kiziiiiiiiiiiiiiiiim sen soylemesen de kesfederim ben onu timam miiii???
coooooook tatli yahu bi anime karakteri bu kadar tatli olur mu?alsanaalsanasmile
resmen hungur fosurt agladim sonun da mafoldumben
ooof oofffff neden boyle karakterler var ki december akannehir
japon kadınları evlenmeyip kendini işe versin diye sanırsam sempatiksalakcinni
insan deil o yav. valla deil. olamaz yani öle bişi, yok görmedim ya. ben kushiedayla olmasını istiyodum hem( öle iyi erkekleri hep cadalozlar kapıyo zaten alsanaalsanasmile
:gitme::gitme::gitme::gitme: keşke izlemeseydik yaa kimseleri beğenmicizz artıkın mafoldumbenkizim kushieda ile olmasini ben basindan beri hic istemedim,.. uyuz bisi o yahu askina sahip cikmak yerine hemen arkadasina verdi.. birazcik da taiga ile kapismasini isterdim onun bu konuda aslinda..
nasi opustuler ama :kedi:
coooook sevimliydiler yaaaaa...Şeniz
ooof ooffff ryuuji senin gibi birinin var oldugunu gordukten sonra gozum kimi gorebilir ki artik.. mafoldumben
sana kızdığım bi gün buraya
''artık yeter gelme bu kadar üstüme sıkma beni bu kadar'' yazmıştım
ama aşkım beni cooooooooook fazla kıskansanda ben seni çok seviyorumm :) ve artık bu kıskançlıkların bana komik geliyo :) çünkü beni gözünde o kadar büyütmüşsünki sevdiğim herkes beni çok beğeniyo korkusu var devamlı içinde :) beni bu kadar beğenmem de hoşuma gitmiyo değil :)
seni çok seviyorum çok çok çok çok :) artık bitsin bu hasret :) kavuşalımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm özledim seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bitsin artık bu yaz tatili...sensiz herşey çok sıkıcı ve anlamsız..beni kahkahalara boğuyosun devamlı güldürüyosun,ne yaparsam yapiim hiç bi zaman bana sesini bile yükseltmedin,çok iyisin aşkım ve beni mutlu etmek için havada kırk takla atıyosun resmen elinden gelen herşeyi yapıyosun,bir dediğimi iki etmiyosun,benden ayrılmayı hiç düşünmüyossun bile,gelecek hayallerinde bensiz hiç birşey yok ... kısacası sana bayılıyorum ve aşık oldum hayatımda ilk kez.bu hiç bitmesin istiyorum...seni çok seviyorummmmmmmmmmmmm :) bi de bu kıskançlığını biraz törpülesek mükemmel olcak :*:*:*
aşkımmmmmmmmmmmmmmmmm 19 eylül pazar istanbuldayım ve seni çok fazla özlediiiiiiiiiiiiiim :*:*:*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?