pişmanım. Gerçekten pişmanım. Seni hayatıma soktuğum için pişmanım. Unutayım diyorum olmuyor. Unutmayayım diyorum yine olmuyor. Her seçenekte zor oluyor. Ben ilk kez böyle bir çıkmazın içindeyim. Çaresizlik çok zormuş gerçekten. İçimde fırtınalar koparken yağmurlar yağarken ben dışarıya günlük güneşlik bi hava sergiliyorum. Bu benim için ne kadar zor bilemezsin. Temelli kopmadığımız için bu kadar zaten acı çekiyorum. Ne birleşebiliyoruz ne temelli kopabiliyoruz. Bu belirsizlik beni tüketiyor. Sevdiğini hissetmesem şimdiye dek bu kadar üzülmezdim belkide. Beklemeye alışamıyor insan işte. Söylesene nefes almadan yaşanır mı? Yaşanmaz. Beklemekte böyle birşey boğulmak gibi sanki. Boğuluyorsun ve sana nefes vereni bulamıyorsun. Nefesimi kaybettim. Seni kaybettim. Zorlu bir yola girdim ben biliyorum. Bu günlerin geleceğini hesaba katmadan girdim. İnsan ne kadar acı çekerse çeksin biliyorum sonunda mutluluğa kavuşur. Bizde mutlu olacağız inşallah buna inanıyorum işte...

Seni görmek ne guzel duygu nasıl harika bi hismiş ya nasılda özlemisim sohbetini gülüşünü

Sanki bu dünyada hic kimse ilgilenmedi benimle senin kadar

Sen bana deger mi veriyorsun ben mi oyle gormek istiyorum bilmiyorum ama ben seni cok ama cok dünyalar kadar seviyorum tamam belki aşık degilim ama seni gerçekten ama gerçekten cok seviyorum

İnşallah sevdiklerinle cok mutlu olursun inşallah dünyan ahiretin cennet olur

Ben çok korkuyorum biliyormusun verdigin değeri bir gun gorememekten ben simdiye kadar hickimsenin gozunden düşmekten korkmadım ama senin gozünden düşerim korkusuyla yasiyorum sanki bilmeden bi hatam olurda senin bana olan saygını kaybederim diye korkuyorum ama nasil bi his anlatilacak gibi degil seni birgün göremeyecek olmakta cok kalbimi acıtıyor o günlerin geleceğinide biliyorum ama Allahtan duam seni goremeyecegim o gun gelinceye kadar hep seni böyle görebileyim

Ne zamandandir seni unuttum falan zannediyordum bugun niyeyse daha girmeden heyecanlandim hele uzaktan ilk gordugum an acaba kalbim seni gorunce hızlı hızlı atar mi diye dusundum ama yaklastikca hicbirsey olmadi ama her dakka her saat gectikce.... keşke seni sevmenin nasıl bi his oldugunu anlatabilseydim sana

Ama neyse sen hiç anlama hatta hiç bilme bu his ölene kadar benimle kalsin ama sen çok mutlu ol lütfen birde nolur senin sayginı kaybetme korkusunu yasatma bana

Haaa birde şunu bil yada hic bilme sen

Seni gorunce sen gülünce sanki güneş doguyor İMKANSIZIM

en büyük hatamsın. aklıma geldiğinde nasıl pişmanlık duyuyorum bilemezsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…