Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kimsenin ama hiç kimsenin acıtmadığı kadar canımı çok acıttın....

hani vazgeçemezdin...derin yaralar bırakttn ve gittin..........affedemiyorum...

Son pismanlik fayda etmiyor inan!!!

Insan sevdiginin degerini onu kaybetmeden önce bilmeli!!! Kaybetikten sonra hersey icin cok gec olabiliyor!! Sunuda anla bizim icin artik cok gec!! Cekip giden sensin, bir hafta sonra gerimi dönmek istiyorsun??? Peki bundan tam bir hafta önce bensizligi göze alan sen degilmiydi`??? Sen degilmiydin bana kötü yabanciymisim gibi davranan, ben senin sözlündüm herhangi biri gibi degil?? Inan arkandan kötü konusmak istemiyorum. Senin icin sadece ömür boyu pismanlik cekmeni diliyorum. Benim cektiklerimin yaninda cok az kalir. Ve biliyormusun ikimizde kaybetik evet ama benim kaybetiklerim senin kaybetiklerinin yaninda inan bir hic kalir!!!

Bu yolu sen kendin sectin ve ben gördümki sana artik güvenemem seninle bir yola cikamam. Her zorlukta beni üzer, kirar incitir kacarsin sen...Sana bundan sonra güvenenmem. Ve senin icin son dillegim hayatini bir an evvel yolluna koymam. Gerci buda sendeki bencillikle, ben merkezcilikle biraz zor.

Yok artik olmaz seninle olmaz...

Neden neden neden samımı değilsin?
neden sen misin ben miyim şartlar mı?
kırılıyor her geçen gün sana olan inancım farkediyorsun demi?
yazık..

Çok Şükür 1 yıl geçti üzerinden. Çok şükür Rabbim'e İyiyim bugün.

Gidiyor musun diye sorma bana. Gönderen sensin. Ne terk etmeyi istedim seni, Ne de daha yaşamadığımız bu aşkı toprağa gömmeyi. Senin kadar öfkeliyim ben de. Senin kadar endişeli… Bir dokunuşunla bin kenti yıkacak güç verirdin bana Ama inandıramadım seni. Sen, sorgularken beni kafanda, Ben gözlerinin içine bakıyordum kuşkuyla. Bir tek sözün bağlardı beni sana, Oysa sen hep susmanın koynunda. Aşkın içine bir kez girdi mi kuşku, Teslim alır bedenleri de. Sütten çıkmış ak kaşık değildim Ama yalanı sokmadım iki kişilik dünyamıza. O dünya ki bazen minicik bir odada Bazen kentin ortasında şekillendi. Nasıl da güzeldi… Zaten varsın diye her şey güzeldi ama Sen buna inanmadın. Ah bu sorular… Yaşamak varken sevdayı delice, Niye boğarız sorularla? Nasıl ikna edebilirdim seni? Ben, aşk dedikçe sen, dur dedin. Ben, seninleyim dedikçe Sen, hayır dedin. Zaten az konuşan sen Olumsuz ne kadar sözcük varsa Bulup çıkardın ortaya. Bense hiç bir şey diyemedim. Ne kadar zarar vermişim sana meğer. Nasıl değiştirmişim seni. Oysa hiç böyle düşünmemiştim. Kimseye zarar vermek istemem ben. Kimseyi olduğundan farklı bir hale getirmek istemem. Ama öyle oldu işte. Demek ki; gitmelerin zamanı şimdi. Çocukluğuna sığınır atlatırsın bu acıyı. Ne sevişmelerimiz kalır aklında, ne sevda sözlerimiz. Rahat değilim diyordun ya, rahat ol artık. Gülüşlerini saklaman için bir neden kalmadı. Tedirginliğinin sebebi de kalktı ortadan. Biliyor musun bir tanem! Gidişim yürekten değil, zorunluluktan. Sanma ki, bu toy sevdayı başka kimliklere taşırım. Sanma ki, benden sakladığın gülüşleri yalancı yüzlerde ararım. Seni de götürürüm yüreğimde. Her zaman yokluğunu taşırım. Bulup, bulup kaybettim seni bebeğim. Ne yazık ki, tozduman edemedim kuşkularını. Ne yazık ki, kalamadın bana. Öpücüğümün kokusu kalacak kapının eşiğinde. Kokladıkça; bizi bir yanlışa mahkum ettiğini anlayacaksın. Olmadı yapamadım Söz verdim tutamadım ben yine , Unutabilmek Mi Seni Asla Unuttum çok şeyi daha fazla, Koymadım yerine kimseyi Asla..

