Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
If people can't physically touch you, then they can't emotionally hurt you unless you allow them to

Her insanın bir deliliği olurmuş bu hayatta. İnsan hiç ummadığı bir anda ummadığını birini sevebilirmiş meğerse. Gözlerin diyorum gözlerime değdiği an aşktı senin adın bundan gayrı. Ve biliyordum ki sevemezdim artık senden başka kimseyi. Uzaktan görerek sevdim ben seni. Bir bakışın kalbimi aşk diye almaya çoktan yetti...

Ben unuturum, gururum da engel olmaz, bilirim içten söylemedin onları..
Ama var bişey, bu duvarları kaldırmaya izin vermiyor..

Ben kendi iç dünyamda mı hata yaptım. Yanlış şeyler düşündüm,bizi kirlettim, sana mı sirayet etti? Olabilir mi böyle bişey.. Ah çok karışık kafam. Dertsiz başımı derde mi saldım....
Kendime gelmek istiyorum, kendimi bulamıyorum, uzaklaşmışım, bir yerde takılıp kalmışım, korktuğum yerde...
Bunlar benim hatam.. Peki senin derdin ne? Sen benim masumum.. Sen hatasız mısın?

garip...
olmasaydı iyidi ama oldu.
keşke de olmasaydı....
zaten bitmişti çoktan,
o nehirin suyu çoktan değişmişti zaten.
ne ben o ben,ne sen o eskisen...
hala vazgeçmemekten bahsetmek için bile geç kalmadın mı sencede ?
ne işin vardı orda senin neden o anı buldun...
içimde çürümüş kalmışsın meger, bunu farkettim silip attım çoktan ama,
nasıl olsunda geçsin izi.
ben yok sayıyorum/sayıyodum sadece.
neden yaptın ki onu şimdi sen ?
ne gerek vardı gerçekten...
ama yazamam sana, yapmam.
okadar çok sövmek istediklerim! varrrki,
ama yapamam...
artık bırak benim ruhumu rahatsız etmeyi,
uzaklaş artık tüm geçmişimden geleceğimden..
bekleme be umma artık işte...
geçti o tren, seferler son buldu yılllaaar önce. anla artık yaptın bi yanlış, istesende dönemessin geri.
bekleme. düşünme bile rahat bırak ruhumu...
ben yazayım ama sen görme, kimse görmesin... ama ben yazayım atayım içimden...git artık.

Yüzüne karşı haykırışlarımda kör sağır oldun eyvallah. Sana artık haykirmiyorum kısaca şunu diyorum. Ben gidiyorum eyvallah ..

Yillar yillar onceymiş, tarih 19nisani gosteriyormus. Bir peri dunyaya gelmis. Sonra bir gun, ben bu foruma kaydolmusum ve bu periyle tanismisim. Bir mecaz degil, kullandigi isminden dolayi da demiyorum peri diye.. gercekten bir peri :) oyle temiz kalpli, masum yurekli.. iyi ki tanidim seni bal kavanozum. Sana guveniyorum, inaniyorum ve olabildigimce hayatinda olmaya devam edecegim. Agladiginda sana bir omuz olmaya, seni gulumsetmeye seninle gulmeye devam edecegim. Ruh ikizim. Dilerim bir gun bulusacagiz ve hayallerimiz gerceklesecek. Masal prensesi saclarini orup, birlikte yemekler yapacağiz :) icine dert olan soru isaretlerini yine farkli farkli yorumlayip seni biraz olsun rahatlatacağim. Iyi ki tanidim seni guzeller guzelim. IYI KI DOĞDUN CANIM ARKADAŞIM mahperi hatun seni cok seviyorum

çok duygulandım ben cidden ağlattın kız gece gece bu kadar güzel sözlerin karşısısında ne diyeceğini şaşırıyor insan senin gibi bir arkadaşa sahip olduğum için çok şanslıyım hiç beklemiyordum gerçekten @bayan nihayet

aman hiç kıskanmadım.
tamam biliyorum burda bu yasak.
affedin beni eyy editörlerim.

İyiki Doğmuşsun Mahperi

Biliyorum imkansizi istiyorum ama keske seninle gecmise donebilsek keskeeee

Keşke seni hiç tanımasaydım. O zaman hata üstüne hata yapmazdım belki. Hayatımı mahvettim. Senden gerçekten nefret ediyorum.

Şu an ona çooook kızgınım oyuzden okuyacak olsa senden nefret ediyorum keske seni gorecegim gun bisey beni engelleseydi de bulasmasaydin bana ama kendim ettim kendim buldum kalbi kapkara adam demek isterdim

Sen kendini bulunmaz hint kumaşı zannetmeyi ne kadar çok seviyorsun ..

Yazik yahu..
Aklini fikrini parayla yemissin sen. Sanane benim bankadaki hesabimdan? Cebimdeki paradan? Sanane! Hic mi utanmiyorsun 1 senedir konusmamis iki insan olarak, merhaba dedigim ilk 5 dk icinde bana para sormaya? Yok mu senin paran!? Git ne yapacaksan onunla yap. Senden bir kurus yardim gordum mu ihtiyacim oldugunda? 16 yasinda calismaya basladim, zaten ondan oncede oyle simartilmis bi cocuk degildim, gunluk harcligim 1 - 1.5 liraydi. oyle alisverisler bilmem neler ruyaydi.

Sonrada zaten senden para gormedik daha. Okulum bursluydu. Yahu bak sukurler olsun yaptigin hersey icin ama, madem elalemi bana gostereceksin, sende elin babalarina bak bakalim. Onlar kizlari icin neler yapiyor? Senin maddi destegini gectim, maneviyatimi cokerttin be! Senin yuzunden insanlara guvensiz biri oldum. Pis, icten pazarlikli, uckagitci, terbiyesiz, kaba, hasta bir ruha sahip oldugun icin!!!

O rezil sozlerin, konusurken ki duraksamalarindaki bosluklari ben cok iyi kavrayabiliyorum. Ne yapacaksan yap, ve git artik basimdan. Babamsin diye sana hala yardim ediyorum. cemkirecegine, tesekkur etmeyi ogren. Nasil bir insansin sen ya. Tovbe est.. Geldigin ilk 20 dk icinde de rakilarini sormadin mi?

Sana artik diyecek birsey bulamiyorum. Yaziklar olsun bile diyemiyorum. Bataklik krali olmussun. Agzindan bk, hareketlerinden camur damliyor.

Allah yardimcin olsun

Bugunki yaptigindan sonra aferin sana kendinidr bisey zannediyosun yaaaa peeeesssss

Ne olacaksa olsun gerçekten , sıkıldım iyice uzatmaları oynuyorum resmen , şu cumartesi bir gelsin arkadaşıma gideceğim bakalım ne olacak çok merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…