Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

japon kadınları evlenmeyip kendini işe versin diye sanırsam sempatiksalakcinni

insan deil o yav. valla deil. olamaz yani öle bişi, yok görmedim ya. ben kushiedayla olmasını istiyodum hem ( öle iyi erkekleri hep cadalozlar kapıyo zaten alsanaalsanasmile

kizim kushieda ile olmasini ben basindan beri hic istemedim,.. uyuz bisi o yahu askina sahip cikmak yerine hemen arkadasina verdi.. birazcik da taiga ile kapismasini isterdim onun bu konuda aslinda..
nasi opustuler ama :kedi:
coooook sevimliydiler yaaaaa...Şeniz
ooof ooffff ryuuji senin gibi birinin var oldugunu gordukten sonra gozum kimi gorebilir ki artik.. mafoldumben

gel ve yüzyüze konuşalım geleceğimizi, seni çok özledim ama böle telefondan bitirmek olmamıştı gerçekten, gözlerimin içine bakarken de bitirmeyi isticek misin çok merak ediyorum, seni seviyorum, belki doru belki yanlış ama duygularıma hakim olamıyorum, benim için değerlisin...

Offfff feci yorgunum.
Senide yordum biriciğim ama hiç sesini çıkartmadın .
Canımsınnnnnnnn opuyorumnanaktan

Moo-Hyuk... Aşkımmm senin o güzel yüzünü izlemeye başlıcam az sonra.
boshayallersmile :asigim: :asigim: :asigim:

:gitme::gitme::gitme::gitme: keşke izlemeseydik yaa kimseleri beğenmicizz artıkın mafoldumben

dayamanıcım resmi koycam ben.

RYUUJİ SEN İNSANMISIN LEEEYYNN akannehirakannehir

farzet ki ryuuji bunu okıcak falan sempatiksalakcinni (formata zoraki uydurma)

an geliyor senden bile kaçmak istiyorum nerden de seni sevdim diyorum
ama senden kaçılmıyor 1-2 kere denedim olmuyor senin beni sevdiğini bilmemek sesini duymamak beni öldürüyor iliklerime kadar canım acıyor o an ölmek istiyorum kendimi yok etmek ben seni herşeyden çok seviyorum benim gibi biri nasıl böyle sever şaşılacak şey belki de bu aşk ama ben biliyorum ki sen beni benim seni sevdiğim hep daha fazla sevdin ve seveceksin bense hep aklı karışık olacak olan...
seni seviyorum minik sevgilim hep benimle kal...

Seni çok özledim aşkım. Çok çok çok.. İnşallah şu an iyisindir ve nöbetin bitince beni arayacaksın. Bu gün senin doğum günün aşkım doğum günün kutlu olsun iyiki varsın..

Çok güzel kokuyorsun hani bebekler kokar ya tıpkı aynı öyle
cennetten yeni düşmüş gibi, demek ki hala o saflığını temizliğini koruyorsun
YİRİM

Aleykim selam!!!
Kuzenler hangi akla hizmet selam gönderdiler bilemicem ama gelmiş selamı boşa çevirmek yakışık almaz di mi?:roflol:

sana kızdığım bi gün buraya
''artık yeter gelme bu kadar üstüme sıkma beni bu kadar'' yazmıştım
ama aşkım beni cooooooooook fazla kıskansanda ben seni çok seviyorumm :) ve artık bu kıskançlıkların bana komik geliyo :) çünkü beni gözünde o kadar büyütmüşsünki sevdiğim herkes beni çok beğeniyo korkusu var devamlı içinde :) beni bu kadar beğenmem de hoşuma gitmiyo değil :)
seni çok seviyorum çok çok çok çok :) artık bitsin bu hasret :) kavuşalımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm özledim seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bitsin artık bu yaz tatili...sensiz herşey çok sıkıcı ve anlamsız..beni kahkahalara boğuyosun devamlı güldürüyosun,ne yaparsam yapiim hiç bi zaman bana sesini bile yükseltmedin,çok iyisin aşkım ve beni mutlu etmek için havada kırk takla atıyosun resmen elinden gelen herşeyi yapıyosun,bir dediğimi iki etmiyosun,benden ayrılmayı hiç düşünmüyossun bile,gelecek hayallerinde bensiz hiç birşey yok ... kısacası sana bayılıyorum ve aşık oldum hayatımda ilk kez.bu hiç bitmesin istiyorum...seni çok seviyorummmmmmmmmmmmm :) bi de bu kıskançlığını biraz törpülesek mükemmel olcak :*:*:*
aşkımmmmmmmmmmmmmmmmm 19 eylül pazar istanbuldayım ve seni çok fazla özlediiiiiiiiiiiiiim :*:*:*

canım bence ufak kıskanclıkları bu kadar buyutme, herkesın bır kusuru vardır varsın bu adamınkı de bu olsun

masallar diyarından çıkmış gelmiş benim romantik sevecen prensimdin.beni çok sevdin çok mutlu ettin teşekkürler.şimdi yoksun ayrıldık o güzel günler çoktan geçti hayatının bundan sonraki kısmında mutluluk ve başarı dilerim sana ....mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…