İyi oldu çoook iyi oldu bu... Beni sömüren ve tüm gün enerjimi düşüren ve kendini çok akıllı sanan dedikodu makinesi,seni hayatımdan çıkarmakla ne kadar da iyi etmişim meğer...
Senin arkadaşlıktan anladığın öğlen araları sırf millet aaa bu kız da yalnız yemek yiyor demesin diye yıllarca beni yanında sürüklemekten ibaretti. Oysa ben gerçekten bu zamana kadar seni kıramadığım için hep sustum. Taramalı tüfek gibi konuşmanı, gün içerisinde yediğin tüm haltların en ince ayrıntısına kadar şeceresini çıkarmanı, sürekli insanları eleştirip onların dedikodusunu yapmanı dinleyerek zaten en büyük kötülüğü kendime yaptığımın farkındaydım. Ancak herşey buraya kadarmış...İnsanların hayatlarına müdahale edemeyeceğini öğrenmen lazımdı. Bu sana iyi bir ders olmuştur inşallah..Ama hiç sanmıyorum çünkü sende arkadaşlık ve dostluk hissiyatına dair en ufak bir emare bile yok. Bunca yıl herkesin arkasından konuştuğun gibi şimdi de sıra bende ... İstediğin kadar konuş çünkü sen sadece konuşmayı ve rezil etmeyi bilirsin...Etrafındaki herkesi teker teker kaybetttin bir tek ben kalmiştim Beni de kaybettin...Sana etrafındailer arasında en fazla değer veren ve dürüst olan bendim..Ama beni de kaybettin.. Haydi bakalım şimdi otur sen düşün yada konuş eniyi yaptığın şey zaten....