Ayrılmanızı istiyorum.
Mutlu olmanı da istiyorum ama birmizin sevgilisi var birimizin yok!
Böyle de olmuyor ki...
Ya ikimiz de boş olucaz ya da aynı anda sevgilimiz olacak.
"Evlilik geleneksel olarak kadınlara sunulmuş tek gelecek. Birçok kadın ya evlidir, ya bir zamanlar evliydi, ya da evli olmadığı için acı çekiyordur." (Simone De Beauvoir)
Büyük ihtimalle iftarı yaptın ve şöyle biraz kestireyim derken uyuyakaldın... Ne tatlı görünüyosundur şimdi, oyyy seni yaradana kurban olayım...
Hayallerimiz gerçekleşseydi, şimdi evimizde olucaktık belkide ama seni uyutmazdım ki ben, zaten sende uyumazdın ben varken... Hayalide güzel be sevdiğim... sen mışıl mışıl uyu şimdi yapayalnız... ben dualarımla yanındayım, merak etme mafoldumben
Yau ne salaksın sen!
Askerlikle ne alakası var bu işin?
Ben sana gel ömür boyu beraber olalım, askerdeyken de yollarını gözlerim mi dedim?
Çok ama çok saçmaladın. Hiç olmadı bu.
Bana bunun gibi aptalca cümleler kurmayacaktın! lmaz:
Seni benim kadar seveni belki bulursun. Ya da güzel bir kızla beraber olursun.
Ama hem benim kadar çok seveni hem de güzel olanını birarada bulamayacaksın!!!
Benim gibisini bulamayacaksın sen!
Bitanecik oğlum, bugün kreşte ilk günün... Ama ben senden daha heyecanlıyım, dün geceden beri okula ilk başladığım günün gecesi gibi uyuyamadım. Senin için alışır mı? alışmaz mı? diye düşünürken bana alışması çok zor gelecek.
Seni ilk defa yabancı ellere teslim ettim ya sanki seni terkedip gidiyormuşum hissi kapladı içimi. Gözyaşlarımı zor tuttum dışarı çıkana kadar. Sen de bana mahzun bir bakış attın. O bakışı nasıl unuturum ben.
Güya seni bıraktıktan sonra eve elip işlerimi yapacak ders çalışacaktım. Öğlene kadar sadece seni düşüneceğim ve dua edeceğim mutlu ve iyi olman için.
Seni önce Allah a sonra kreşteki ablalarına emanet ediyorum...
Annesinin kara gözlüsü her şey senin için... :a015: a.s.
Allahım Allahım!!!:lepi:
Akşam olsun artık!!!
Hallediyim şu işi!!!opuyorumnanaktan
Sayayım günleri..
Ne çok severim ben gün saymayı bilirsin...:1hug:
Ama en çok seni severim!!!Şeniz