Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sen Beni Kanser Etmeden Ben Kangren Olmuş Yeri Kestim Attım.. Hepsi Bu yerimseniben

hep zeytinyağı gibi üstte kalmayı başarıyorsun ya helal olsun hep ben haksızım sen öyle san cevap veremediğim için böyle düşünüyorsun ama bir konuşursam altından kalkamazsın kötükedihüso

erkek milleti değilmisiiz hepiniz aynısınız insan baba olunca bu kadarmı değişir anlamaz eşini
unutma ben senin annen değil çocugunun annesiyim ona göre davran

Bir insan bu kadarmı duyarsız olur allahım sengözlerimebaksanab

Sıpasın İşte Sıpa.. Başka Bişey Diyemiyorum :umursamaz:

:1no2:neden her gelen gün geçen günü aratıyor neden gözlerim hep dolu dolu oluyor ya ben memnun olmayı bilmiyorum ya sen artık beni mutlu etmek için birşey yapmıyorsun.

Niye öyle birsey yapmaya gerek duydugunu bende anlamiyorum ama insallah yakinda cikar kokusu..!!!!:umursamaz:

Yaklasik son 10 gundur yasadigim ilginc tesadufleri duysaydin cok sasirirdin yoksa "Bana ne? Beni hic ilgilendirmiyorsun" mu derdin ???...ama ben yine de uzun uzun, detayli anlatip, kafani sisirmek icin neler vermezdim.......:çok üzgünüm:

Korkutma bizi. İyi davran. Zorluk çıkarma. Trip yapma.

Tamam mı? :1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…