Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
her şeye rağmen deli gibi seviyorum seni, düzelsin istiyorum bişeyler; nolur sen de yardım et; her şeyi unutucam, eskisi gibi olmaya çalışıcam; ama sen de bişeylerin farkına var nolur; bu kadar zamanı bölesine kaldırıp çöpe atmayalım...lütfen...

Aldığım Darbeyi Öğrenmişsin..

Eminimki Kınayı Bekliyorsun.. Meraklanma Kargoya Veriyorum Bugün!! sengözlerimebaksanab

senin mesajlarını imrenerek okuyordum,ayrılmanıza üzüldüm hayırlısı olsun

Bana O Msjları Yazdıran Adamın Gün Gelip Bunları Yazdırabileceğini Düşünmüyordum ...

Hayatta Herşey Kısmet Cnm Tşk Ediyorum :1no2:

Umarım beraber olacağımız, yan yana geleceğimiz günleri de görüzcez.:)

.
'Bu dunyada her insana kendini gosteren, ona ayna olan baska bir insan varmis'.. Elif safak-ASK
Sende benim aynamsin canim. SENDE KENDIMI, SENDE HAYATI, SENDE SEVGIYI BULDUM. IYI KI HAYATIMDASIN.... HEP HAYATIMDA KAL CANIM BENIM....

belkı barısırsınız gunıcen
hıc mı oyle bır ıhtımal yok

Hiç Yok Tatlım Bikaç Kere de Ayrıldık Barıştık Ama Bu Çok Ağır Darbeli Oldu..

her şerde bir hayır var,bir derdim var bölümünde konum var senden daha kötülerini düşün, giden kaybeder:gitme:

Sen Yine Yazıp Rahatlamışsın Ben Kimselere Dökemiyorum İçimdekileri..

Yazılara Bile :1no2:

Tşk Ederim Arkadaşlar

Herşey Güzel Olacak.. Herşey Güzel Olacak..

Ne Zaman?? Ne Zaman?!! mirmirmirmir

off be sevgilim 4-5 ay öncesine kadar herşey ne kadar güzeldi
motora atlayıp basıp gitmeyi özlüyorum =( yazın sıcaklarda arabayı hiç çekemiyorum offf=(
en kötü bize cbf lazım :sinifsinif:

Seni elime geçirirsem boğarım! Bilmiş ol!!!
Embesil yaratık!!! sempatiksalakcinni

resimlerine bakıp salak salak gülümsüyorum..sonra da ağlıyorum
ama sanma ki çok kötüyüm..şaşırtıcı bi durum ama çok kötü değilim
sadece özlüyorum ve seni hala çok istiyorum

bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyim demişler...çok pis şekilde yakaladım,en nefret ettiğim kişinin arkadaşı mı??? dün e kadar kafam karışıktı ama şuan netim..ASLA ama ASLA bundan sonra..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…