Sen ne sanıyorsun kendini çirkin, iğrenç yaratık...
Bir tek parayla kendini satmadığın kaldı, basit insan!
Yüzsüz!!! O...punun alasıı!!!
Uzak dur bizden!!!
Lanet olasıcaaa kaşar!
Yerin dibine gir ve hiç çıkama inşallah...!!! :Saruboceq:
Yaptığın ne şimdi senin ?
Kendi vicdanını mı rahatlatıyorsun bana o yazıyı yazmakla ?? Hala seni düşünüyorum,üzülüyorum mesajını mı veriyorsun bana?? Zavallı seni !!
Otur verdiğin karar için dizlerini döv sen !! Artık o yoldan çıkışın yok !!!
Her gördüğünde beni ,benim çektiklerimi çek pişman olarak !!
Hayatımda senin kadar eziğini görmedim,yaşın 40 ama kişiliksizin tekisin..Yazık..
Erkek olmanın bir ağırlığı vardır yazık o sende yok..Maşalığını yaşadım iki gün önce,bu akşam seninle karşılaşmak istemiyorum umarım geldiğin gibi defolup gidersin..
eğer bir erkek olsaydım birgün için bile sabahleyin yatağın dışında yuvarlanırdım ve istediğimiğ atar sonrada giderdim erkeklerle bira içerdim ve kızları kovalardım istediğim kişiden kurtulurdum ve onunla hiç karşılaşmazdım çünkü beni savunurlardı, eğer bir erkek olsaydım anlayabildiğimi düşünürdüm bir kızın neler hissettiğini yemin ederim daha iyi bir erkek olurdum onu dinlerdim çünkü nasıl incittiğini biliyorum sahip olduğun tek kişiyi kaybettiğinde çünkü seni doğal karşılardı ve sahip olduğun her şeyi mahvettin, eğer bir erkek olsaydım telefonumu kapatabilirdim herkese bozuk olduğumu söylerdim böylece yalnız uyuduğumu düşünürlerdi kendimi öne çıkarırdım VE giderken kural koyardım çünkü sadık olcağını bilirdim Benim gelmemi bekleyerek !!!! senin için geri dönmek birazcık çok geç bunun bir hata olduğunu söylüyorsun seni böylece affedebileceğimi düşünüyorsun..Düşünseydin seni beklerdim ama yanlış düşündün ÇÜNKÜ SEN sadece bir erkeksin ! Anlamıyorsun ilerde birgün bir kızı sevmenin neler hissettireceğini ve daha iyi bir erkek olmanı diliyorum DİNLEMİYORSUN nasıl incittiğini umursamıyorsun istediğin tek şeyi kaybedene kadar çünkü sen sadece bir erkeksin...
Arada bir aklına geliyorumdur ama daha da çok geleyim istiyorum.
Öyle bir hal alsın ki artık bana bir mail at.
Seninle olmayı düşünemesem de istiyorum bir şekilde yeniden bir şeyleri paylaşabilmeyi.
Çok özlüyorum seni. Hala da çok seviyorum.
Artık bu sevgi aşk değil gibi... Sadece arkadaşça ama olmazsa olmaz cinsinden sanırım.
Hep aklımdasın. Çok özledim tekrar. mafoldumben