Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
insanları germeden konuş
büyüğün olarak bir kıza yakışacak bir biçimde konuşmanı tavsiye ederimlmaz: aksi taktirde hayatının her alanında kaybeden her zaman sen olursun
bunlar benden sana abla nasihatı

Son düzenleme:
gözümden düştün bu sefer :umursamaz:
öyle bi mesaj nasıl yazılır ne kadar samimi olursak olalım
herşeyin bi usülü var dimi alsanaalsanasmile
hadi şimdi yıkıp döktüklerini toparla becerebilirsen
ne zaman becerdin ki bunu beceresin...
ama yok bu sefer kılımı bile kıpırtdatmam ne halin varsa gör

tamam yasemini tanıyorum bize bi zararı dokunamaz ama sen yine de çok muhatap olma :mymeka:
sınav sorularını al ve o ortamdan uzaklaş kırmayayım o pek beğendiğin bacaklarını :mymeka:

Keşke annem sen olmasaydın......:çok üzgünüm:
Keşke............

aldım biliyormusun , sonunda aldım mutluyum
mutluluğuma ortak olabiliyor olman ne kadarda önemliymiş..
muhtemelen tv karşısında herzamanki koltuğunda uyukluyorsun belkide hastanedesin belkiii de hiç bilmediğim bi yerde... ben sana iyigeceler demeden yatmaya hiç alışmamışımkiii zor oluyor biliyormusun sabahları günaydınsız geceleri iyigecelersiz bi şekilde uyumak.. telefon her çaldığında fırlamak, hafızada kalan son mesajlara falan bakmak.. iice psikopata bağlıo insanı.. sen görmesende İyigeceler :çok üzgünüm:​

Sen kendini ne sanıyorsun?????????
Aptallll!!!!
Bunca yaptıklarından sonra o kapıdan tekrar girebileceğini mi düşündün????
Sen yokken bir şeyler eksik falan mı sanıyorsun????

Dan-ga-lakkkkkk!!!!!!!!!!!!!
Avcunu yalaaa!!!

sempatiksalakcinni

Dua ettim bebeğim sana ve arkadaşlara..Allah yardımcınız olsun hepiniz mezun olursunuz bu sene inşallah bunu o kadar yürekten istiyorum ki..

Çok az kaldı sevgilim...:asigim:
Sadece 3 gece...Nasıl ayrı kalabildik 457 gün...mafoldumben
Ve sonra...Hep yanımdasın.

Senin derdin ne yaaaaaaa???? Anlat artikta sende kurtul bende kurtulayim bu ickenceden...

Hala anlamadığını biliyorum.
En zor olan anlaşılamamakmış.
Kelimeler tükeniyor, biz tükeniyoruz.
Sessizlik...

Özledim. Özlüyorum.
Kokunu özledim seni özledim sarılıp birlikte uyumayı ve sonra sabaha uyanmayı özledim.
Sen bana uzaktan hasret yakından hararetsin herşeyi özledim. Çabuk geçsin zaman.

hala haksız olduğumu düşünüyorsun ya nediyim ki sana.....

Ben bu saatte hep sana günaydın derdim kurali bozmiyim en azından sensiz sabahlara alışana kadar dimi :kedi: Günaydın :asigim:

Sana olan cümlelerim son bulacak burada, platonik gibi takılamam ya varsındır ya yoksundur...
İşte bugün son!
Durdun burada klonladım seni...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…