Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İğrençsin, pissin... Nasıl bu kadar rahatsın bunları yaparken?
Uyuşturucu kullanıyorsun.

Profil fotoğrafını da bir türlü değiştiremedin yaaa...
Yeni bir sen görmek istiyorum. Sıktı o halin. :1closedeyes:

Gerçek bir karaktersiz olduğunu gösterdin.
Oscar'a aday olacak adamsın.
Yalan dolansın.
Mutlu olma hiç.

çok sevdiğim çocukluk gençlik arkadaşım en iyi dostum sana okadar alışmışımki beraber gezdiğimiz canımız sıkkın olunca ümit besen dinleyip ağladığımız mutlu olduğumuz zamanlar karşılıklı göbek attığımız birbirimize destek oluşumuz ve her kötü birşey olduğunda canım sıkıldığında başını omzuna koyup ağladığım canım arkadaşım sen yurt dışına giderken içimden sana nolur gitme demek geldi boğazım düğümlendi ve ben hiç bişey diyemedim inan öyle zorki sensiz yaşamak senle karşılıklı çay içmeyi öyle özledimki inan sana diyebilseydim nolur şu gurbeti bitir artık gel nolur gel

4 senelik ilişkimiz boyunca hala ailene beni açıklayamadın ,aramızda olan 4 yaş farkının bir önemi yok bunu biliyorum,herşey senin beceriksizliğin,seninle evlenmek doğrumu olur onuda bilmiyorum,seni seviyorum ama,doğru insanmısın onu bilmiyorum kafamı çok karıştırıyorsun.
Hayatımın sonlarında yanımdaki yastıkta senmi olmalısın bilmiyorum.

Vazgeç şu keçi inadından, yeter çektiğin çektirdiğin...

Hiç mi için sızlamıyo senağlama

beni deli ediyorsun,sinirimden üzüntümden nereye saldıracağımı şaşırdım
korkarım depresyon çok yakın kendimi tanıyamıyorum sayendee

Olmadı..

Sırtımdan Hançerlemek Sana Yakışmadı!.. Halbuki Tüm Kalkanlarımı İndirmiş Nasılda Savunmasız Kalmıştım... Aptalmışım! Çok Aptalmışım..

Sonsuza Kadar Bitti.. Buda Burdan Sana Yeminim Olsun!.. Elbet Geçecek Acın Ama Nefretin Asla!..
Aklın Varsa Çıkma Karşıma.. sengözlerimebaksanab

kıza bak yaa, ben öyle mi dedim çarpıtmış resmen; aramızı bozmaya çalışıyo, şu anda en son ihtiyacımız olan şey kavga etmek, bişeyleri toplamaya çalıştıkça niye birileri dağıtmaya çalışıyo; gerizekalı yaratık yaa ben öyle demedim, resmen seni doldurmak için söylemiş onları; o kim oluyo be, seni ne kadar tanıyo; şu an çok güzel küfürler ederdim ona ama hatrından susuyorum...

Madem öyle beyefendi bende artık eski sosyal kişiliğime dönüyorum.
Yeter senin için yaptıklarım,bundan sonra kendim için yaşıycam.
Son şansı iyi değerlendirmeye bak sen,beni suçlamaya değil.

aaaaaaaaaahhhhhhh uykum varrr
sevgili yastığım keşke şu an yanında olabilsem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…