Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
düğüne de giderim kokoş da olurum huh p
feysdeki fotograflarıma bu kadar ilgi gösterilmesi seni rahatsız etmemeli bence
senin yorumunu da görmedim değil ... çok hoşlandı :)
hmm

mutluyum.. mutluyum.. huzurluyum.. umarim sen de oylesindir.. degilsen bile ol lutfen..

benimle evlenecegine keşke bi vileda kovası 5 bidon çamaşır suyu 10 varil vernel 1000 kilo matik le evlenseydin ..ay nefret geldi artık bu adamın titizliginden şölee yayılim dedim akşama kadar susamadan yavaş yavaş yaparım işlerimi dedim evde oturası gelmiyomuş ayaklarını yere degdiremiyomuş sanki bok götürüyo ortalıgı ya tertemiz ortalık bir iki tane bulaşığım var bide tuvalet banyo yıkancak çamaşır katlancak ..ay adam sanamı kaldı aç tv ni izle off bıktım ya bıktım valla..

Gözdecim,Betişcim,Göksu Parkı veeeeee ben!!!!Şeniz:1hug:
Son 5 gün!!!!hihoyyyt

:kedi: evet pırlanta haklısın bende gelgitler yaşıyorum ... sevgi zamanla olan birşey...
bizim arkadaşlığımız biraz farklı ... hoşlanma belki... işde farklı şehirde olmasak belki daha farklı olurdu..
ben ona beni seviyormusun demedim ki? sadece konuşmuyor du cevap alamadım uzun bir süre ... sonrada birşeyler söyledi... sonuç bu!

hım farklı sehırlerse sanırım
sımdılık adım atmayacagını belırtır gıbı sankı
bence sen ondan bagımsız onune bak
benımde basımdan boyle seyler gecmıstı zamanında
hayırlısı ıle olur

Ayy Allah yardımcın olsun...

Titiz adam iyi de işine karışması kötü

selam arkadaşlar ben yeni üye oldum ve direkt bu başlık dikkatimi çekti sölememk istediğimiz ve söleyemediğimiz şeyler evet:bbo: görümcekimden nefret ediyorum senden hayatımı mahvettiğin için beni bunalıma soktuğun için seni ömür boyu artık görmek istemiyorum ne olursa olsun sen çok kötü bi insansın ve benim hayatımda kötülerer asla yer yok senden nefret ediyorum nefret ediyorum hayatımda kimseden etmedim ama senden iğreniyorum allah seni ıslah etsinalsanaalsanasmile

Gece 4 te beni online görünce şok oldun dimiiiiiiii :jeyyar:
Ben seni daha ne şoklara sokacağım sen dur dur akannehir

Bu yaptıkların,göndermelerin pişmanlık mı yoksa benimle oynamak mı yine bilmiyorum ama tuzağına düşmeyeceğim !!!Evet,sana aşkımdan ölsemde karşılık vermeyeceğim.O defter kapandı çünkü.Pişmanlıktan sürün !!

Bende Kalsaydın... 8.Yılımızı Çocuğumuzla Kutlasaydık..
Keşke.. Keşke!!!

Rüyamın en güzel yerinde telefon çaldı sonra kapadım gözümü ama devam etmedi

Artık aklıma bile gelmiyorsun inan buna
Ne yaşadıklarımız nede sen
Çünkü sen o sen değilsin
Benim içimde tükendin bittin
Özlersem ben eski seni özlerim şimdikini asla değil
Ama sen öldün ve ben yasını tuttum artık özlesemde gelmeyeceksin biliyorum bu yüzden özlemek istemiyorum....
Çünkü artık ahirette bile görmek istemiyorum yüzünü...
Senin ruhsal sorunların var ve bunu kabul etmiyorsun
Kabul edip tedavi olsan belki herşey çok daha güzel olabilirdi
Ama artık herşey için çok geç
Sen evleneceğim dediğin kişiyi herkese yalan yanlış anlattın hemde arkadaşlarıma
Fakat için rahat olsun beni bilen biliyor
Zaten sana inanacaklar varsa da benim arkadaşım değillerdir.
Ben varım sadece ben ve hiç kimseye ufacık da olsa bi güvenim yok artık.

kalp hastalığın vardı senin..sık sık kalbin ağrırdı
ben de masaj yapardım kalbinin olduğu yere..öperdim..
şimdi bensiz daha çok ağrımıyo mu kalbin?

hiç aklına geliyo muyum acaba merak ediyorum gerçektenbayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…