Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bi kac gündür bana yazdigin bu tatli mesajlar icin cok tesekkür ederim canim kocacim....
seni öylesine cok özledim ki

Sabahtan beri söylediklerinin etkisindeyim balım deli gibi gülümseyip duruyorum. İyi ki sevmişim seni. İyi ki varsın. Seni çok seviyorum diğer yarım...opuyorumnanaktan Sıradaki şarkı bize gelsin. Dinle bak ne diyor Kayahan abi: Gönül sayfamda açık seçik Senin adın yazıyorkaydirigubbakcemile2

Bu aralar beni ihmal ediyorsun hayatım hareketlerine bir an önce çeki düzen ver derim bennnnnn

Artık tahmin edebiliyorum gerçeği... benden uzaklaşmana sebep olan şeyi...

inanmak istemiyorum, inanamıycam... bi ömür içim yanıcak... onlarında içi yansın...

Rabbim pişman etsin ne diiym... bedduada edemem ki...

ama yazık yaa... Allah korkusu olmaz mı insanın içinde mafoldumben

günah yaa.. ikimizede yazık ettiler mafoldumben

Rüyamda bile göremiyorum seni.
Yuhh yaaa yuhhh!!!
kafamçokkarıştı senağlama

Melekler şahit dursun sevgilim aşkımız kutlu olsunn :asigim: :asigim:

Keşke şuraya 'Seni çok özledim.' dışında bir cümle yazmamı sağlasan. :|

göğsümde uyutsam yine seni..alnını öpsem yine sen öyle koynumda uyurken
sen uykunda konuşsan yine tatlı tatlı,ben de gülsem sana yine..
bunların bi daha hiç olmayacağına katlanmak nasıl zor biliyo musun?
aşkım..20 gün oldu 1 gram bile dinmedi acım
ben yapamıyorum sensiz

unutamıyorum kötü sözzlerini.seni sevmemekten korkuyorum ama artık çok sıkıldm.aşık oldugum adam sen misin tanıyamıyorum

Vazgeçtim yine.
İstemiyorum şu anda seni.
Beni istemeyeni ben hiç istemem.
Bana ne... :1closedeyes:
İstesen bana ulaşırdın. Bunu biliyorum.
Aptallık bende işte.
Neyse... Şimdi yapcak bir şey yok ya, aklıma geliyorsun öyle arada bir.
Napalım. Okul açılınca kurtulurum.
Ne salağım yaa... Bir de iletime bak.
Geçmişi bırak, yoluna bak yazıyor ama hiç oralı değilim bugünlerde.
Geçer bunlar geçer...
:1closedeyes:

Böyle olmasını sen istedin...
Ne demiştim sana hafife aldın...
Sen benden 1 adım gidersen, ben senden 2 adım giderim demiştim.
Allah yardımcın olsun bundan sonra...
Çünkü ben artık böyleyim.
bayanssulusmile

simdi senin yaninda olmak var. o tatli yanaklarindan öpüp seni uyandirmak.
offf be askim offfffffff....

zamana bıraktık" kader" dedik belki yollarımız birleştirir dedik... seni oyalamış gibi olurum diyosun ... peki neden az da olsa çaba sarfetmiyosun kendin için... bu kadar boşvermişlik umarsamazlık neden. eski aşkının üzerinden 4 sene geçmiş sen halen nu düşünüyorsun... düşünmediğini di söylemedin...
değer veriyosun belki arkadaşça bir sevgi ve saygın var... beni tanıdın için mutlusun...aradığım sorduğum için mutlusun...bana ilgi gösteriyosun beni düşüünyorsun. rica ettiğim şeyleri yapıyorsun fikirlerimi uyguloyorsun... işlerinin arasında beni görmye geliyorsun.... yüzünde gülücükler oluyor benimle konuşunca.... ama yanında yokum uzaklıklar var aramızda görmediğinde uzaklaşıyorsun benden...
-evliliğe sokuk bakıyor olmasam " ideal eş ideal anne " olursun aslında...- bu cümleyi çözemedim... senin için mi yoksa genel olarak mı? benim hayatımda kimse yok diyosun ? ilerde ben maddi ve manevi imkanlarımı düzelttiğimde ...o zamn evlenme mi teklif edicen be adam? konuyu oraya getirdin... ben öyle anladım...

Son düzenleme:
-evliliğe soğuk bakıyor olmasam sen ideal bir eş ideal bir anne olursun - maddi ve manevi imknalrım düzelince ? ne demek istiyosun sen ya?

suskun sultan
hanı adam sana ılerıde senınle evlenmeyı dusunebılırım demıste
tam olarak hanı yanık bırı degıl sanırım sana karsı
ılgısı ve hoslantısı var mantık olarakta senın dogru kısı olacagını dusunuyor olabılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…