Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
o yürek talan
o yürek yangın yeri
o yürek seni istiyor
bir tek seni...
mafoldumben

gozlerımın ıcıne bakarak benı bırakma dedıkten 1 hfta soraa yalanlarla benden ayrılann ınsannn sanaa seslenıorummmmm hayatımdaa kımseye etmedıdgım bedduaları ettımmm geberrr yaaaaaaaaa geberrrrrrrrrr 1 yıl oldu bı keree cehennemın dıbıne gıt dedım 10 kere telefonu suratına kapadımm 3 kere yolun ortasında bırakıp gıttıım dıee yapılırr mı bu banaaa nerden bulcaann benım gıbısınıı ezikkkkkkkkk ben sanaa fazlayımm zatennn neyse bunun farkınaa sen wardınnn ılkk amaa keske ben ayrılsaydımm bu kadaaar uzulmezdım yaaaaaaa amaa en cok hosume gıden de ne bılıomusunn senın basına gelelerı duymak sacınn dokulmusss kell kallllll arabaa carpmısssssssss ayagın ezılmıss hahaha cokk uzuldummmmmmmmm koturummm olllllllllllll evınızee hırsızz gırmısssssss hahahahhaaa o kadarrr mutluyum kıııııııı askeree de gıtcenn yakındaa basınaa neler gelcek acabaa gelecek bolumlerı heycanla beklıorummayrıcaa muhtesem bırı war hayatımdaaaaaaa artıkkk ya sennn bu aradaa annenın poposuna da ıgneyı bastımmm o anıı anlatamam sanaaa sen olsaydınn delık desık etmıstım senııı solemıslerdır emınımm ne dusundun kııı o ann aptall kosa kosaa gıttınn anneenee soledın gorustumuzuuu ewlnecekkmıs benlee saolll ben senle ewlencekmıydım acabaaa hahhhhhhh sadecee senın gıbı bırınden bole bıse beklemedıgım ıcın kahroldummm sendee kahroll mahvollllll yok ollllllll

İyisin di mi?
Nolur daha iyi ol. :/
O mesajı yazdığına göre moralin daha iyi di mi?
Güzel rüyalar gör, canım benim. opuyorumnanaktan

benim içim acıyor yaaabilmiyorumkismile deli gibi ağlamak vardı şimdi ama kafayı yastıklara vurup hıçkırmak nefesimi kesiyormafoldumben hani derler yaa anıra anıra ağlayıp kendimi bulmak istiyorum...sonrada halsiz düşüp uyumak...:gitme:

ama yani yalanın da bu kadarı :)
tatlı tatlı bakıyormuşum bak seen :)
her aşık oldugun kızı tavlayabilirsin ama ben her aşık oldugun kızlar gibi değilim tatlım
tatlım kelimesine de yakışmıyor degilsin hani

Son düzenleme:
Gereksiz işler peşindesin..kaydirigubbakcemile3
Ahh bir bilsen!!!
Sökmüyor be güzelim bu eski numaralar...guclubacismile

aşkım....

canım, içim çok sıkılıyor bugünde...

abimin sıkıntısı benimde sıkıntımmış meğer...

onu çok düşünüyormuşum meğer...

yanımda olduğun için teşekkür ederim kocammmmmmmmm

Betişcimmmm,Gözdecimmm,Okyanus Plaza,Yunus Market,Ankara veeeeeeeeeeeeeeeeeee ben!!!opuyorumnanaktanŞeniz
Son 4 gün!!!!!!!!!!!!!!!!hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…