Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

cnm seni tanımıyom ama nice yıllara ALLAH SANA MUTLU HUZURLU BAŞARI DOLU BİR ÖMÜR VERSİN İNŞALLAHa.s.a.s.a.s.a.s.

insanın nişanlısının kıçını gezdirmek için gittiği yurtdışından arayıp doğum gününü kutlamaması çok koyuyo ınsana...ailesının de unutması yanında cabası oluyorr.... canları sağolsun.!!

istiyorum ki üç dört ay sonra gelip bu sayfayı okuyayım..o zamana geçer heralde şuanki pişmanlığım ve de üzüntüm...

neymiş bu sayfa bee, iyice unuttun beni, ben aramasam aklına gelmez aramak, aradığımda da susuyosun zaten, muhabbet etmeye çalışıyorum, uzun bi cümle kuruyorum senden gelen cevap "hmm" bu mu yani yaa, senle konuşmaya devam etmek için başka bi cümle kurmam gerekiyo, çok yoruyosun beni, tamam madem telefonu kapatalım dediğimde en uzun cümlelerini kuruyosun, itiraf et hep telefonu ne zaman kapatcak acaba diye düşünüyosun...

iki gün önce çok kırdın beni, hiç bişey olmamış gibi devam etmeye çalışıyorum ama sen inadına çok soğuksun, sayfanın en iyi admini seçilmişsin, ama benim biricik sevgilim beni ağlatmaktan başka bişey yapmaz oldu, gerçekten noldu bee...

Bir gün burada olacağımı söyleselerdi asla inanmazdım...hihoyyyt
Hayat daha neler sunacaksın bana?boshayallersmile

senin için artık hiç ağlamıcaktım söz vermiştim ama bu mesajı okuyunca istemsiz aktılar
olsun toparlanıcam şimdi kesicem ağlamayı

aşk mantıksız bir duygu .
aldığın her kararı bozduruyor.
bildiğin bütün doğruları unutturuyor.
o ve sen oluyorsun . diğerleri umrunda olmuyor.
bencilleşiyor insan.
ve buna dur diyemiyor.
seni çok iyi anlıyorum ben.
aramayacağım,ağlamayacağım,dönmeyeceğim diye kararlar almak gereksiz.
kendi adıma konuşuyorum aldığım her kararı bozuyorum.
bildiğim bütün doğrular şaştı.
hayat..

Aynı şehirdeyiz şimdi ..ne fark eder..sen artık istemiyorsun hayatında ban ait kalan izleri..

Ne Kötüdür
insanın aklıyla yüreği arasında çaresiz kalması..
Ne kötüdür an kadar
yakın bi asır kadar uzak olması..
Ve bilir misin ne acıdır insanın
bildiğini anlatamaması..
'' Ben '' deyip susması, '' Sen '' deyip ağlamaklı
kalması...

Nazım hikmet..

bu sanaydı ozan..duymuyorsun bilsemde..olsun genede sana be ozan sana.. yüreğimi kimseler bilmeyecek..herkes geçer biri gider biri gelir diyecek..

Doğum gününüz kutlu olsunnnn:1hug:
Kusura bakmayın bugün gördüm ancak:)

evet ben ayrılyorum ama sonra aptal gibi geri dönüyorum
sevmedin dimi hiç beni
sen şu 4 senede hiç bi fedakarlık gösteremedin
niye bu kadar gururlusun
yada ben mi çok gurursuzum

bu kadar zor muydu bu ilişkiyi yürütmek
üstelik sen hiçbirşey yapmıyordun ki bütün sorumluluğu ben almıştım
bu ilişkiyi ben yürütüyordum..senin bişey yapmana gerek kalmıyordu
neden ayrılmayalım dedin bana o gün..neden devam kararı aldık biz..neden evlilik muhabbeti yaptın bana..neden daha fazla hayal kurmama neden oldun
neden şimdi aramıyorsun?neden vazgeçtin yürütmeye çalışmaktan?yoruldun desem yorulmadın bu ilişki seni değil beni yordu..sessizce uzaklaşmak daha kolay di mi
cesaretin yok senin allegria bitiriyorum ben demeye..hani bitmesini istesen açık açık söylerdin bitsin diye
bitmesini istemiyorsan eğer neden bu sessizlik?
ben vazgeçmek istemiyorum senden..ama yok işte sonumuzu göremiyorum

Okuyor musun gerçekten?
Merak ettim,ona göre yazacağım..
Okumayacaksan yorulmasın parmakcıklarım..
Diyeceğim ki sana teşekkür ederim sevgili arkadaşım..
Yoldaşım,üzgün bakışlım,kazan kaldıranım...
O olmaz,bu olur demeden geçen on seneden sonra,
Olmaz bu diyenim..
Sen bilirsin,sebebi bizim iyiliğimiz olan kararlardaki katılımın için de ayrıca teşekkür ederim.

bana bi açıklama yapmak zorundasınn...yapacaksınn biliorummmm.ama hemen istiorumm.hemennnn.. gerizekalıııııııııııııııııııııııııııııııı...

Kardeşin yaşından ne kadar da büyük gözüküyor öyle...
Veee çok şişko. :bbo:

canım annem ne olur çabuk iyileş sana bişey olmasın
rabbim sağlıklı uzun ömür versin sana meleğim benim mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…