Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Mesajı atan hiç beklemediğim bir insan oluyor.
Neden?
Siz neredesiniz? Ne-re-de?

Çocuk gibisin yemin ederim.

Çok şükür....
Dün geceyi de atlattık!!!

..tamam,kanitlamana gerek yok.. unuttugunu/istemedigini biliyorum..ben mi? Ooooo neleri astim sadece onume bakiyorum, gayette iyiyim.....guclubacismile

severek ayrılmak zorunda olmak ne kötü, üstelik senin de sevdiğini bilerek... gerçek dünya... çok acımasız, hayallere yer yok malesef... sadece hayatın gerçekleri var... aşk, sevgi hiç bişeye yetmiyo, malesef biliyorum aşkım...mafoldumben

Kocaman bir günaydın kendime :) Daha sonra herkese teker teker günaydın :)

artık çocuk değilsinnn !!! her sınırlendıgınde esyaları kırıp dokmekte ne demek kendıne geeelll !!!

ben senın annen değilim bi kenara sinip kırıp doktugun esyaları sessizce çöpe atamammmmm!!!

o kırdıgın tabağıı çöpee atacaksınn!!! ben elimi sürmem !!!

5 yasında cocuk değilsin arkanı ben toplayamam!!!

madem cocuksun sorumluluk alamazsın pekiii nedeeenn evlendııııııııııııııııınn benimmmmmleeeeee!!!!

Artik ne yapacagimi, ne düsünecegimi bilmiyorum...

Cikmazlardayim, caresiz ve en korkunca yalnizim...mafoldumben

babam yarın babannemi bizim eve getiriyo. hiç hazetmem şahsından.

baba burayı okuyosan bi zahmet "ananı da al git" rica ederim sempatiksalakcinni

geriden geldiğim için rep verdikten sonra okudum bu mesajı kaydirigubbakcemile5sempatiksalakcinni

yalnız çok büyük bi hata yapmışım, bundan sonra güzel erkekleri kimseye sölemicem kendime saklıcam :dilcikar: ryuuji benim tımammıaa hıh

ya niye yapıyorsun bunu...nolur ya...geri dönüş yapmaya zorlama...dönemem sana...yarama tuz basma artık...seni unutmaya çalışıyorum unutamıyorum sen böyle yaptıkça...neden geldi başıma bunlar...tam atlatmaya çalışırken neden atlatmama izin vermiyorsun...çok imkansız çok...keşke sorun uzak şehirlerde olmamız olsaydı...ama asıl üzüldüğüm aynı şehirde de olsa yapamazdık biz senle...iki korkağız ne de olsa...ama olumlu bişe olarak ben senin gibi sadakatsiz değilim...neden bu kadar zıt kutuplardayız...seni çok fazla özlüyorum...ama haketmiyorsun özlemimi...seni gerçekten seven bendim...sen değildin beni seven...bana vicdansız diyorsun...ama gerçekte vicdansız sensin...çok iyi biliyorsun bunu...

kiziiiiiiiiiiiiiiiim sen soylemesen de kesfederim ben onu timam miiii???
coooooook tatli yahu bi anime karakteri bu kadar tatli olur mu?alsanaalsanasmile
resmen hungur fosurt agladim sonun da mafoldumben
ooof oofffff neden boyle karakterler var ki december akannehir

seni kıskanmamakta hala ısrarcıyım huh :1closedeyes:
yanındaki özentinin özentisi sefil kızlar da güldürmüyor degil beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…