Yillar yillar onceymiş, tarih 19nisani gosteriyormus. Bir peri dunyaya gelmis. Sonra bir gun, ben bu foruma kaydolmusum ve bu periyle tanismisim. Bir mecaz degil, kullandigi isminden dolayi da demiyorum peri diye.. gercekten bir peri :) oyle temiz kalpli, masum yurekli.. iyi ki tanidim seni bal kavanozum. Sana guveniyorum, inaniyorum ve olabildigimce hayatinda olmaya devam edecegim. Agladiginda sana bir omuz olmaya, seni gulumsetmeye seninle gulmeye devam edecegim. Ruh ikizim. Dilerim bir gun bulusacagiz ve hayallerimiz gerceklesecek. Masal prensesi saclarini orup, birlikte yemekler yapacağiz :) icine dert olan soru isaretlerini yine farkli farkli yorumlayip seni biraz olsun rahatlatacağim. Iyi ki tanidim seni guzeller guzelim. IYI KI DOĞDUN CANIM ARKADAŞIMmahperi hatun seni cok seviyorum
çok duygulandım ben cidden ağlattın kız gece gece bu kadar güzel sözlerin karşısısında ne diyeceğini şaşırıyor insan senin gibi bir arkadaşa sahip olduğum için çok şanslıyım hiç beklemiyordum gerçekten@bayan nihayet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?