Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

evet bu günki Larisa İşkencemiz.
1 adet cımbız 1 adet sandalye ve 1 adet saglam iplaelaelaelaelae
cok şaşırdın dimi
sana bunlarla corba yapcak degilim
zekkumun kökünü ye anan yapsın sana:icecream:

oturursun sandalyeye baglarım seni
tek tek tüylerini cekerim.artık tüylerinlede etinmi gelir kemiginmi?
bilemem
eeee noldu canınmı yandı :dilcikar::dilcikar::dilcikar:

benim içimin yandıgı kadar seninde cnaın yandımı
tarif etsene bana
edemezsin cünkü bendeki bu yangını bu acıyı bilemezsin :dilcikar::dilcikar:

vaşşşşş çin işkencesi =)) okuduktan sonra ne yazacağımı unuttum :lepi:

Hahahaha Aşkım Şuan Teldesin Nede Güzel Döküyosun Babanla Olanları Ama Bilmezmisinki

Ben İspiyonlayacağım Seniii!!! Ohhhh Olsun!.. lülülülülülü

:1closedeyes: Bana 2 Gündür Yaptıklarına Say!..

patron!seni hiç affetmicem!

sevgili sen de kötü günümde yanımda değilsin neye yararsın ki sen?

hala;eve geldiğimde sana ne kadar üzgün olduğumu anlatabilmek isterdim ama sana çok kırgınım..yapayalnızım içimi döküp rahatlayabileceğim kimse yok

akşam nişanı olan arkadaşım inan hiç gelesim yok nişanına..gelmesem?daha sonra getirsem takımı olur mu?

Bir insan bilmiyorsa ne istediğini, hem seni ziyan eder , hem kendini...Dibini görmediğin suya dalmadığın gibi,emin olmadığın Sevgiye teslim etme kendini. . . !
Hz Mevlana...

Şu an yoldasın gidiyorsun dimi oraya...Giderken yolda geçtiğin heryerde bir anımız var biliyorsun dimi..İçin hiç sızlamıyor dimi...Mutlusundur da..Sana söyleyecek tek kelimem kalmadı artık..Öldürdün beni sen.

artık senin bi aynanım bende sen nasılsan bende oyum yaptıklarının farkına varıcaksın artık relaxım rahatım sabırlıyım dayanıklıyım netim sakinimm belki anlarsın .....

Hala yapıyorum bu aptallığı.
Boşver sen.
Az kaldı. Az az az...

Bu yaptığın hiç ama hiç hoşuma gitmedi.
Bende işler köprüyü geçene kadarr..
Hadi bakalım az daha sabredicem.

ne aptalım ben..ne safım..
kendimi feda ediyorum herkes için..karşılığında ne görüyorum?
ya sevgili ya sen?senin hayatında kaçıncı plandayım ben??
iş çıkışı konuştum senle ne kadar üzgün olduğumu gördün peki niye geri dönmedin bana teselli etmek için?
sen arkadaşlarınla takıl tamam mı laylaylom salak salak gezin..eve dönünce arayacakmış da bilmemne
geç bunları hiç de aramazdın sen..insaf be insaf kaç yıldır belki bu 2 ya da 3. kendimi kötü hissedişim senle paylaşışım
bundan önce hep senin dertlerini dinledik..hep teselli eden destek olan ben oldum
bi kere be bi kere de sen yanımda olduğunu hissettirseydin nolurdu?bi de bana kızıyo Allahım ya..ona böyle davranmayaymışım
ya ne salağım ben..orda kendini yalnız hissetme diye hergün aradım seni
ama senin yalnız hissettiğin falan yok tamam mı..keyfin pek ala yerinde..
bu akşam kendime söz veriyorum!yarın nasılsa memleketine gidiyosun ve sen benimle iletişim kurmak istemedikçe ben seni asla aramıcam
nasılsa sınavların var destek olayım yalnız bırakmamayım derdim bitti
evindesin gayet rahat olacaksın..istiyosan sen ararsın gökhan bey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…