Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yauu hadi diğer dangii bana aşık falan değildi, aramızda bir şey yoktu...
Ya sen? Sen bana bayılırsın... Eee nerdesin peki?
Ya bir iki laf etmk bu kadar mı zor??

Demek ki seven, sevmeyen farketmiyor, topunuz aynısınız.
Öküzsünüz, odunsunuz!!!

Şunu da düşünmüyor değilim... Acep o da bir şeyler hissettiği halde mi harakete geçmiyor?

Sizi anlamak çok zor, çoookkk...

Bir yandan da hiç umrumda değilsiniz... Nasıl bir şey bu çözemedim.

Neyysee....

eylül=hüzün demekmiş, bayram bile sensiz buruk, hüzünlü... yazıklar olsun sana, bir insanı yaşayan enkaza çevirdin...

Saçlarımın yeni haline böyle tepki vereceğini bilsem daha önce boyatırdım ya..

laelaelaelaelae

Parti erken başladı sanırım...:CüvCüv:

sürekli seni seviyorum diyosun her konuşmamızda, benimle alay mı ediyosun sen, bu oyunu iyiki oynamışım gerçek yüzünü gördüm...

Bil ki ey sevgili
Ben seni aklımdan hiç çıkarmadım;
ben sadece aklımı çıkardım
Ve böyle bilsin bütün dünya,
ben aklımı senin rağmına değil
senin uğruna senden çıkardım

Bizim Beşik Kertmesi Olma İhtimalimin Yüzde Kaç CADIARZU

Lütfen bana adım atma lütfen..Biliyorsun sana karşı ne kadar hassas olduğumu yapma...Merak etme beni,her gün mesaj atma...Yapma yapma yapma...

Moo-hyuk aşşşkkkkııımmmmmm... :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim:

erkekler aşık olmaz,bu koskoca bir yalan,yalanların,ihanetlerin,gururumu ve beni incitmeni yok sayıyorum,senin açık açık yaptığını her erkek yapabilecek potansiyelde biliyorum.senin bilmediğinse bundan sonra her şey bambaşka olacak.çok güvendiğin kız yok artık,kalbi olan kız çok uzaklarda.
bundan sonra entrikalar bende dönecek,hiç bilmeyeceksin ama parmağımda oynayacaksın
şimdiden yazık sana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…