Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İhtiyacım Var Hepinize..

Ama 10 Senelik En Yakın Dostlarım Olan İkiniz Kendi Derdindesiniz.. Gezmektesiniz! Yazık...

Ben şimdi seni nasıl unutucam ??
Yapamıyorum dedin bıraktın gittin...Hadi görmeyecek olsaydım seni belki derdim ama 1 ay sonra her gün yüzyüze olucaz..Sen nasıl bu kadar güçlüsün ?? Derdin bana nasıl cesaret edebiliyorsun ayrılık lafını kullanmaya diye zamanında ama bak bıraktın beni...Nasıl bakıcaksın yüzüme ??Ben ne yapıcam ??

Her an her saniye düşünüyorum yine seni..Ağlamalarım da devam ediyor son 1,5 senedir olduğu gibi..Niye seviyorum ben seni ?Nasıl dönücem ben o şehre ??Her bir köşesinde hatıralarımızın oldugu o şehre ??Söyle bana !!!!

Benim bebeğim staja da gidermişşş..
Yerimm ben senin o bal suratını..ağzını, burnunu.. :jeyyar:

çok ıssız kaldım, sana ihitiyacım var çok hemde deli gibi.. :çok üzgünüm:
ama dayanıcam bunada alışıcam, alışmaya eşşek gibi mecburum :umursamaz:

Yanımda olmanı istiyorum..Senle aynı şehirde nefes almak istiyorum artık..
Bıktım böyle hasret çekmekten..

ben neden mutlu değilim tek istediğim sıcak bir bakış sıcak bir dokunuş ona duygularımı mektupla dile getiriyorum kavga olmasın die ama ne fayda ona uzaktan bakıyorum yaklaşamıyorum ve bu benim 23 senelik eşim ama kendimi ona anlatamıyorum beynimde bitiriim diyorum olmuo ne yapacağımı bilmiyorum.

İnan senden başkası yok hayatımda.Her an aklımda en varsın.Seviyorum seni nolur anla.Bana böyle davranmana dayanamıyorumm.

yeter artik yaaaaaa yeter sen ne zaman benim yanimda olucaksin yaaaaaaaa...

icim kan agliyor ama sen bilmiyorsunnnn.... nerden bileceksin ki....bilsende ne degisecekki sanki...

demek biraz sabredebilsem ben demeden kendin hal hatır sorabiliyorsun..günahını aldım sanırım
ama napim sabrım kalmamış artık
sen de çok uzatma ozaman arayı..
bu iyi oldu üstüne düşmeyince sen arıyosun güzel..

neden icimden bi ses o kizla cikicaksiniz gibi bisey diyo.

seninle mutlu olmak istiyorum. ne olur bu sefer öncekiler gibi olmasın...

gece şöyle bir göz aralamalarımda hemen elim tlfna gidio bişey varmı diye, aslında bunu istemiyorum ki ben hep düşünmüyormuydum arama sorma diyee.. ee şimdi noldu? korkağın tekiyim ben ne bişeylere gözümü kapayıp yüreklice meydan okuyabiliorum ne de herşeyi bırakıp gidebiliyorum..
ama sende günahsız değilsin kabul et, sessizliğin senin günahın.. belki zamanında 1 tek cümle söyleseydin ben bu hale gelmicektim.. yapmadın.. bir çelmede sen taktın bu ilişkiye..
bakalım bizi nasıl bir son bekliyor.. sessiz bekleyişe devam her zamanki gibi.. :1no2:​

ben hiç böyle olmamıştım biliyor musun
hic kimse bu kadar heyecanlandırmadı ki beni
seni istiyorum tamamen
senin bana olan ilgin aşkın da bunda büyük etki
platonik değilim karşılıklı evet ama uzaktasın benden çook
platonik gibi acı çekiyorum şu an
aklımdan ne zaman cıkmayı planlıyorsun :/

yanımda olup öpebilsem keşke seni delicesine Şeniz

Son düzenleme:
herşeye hayır diyorsun =) evetlerini biraz fazlaştırsan "Bay Evet" filmindeki gibi herşeye tamam desen ne kadar güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…