Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben kocişime herşeyi söylüyorum ama arkamdan konuşan eltime ; senin yüzüme söyleme cesaretin olsa bunlarnı suratına iletir seni rezil ederdim yalancı kişiliksiz iki yüzlü attığın iftiralar seni bulsun ...

Ne güzel insanın böyle bir dostu olması.
Çok özendim.

Biz birbirimize ne çok aşığızz öyle :))
Aşk evliliği yapmalı insan , aşık olduğu adamdan olmalı bebeği , onunla yaşlanmalı

Aşık olduğu adam o.. çocuğu çıktıysa ne yapmalı mesela?

3 yıllık arkadaşlığın içine sıçtın mutlusundur umarım şimdi.
Şu an yanında olduğunu düşündüklerin var ya umarım hayatının kazığını atarlar sana da kıymetimi anlarsın....

Yalnız hissediyorum kendimi bu sıralar
İyi ki sen varsın, her şeyinle iyi geliyorsun bana

Sevgili eşim farkinda mi degilsin bilmiyorum ama ben 54 kilo olarak gayet mutluyum, kilo falan almak istemiyorum zaten istesem de alamiyorum lütfen artik şakayla karisik 3-5 kilo alsan cok yakisir imâlarıni birak .

Henuz tanismadigim calisma arkadaslarim yarin icin biraz heyecanliyim.. Umarim birlikte basarili bir sekilde calisiriz.. Guzel isler yapariz... Neden bilmiyorum mutluyum hic endisem yok.. Hersey guzel olacak hanimlar...

Aklınız varsa en küçük size uymayan bir huyunu gordugunuz kişiyle evlenmeyen. O kendini değiştirmeye çalışırken bile çok yara alırsınız. Yapmayın, sizi mutlu eden kafanizda soru isaretleri bırakmayan biriyle evlenin.

sensiz ne kadar mutlu oldugumu bilemezin.senin kalbimde ruhumda acdigin yarelere ragmen,iyim,ayaklarim uzerindeyim.ve dahada iyi olacagim.sen hayatima girmis bir kabusdun sadece.aklimda hep kotu kalacaksin.
sen ne yaparsan yap,ne soylersen soyle.senin hayatdaki en buyuk yenilgin bensizliyin olacak.

Hayatım boyu merak edeceğim bazı şeyleri... Labirentin içinde bir başıma koydun beni...

O kadar mutsuzum ki. Ben seninle sevgili olmak istemiyorum. Seni yalnizca haftasonlari bi kac saat gormek istemiyorum. Evime misafir gelip gitmeni istemiyorum. Seninle hic bi yere foto koyamamayi istemiyorum. Adam gibi bisey istiyorum artik. Seviyorsan sonuna kadar git. Ayni evin icine sok bizi. Yoksa ben yokum. takatim kalmadi. Onumuzde hic bir engel yokken senin hazir olmamani kaldiramiyorum ben

Nasil bir insansin herseyin anormal senden biktim INSALLAH ALLAH im kalbimdekini nasip eder.......

Abla nolur artik arasan sevgilisinden telefon bekleyen asiklar gibi gozum telefonda kaldi

Catladim ya meraktan yoksa sormadin mi

nasıl olacak bu defa?
meraktan, heyecandan yemek yiyemez oldum günlerdir.
sana kavuşacak olmanın mutluluğuyla içim içime sığmaz oldu.
seninle bir daha asla görüşmeyecekmişiz gibi vakit geçirmek istiyorum.
hiç bırakmadan, doya doya seni yaşamak...
senden bıkmak istiyorum 3 günde.
bıkayım ki bir daha görüşmek istemeyeyim.
bir daha özlem olmasın.
sensiz kalmayı düşününce mutsuzluktan ölmeyeyim.
artık kokun burnuma gelmesin.
bit gözümde. tüken. tüketmek istiyorum seni.
nokta koymak istiyorum. karşında aciz olmaktan yoruldum.
sana karşı koyamamaktan yoruldum.
ilk defa böyle deli yaşıyorum ben aşkı ya da adı her neyse o duyguyu.
çookk güzel bir hismiş. kendini kontrol etmeden, sonunu düşünmeden devam etmek.
kendini sevdiğin adama bırakmak...
özgür hissediyorum. ama tamamen kontrolsüz olamıyorum.
biliyorum ki senden vazgeçmeliyim. haftaya bugün sensiz ama çok mutlu olmayı diliyorum.
daha kavuşmadan ayrılığı istiyorum. beni kimse anlayamaz.

Günüm yorucu ve yoğun geçmesine rağmen sana sarılarak yatmak gerçeği enerji verici oluyor. Sol yanımdan eksik olma hiç sen.

senden nefret ediyorum her geçen gün dahada cok nefret ediyorum bebeğim büyüdükce senden dahda nefret ediyorum neden neden neden bebeğini bir kez bile arayıp sormuyorsun hani evlat askıyla yanıyordun hani bir bebeğin olsa dünyaları veriridin şimdi ne değişti onun yüzünü bile merak etmicek kadar ne şimdi gelse karsına kendi öz evldını tanıyamıcak kadar aciz bir insansın senden iğreniyorum ..bir gün bebeğimin sana asla ve asla baba demesini istemem çünkü sen o sıfatı hak edicek hiç bir sey yapmadın o minicik elleriyle sana ihtiyacı olan bebeğine gelip bakmadın bile yazıklar olsun sana ALLAHIMDAN BUL İNSALLAH SENİ VE AİLENİ ALLAHA HAVALE EDİYORUM...

Birinin degistiremeyecegin bi fiziksel ozelligin hakkinda seni asagilamasindan daha kotu bi sey varsa o da bunu fiziksel herhangi bi cekiciligi olmayan birinin yapmasidir. Arghhhh puhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…