Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hadi simdi gi o...pularinin kucagina zaten sende o kadarliksin, beni kaldiramazdin zaten yazik olmamis simdi anliyorum, göz yasi döktügüme hele bide seni bekledigim o günlere hic degmemis görüyorumki, ama cok mutluyum en azindan gecde olsa fark ettim herseyi ama sen, sen hic bi zaman mutlu olamicaksin, yerinde sayiyodun halada sayiyosun bi adim bile ilerleyemiceksin , birilerini seveceksin ama benim gibi birini bir daha sevemiceksin zaten böyle birini birdaha bulamicaksin... eskiydin, ucuzdun hep öyle kalicaksin. .

aynen bunları düşünüyodum şimdi ama ona bu kadar uzun yazmaya değmez diye sayfayı kapatıodum sen çıktın

Başka söze ne hacet vereliniortak

O filmi senin de izlemeni isterdim.
Ama nasıl söylerim ki sana...
Bir daha hiç görüşemicek miyiz?
Bence abarttık, yanlış yaptık.
Bari msnden silmeseydik birbirimizi.
((

sevgilim daha yeni barıştık ne bu tripler yine yaa... içim içimi yiyor çok özledim zaten yapma bunuu büyü artık... boshayallersmile

aşkitom senin bu manyak karın bu sefer de peruk aş eriyor bilmiyorumkismile
litfen bi zaaamet icabısına bak zemuszemus

ms office 2007 için ürün anahtarı olayını icat eden şahıs sana sesleniyorum;

allah seni bildiği gibi yapsın emi... kiminin çabucak bulduğu kodu ben ara ara bulamadım... onun yüzünden işlerim yarım kaldı yawwwmafoldumben

yok ben hiiiiç mutllu olamıycammm çnkü salak salak işlerr yapıyorum allahım al canımı kurtulayımmm bıktım çnkü

çok aşığım size, şimdiye kadar olan anlayışınız ve yardımlarınız için çok teşekkür ederim size güzel bebeklerim,biran önce zaman geçsin de mıncıklayayım sizi.... ama nolur zamanını bekleyin çünkü eğer Allah korusun hastanede kalmak zorunda kalırsanız orada kim öper koklar sizi? hem orda canınız çok sıkılır... halbuki zamanını beklerseniz biz sizi öper koklarız, ne ninniler söyleriz....azıcık daha gayret, azıcık daha yardım istiyorum sizden bebeklerim... siz bizim başımızın tacısınız ama 27 Ağustosa kadar en rahat , en güvenli yer orası sizin için tatlı bebeklerim... sizi çok seviyorum yumoşlarım....

Bugün apartmanı gördüğümde bir anda seninle karşılaşacağımızı düşündüm dedim şimdi çıkar o da evden.
Camlar acıktı ama perdeler yoktu ev bomboştu odaların renginide değiştirmişler başkası taşınıcak belli.
Ne zor geldi o evin boş olduğunu görmek alışmıştım o evde bir ses bi nefes ve seni görmeye şimdi bomboş.
Sende uzaktasın şimdi. Gerçi az kaldı ayın 3ünde geliceksin ama buraya değil istanbula...
Olsun düzenini kurunca ilk işin buraya gelmek olucak.
Ve seninde dediğin gibi ayrı şehirlerde olsakta 2 saatlik yol her tatilde birlikte olucaz bi hafta sen gelirsin bi hafta ben gelirim demiştin.Hadi çabuk gel özlediimm

rahatladımmı bilmiorummmm ben hiçbişeyi bilmiorumki ztn amacım ne ne yapmaya çalışıorum

Sen ol, tüm kapılar sana çıksın.
Lütfeeeennnn!!!! :Saruboceq:

Sen feci safsın, feci salaksın arkadaşımm yaaaauu...sempatiksalakcinni

Sen şimdi benden tırım tırım haber bekliyosun değil mi?
Böyle durumlarda napılır bilmiyorum ki...
Of bana kimse bişey de söylemiyo kaldım öyle ortalarda...
:uhm:
Sen bari bişeyler söyle de enişteme yap bişeyler olmuyor böyle...
lmaz:
Gözü kaşı çok güzel demeyle olmuyor işte...
Bak yoksa başkası kapar naniknanik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…