Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
artık günleri sayamaz oldum çok özlüyorum çokk.....

Ayy bana neler oluyor... Hiçbiriniz umrumda değilsiniz.
Hiç özlemiyorum da, aramıyorum da... :umursamaz:

Artık ben, ben, ben varım. sempatiksalakcinni

O dünyalar güzeli suratını yerim, yerim, yerimmmm... Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
:asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim:

Nasıl kızıyorum bu düşüncelerine...

Kendin okuyamadın içinde ukte olması gerekirken okuyupta işsiz kalanları örnek göstererek ne diye okumuşluğu küçümsüyorsun. Her gün beş vakit alnını secdeye değdiriyorsun da ilimin müslümanlara farz olduğunu bilmiyor musun? ne olursa olsun okusun diye destek vermen gerekmez mi? okumuş olmak sadece iyi bir meslek edinmek için mi? aydınlık için değil mi? bilmez misin cehalet kapılarını kalem tutan eller kapatacak....

nerde kalırsan kal yaa..
gelme evime..
sıktın artık geçen sene burnumdan getirdin akrabam değilsin arkadaşım bile değilsin yüzsüzlüğün bukadarıalsanaalsanasmile

Kankaa!! Sana Demedim Mi Herşey Güzel Olacak Diyee!!! opuyorumnanaktan

off edit tuşu off..

bitiririm demiştim şiştin mi hi ha ho :lepi: naniknanik alkisalkisalkis laelaelaelaelae

ben sennle nefes alıyorum.......

hani derler ya aşk insanın kapısını 1 kere çalar...ne senden öncesi ne de senden sonrası yok benm hayatımda...aldığım her nefes sensin...aşkın ruhumda kanımda damarlarımda....her sbh uyandımda allaha teşekkür ediyorum neden bilio musun beni sesnnle ödüllendirdi die...

herşeyden şüphe et ama aşkımdan sewgimden şüphe etme SENİ SEWİYORUM allah yukarda bilio içimi...zaman zaman acı sözlerinle yaralasan da kalbimi bi tatlı sözünle unutuyorum herşeyi....naparsın işte aşk işte aşkım karşılık beklemez sewdiğine kalbin kırılmaz...
mutluğum senin elinde şimdi soryorum sana:WAR MISIN AŞKIM BENMLE KOCA ÖMRÜNÜ GEÇİRMEYE

seni sewiyorum anlayamayacğın kadar anlasanda hesaba vurulamayacak kadar çok seviyorum

bilmiyosun ama bende cok ıstıyorum eşin olmayı yanında olmayı bılmıyosun ama en az bende senın kokunla uyanmayı ıstıyorum
sanıyosunkı bırtek sen ıstıyosun evlenemyı ben 3 yıl 1 aydır her bır sanıye bu hayalı kurup bu duayı edıyorum
tum varlıgımla beklıyorum senı sevgılım...
ama soyleyemm bunları sana bılıyorumkı ben soylesem o dakıka geleceksın ıstemeye ya sonrası..
hayallerımızı gerceklestrmeden henuz planlarımızda olmadan evlenırsek pısman olmandan korkuyorum
bıgun uyanıp bana bakıp degermıydı demenden..
oyle ozel bısey yasıyorumkı ben sende ıste tam bu yuzden daha erken evlılık ıcın dıyorum..
bugun arkadaslarımzıın yanında kızdın bana daha cok var dedım dıye
cunku sen esın olmamı ıstıyosun ınan bende cok ıstıyorum hanı ayrılırken dedın ya bana hıcmı ozlemıyosunda ıstemıyosun evlenmeyı
çok ozluyorum ama aşkımıza kıyamıyorum...SENİ ÇOK SEVİYORUM....

Sana sadece artık allah belanı versin demek istiyorum yüzüne karşı.Tanıdığım,sevdiğim kişi sen değilsin artık.Bu sen olamazsın.Çok bencilsin......Senden nefret ediyrum.Artık herşeyin işin,para kazanma hırsın ve arkadaşların oldu.Bu yüzden senden nefret ediyorum.O kadar anlatıyorum ama sen sadece kendin için yaşıyorsun ve dolaşıyorsun.Senden nefret ediyorum artık.Bıktım senden.Bıktım.Bıktım................................................Senle olmak zorundayım çünkülerim çok hayatımda.Seninle pişmanlıklarla bir evlilik yaşamak zorundayım.....mafoldumben

Dün akşam arkadaşlık sitesinde seni aradım, ama yine yoktun... Hala üye olmamışsın. Sınıf arkadaşlarının profillerine baktım. Sana ait bir resim aradım, en sonunda da buldum bir tane ... Ne zaman çekindiniz bilmiyorum ama saçların kısaydı. Belki de askerdesin şu an. Belki benim hala sana takılı kaldığım aklının ucundan bile geçmiyor. Belki sen de benim seni arada düşündüğüm gibi sen de bir başkasını düşünüyordun... Belki de bir sevgilin var ve mutlusun... Belki de, belki de, belki de.... Bu liste uzar gider böyle. Sevgilin falan umurumda değil ya keşke bir gün benimle dolu dolu bir gün geçirsen, geçirmek istesen... Keşke sana söylemeye cesarat edebilsem. O güzel gözlerine dakikalarca bakıp dalıp gitsem, sağdece bir gün benim olduğunu hissetsem, sağdece bir gün benim olsan... O gün sana bir ömür benim olmuşsun gibi doysam, o gün içimdeki sen özlemini atabilsem, o gün herşey bitse ben de sana takılı kalmaktan kurtulsam, o gün beni bu tutkudan azad etsen ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…