Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İzmir'e gittiğimde telefon almıcam yanıma
Ulaşama bana 7-8 gün ya
Neymiş gidip hat alcakmışız izmirde onu kullancakmışım
milletle konuşmamak için değil seninle konuşmamak için bırakıyorum telefonlarımı.
yoook olmaz aklına kalır de mi bi yerin şişer alsanaalsanasmile
ben seni sevip çöpe atmak için mi yaşıyorum bunları dedim.
ahdım olsun arkama bakmadan çekip gidicem milim geri adım atmıcam dedim.
belki bitmicek nerden biliyosun dedin
biticek biliyorum

Naber lan nedir?
Azcık kibar ol. Bebekksin sen bebeekk. :icecream:

o annen inşallah hemencecık gıder hemencecık hiç onun sahte kahkahalarına sabrım yok

akşam nasıl yola geldin ama ohh canıma değsin bidaha demezsin işte bende abarttım sanki ama olsun diyemezsin işte bidaa :) sonrada bi iltifat ettin ya oda güzeldi ama :kedi:

Yeter artık bu kadar bencil olma bizim düşüncelerimizi ne zaman önemseyeceksinmafoldumben

ya uyansana bee, Allah Allah ya bıraksam 24 saat uyucaksın, bide uyku ilacı içmiş yaa, sanki az uyuyosun da, töbe yarabbim yaa, dün akşam 12de aricam dediğim halde uyudun zaten sinirliyim sana, hayır bide 11 buçukta yatmışsın inat eder gibi yaa, insan bi yarım saat daha bekler konuşur öyle yatar, offf be offf...

Anne misin düşman mı ben gelin olduğum için sevmeyebilirsin ama oğlundan , oğlunun mutluluğundan ne istiyorsun..?? ..Kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama saygı göstermek zorunda..! Sen tam bir zavallısın hep ben diyen bencil birisin gösteriş düşkünü bir eziksin..Sana anne dememi asla ama asla hak etmiyorsun..Senden nefret ediyorum öfkem hat safada..Uzak dur benden bizden..Seni Allah'a haval ediyorum..İki cihanda da gözüme göstersin Rabbim yaptıklarının bedelini benden eşimden ve bebeğimden çook uzakta..

5 senemi harap etmişim sana babası ve o iki yüzlü ananı Alalha havale ediyorum...
anasının babasının ağzına bakan oğlancık...

tenini özledim
nefesinin ensemde olmasını.
sana dokunmayı ,öpüp ,koklamayı.
seni özledim

Son düzenleme:
sesini duymak iyi geldi..bak biraz sakinleştim çok gıcık olmuyom şuan sana
aşkım deyişini yerim senin kopek :asigim:

Hadi bakalım kızılcık şurubu :mymeka:
Bakalım bugün neler yumurtlayacaksın :roflol:
2.30 saat sonra yanındayım hadi hayırlısı :jeyyar:

Köpek oLdugunu biLiyordum da bu kadar çabuk ısıracağnı biLmiyordum
En aLa köpeğin sen oldugunu bilmiyordum klava:
Bu kadarını da beklemiodum açıkcası alsanaalsanasmile

Kesin okuyodur
Bi programla pc me bakıodu çnkü

Hey adam hissediyo musun sen beni ya ..
buraya mesaj yazdım sen mesaj çektin ..
sana kavuşmama az kaldı
tabi benim cevabım ulaşmadı sana
özledim hemde çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…