Evet Sevgili En güzel yerinde durdurdum şimdi, seyrediyorum eski filmi. Baştan yazılabilir mi aynı senaryo, tekrar çekilebilir mi aynı film, oyuncular hala aynı oyuncu mu? Gitme demiştim yüreğime, gitmemiş bak... Giden başka şeylermiş.... Tozunu aldım Yüreğimin dün gece, Şimdi koy bir yanına geçmişi, öbür yanına gelecek günleri.. Hangisinin acısıdır kıtaları sallayan? .. Hangisidir takdire şayan?

Bu yazi cok etkiledi beni...

Ucacagim ufuklarda gülen yüzümün hic solmamasini istiyorum..
Allah'im sen hayirli et..

Cd'leri karıştırırken ve birden boş bi cd buldum üstünde bişi yazmıyordu ve taktım dvd'ye bakalım neymiş bu diye.. Birden İkimizin Müziği Çaldı ve ona yaptığım vermeyi unuttuğum slayt dönmeye başladı ekranda... Kalakaldım öylece buz gibi oldum ve o slaytı izlerken o beraber dolu dolu geçirdiğimiz koskoca 5 yılın hatırasını o kareleri izlerken tutamadım ve ağlamaya başladım... Öyle'ki okadar tutmuş kasmışımki ben uzun zamandır kendimi işte bunun için hiç durmadan ağladım ağladım ağladım ve gözlerim balon gibi oldu....

İçim eridi diyordum sadece kalıntıları kaldı diyordum ve henüz tam olarak tamir olmadı bu yürek diyordum ama o slaytı izleyince çok kötü oldum ben be kapatmaya elimde gitmedi öylece izledim tam ekranın dibine oturdum bağdaş kurdum ve yüzümü iki elimin arasına aldım hem ağladım hem izledim... 1,5 senedir ben sabahları uyanırken dişlerimi sıkarak uyuduğumu farkediyorum ve uyandığımda çoğu kez ağzım sım sıkı kapalı ve dişlerim acıyor oluyor, kasıyorum kendimi uyurken ve ellerimi sıkıyorum hep, Bunu çoğu kez annem ve babamda görmüş bi kaç kez dile getirdiler ama ben bilerek yapmıyorum istem dışı oluyor Neden bilmiyorum fakat 1.5 senedir yani ondan ayrıldığm günden beri uyurken dişlerimi sıkıyor kendimi kasıyorum...

Neden bazi seyleri anladigin halde anlamiyormus gibi davraniyorsun....?
Illa yuzune karsi sunu yapma ,bunu yap dememmi lazim...?
Hayatta en sevmedigim sey bir baskasini gutmeye calismak,allah herkeze akil vermis ,herseyi ben mi soyleyecegim ,birazda kendin dusun artik...:95:

[B] bilirmisin intiharlar en çok bu vakitler de olurmuş, beynimizin en uyuştuğu,en güçsüz olduğumuz an belkide,
gece 3-5 nöbetinde yüreğim, öyle dilimde birşarkı tutturmuşum...
seninle iliklerime kadar yaşadığım günlerimi özlüyorum,dostluğu böylesine güzel yaşatığın için sağol,
kandilliyi,vaniköy'ü çınarlatını ve efkar sigaralarımızı unutmak mümkünmü...
yüreğin dar da biliyorum beni en çok kahreden bu ya zaten güvendiğin o şahikalara nasıl da yağdı karlar,unutmaki hiç kimse AH ÜSTÜNE RAHATÇA SOLUK ALAMAZ..sen yüreğini ferah tut güzellik..
[/B]

Son düzenleme:
Migren tutmasaydın keşke.. