Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Pfffffff... Bana nispet mi yapıyorsun?
Nedir bu yaa... sempatiksalakcinni

Pamuğum, şu küçücük halinle bile ne büyük bir iş başardın biliyor musun.Nasıl bir hayat kurtardın biliyor musun? Sen olmasan ne yapardı, nasıl toparlanırdı?
Çok şükür bu da geçti, bunu da atlattık. Yine gülümsüyor bak sayende, senin kokunla sakinleşiyor sadece!
Güzel yavrum, hep böyle olsun hayatın, hep mutluluk ver insanlara, seni seviyorum annecim.

herkez sevdiğine özlemini anlatırken iletmek isterken ben pişmanlığımı dile getiriyorum 21 yaşındayım hayatımda yaşadığım nefes aldığım her an sensizken güzelmiş nelerin kıymeti bilmemişimde rabbim bana seni vermiş sınav niyetine.birde doymamış aç mış gibi bebek...nelere pişmanlık duyacağımkimbilir seninleyken daha..hayatımın baharında öleceğim günü bekliyorumya..rabbim şaşırtmasın senin gibi beni sevgiye aç bıraktın soldurdun beni.hangisi en ağırı bilirmisin tenine hayran kalır bazıları yosmaların gelr geçer ama gönül bağlaması körpecik bir kıza beğenisi pişmanlıkları aaah ah ben ne yaptım babacım ne yaptımda sözünü dinlemedim dizinin dibinde otursaydım zeytin peynire gelir karnım ama ama hergün akan gözyaşıma dayanamıyor artık bedenim hastalıklar üst üste geliyor sonum kanserden olacak ama bunun ahireti var asla asla asla cennete girsem yerim yanın olmayacak sen hiçbir zaman olmayacaksın artık gönlümde sadece çocuğumun babası..senin oldugu gibi benmde artık dilim beyaz gönlüm kara dicek seneler geçecek ihanetinin bedelini ödeyeceksin.ben bu yaşımda sevgine muthaçken bana gün yüzü göstermedin..bir yudum suya muhtaç düştüğünde enson yanında olacak kişi benim unutma..İSMAİL

Dilimde o nağmeler
Seviyorum demeler
Saçlarım hep boynunda
Ha hay… Ne güzel kareler
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

dün gece ben kahkaha atarken dostlarımla aileni görüm yolda kızkardeslerin kuzenlerin falan umarım gelip hemen yetiştirirler sana cok mutlu görünüyordu bi güzel de giynmiş kuşanmış derler de çatlar da patlarsın sositososito :teytey: gerçi onlar çok ii insanlar yetiştirme gibi bişey olmaz belki de sen hiç onlara cekmemşsin biraz iyilik kapsaydın ailenden ablan biraz gıcık ama yine de ii.

hımm bu arada rüyamda görüyordum güzel bi şiir yazıp göndermiştin sonuna da kocaman UMUDUMSSUN yazmıştın anca rüyamda görürüm dimi çok da ummrruummm

Betişcim,Gözdecim,Çayeli Sosyete Pazarı veeeeeeeeee ben!!!! opuyorumnanaktan
Son 6 gün!!!!:teytey:hihoyyyt

Aşk'tan Ve Erkeklerden Çok Daha Önemli Şeyler Var Dünyada..

Kendinize Gelin...

Aşkım ya o kadar yoruldun ki son bi kaç günde,
inşallah şu an mışıl mışıl uyuyorsundur bitanem boshayallersmile
Bide bu akşam iftara davetlisiniz oraya gideceksin, neyse bi saate bakayım gecikirsen uyandırırım, az daha uyu sen kıyamam sana ben sevgilim :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…