1 gün içerisinde buraya 2.kez yazma eğiliminde bulunuyorsam benim durum çok vahim anlaşılan :1no2:
şu an ne yapıyorsun acaba? ben eve yeni geldim her zamanki gibi bilgisayarın başına oturdum sensiz geçen zamanlar biran önce geçsin diye biran önce yarın olsun sonra ertesi gün sonra sonra sonra derken günler geçsin acılar küllensin die bekliyorum.., başka yapıcak bişeyim yok çünkü, yapmam gereken bu olmalı, heyecanla telefona sarılıp seni çok özledim diye bir mesaj atmak falan olmamamlı yani şu an yapmam gereeken alsanaalsanasmile :tomato:
sahiden ben bu kadar ıssız kaldım ya şimdi, sen olmadan önce ben napıyormuşum , yaşıyormuymuşum dur bi kuzenime soriyim merak ettim şimdi CADIARZU
Senii çoooookkk özledimmm kavuşalım biran önce sensiz duramam diyen ben bak nasıl duruyorum sensiz aylar geçti alıştım artık bu duruma yapacak bişeyimiz yok geçinmek için kızımızın geleceği içn mecbururz katlanmaya... bu günlerde geçicek inan hiç bu kadar istemedim bayramın gelmesini ilk defa bu bayramda çok sevinicem ve sabırsızlıkla bekliyorum sen geliceksin ya işte o zaman benim için tam bi bayram havası olucak inş hayırlısı olurda senin yanında olurum biran önce geçsinde şu günler
o rüya günü geldi işte, inşallah çok hayırlı olucak benim için hayırlara vesile olucak inşallah.. keşke bunu senle paylaşabilseydim, mutluluğuma ortak olabilseydin boshayallersmile ama yine mutlu olamazdın , tebrikler der geçerdin.. :umursamaz:
artık hiç mutlu olmıcaksın biliyorum..
hiç mutlu edemicem seni biliyorum..
eski güzel günler geride kaldı, herşey eskidi, herşey yıprandı, tükettik birer birer..
böyle olmamalıydı, ve ben böyle olmıcağını sanıodum senle.. senlede oluomuş işte.. :1no2: Allahım hayırlısını tez zamanda nasip et, banada onada bir çıkış yolu göster böyle gitmez çünkü :1no2: :1no2:
Yoldan dönerken geldim diye yazmanı beklerdim özellikle belirtmeme rağmen yapmadın...
Şakayla karışık söylemiş olsam bile ciddiydim...
Bu sefer kırıldı içimde sana olan saygım.
Artık hiç bir şey için aramam seni.
Kırıldım 100 bin defa...
Oyy kuşum benim çok sevindim o sınavını vermene nasıl da mutlu geliyodu sesin
Çok başarılı ol tamam mı bütün derslerini ver nasıl mutlu oldum bilemezsin
Yerim lan ben senin o ağzını burnunu eşşek sıpası :asigim:
Kandilimi kutladın aman ne özel hissettim kendimi ne özel...
akannehir
Genel bir mesaj ve o kadar...
akannehir
Bu yaşıyorum belirtisi mi oluyor yani?
:tomato:
Hasbinallah ya kızılcık şurubu... lmaz:
aşkımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm delikafadulden ağzını yerim seninnnnnnnnnnnnn :asigim: gelinliğimi çok sevdim bayıldım valla dedim bende gelinliğin içindekine bayılıyorum dedi ısırırım senin ben her yeriniiiiiiiiiii kurban olduğummmmmmmmmmmm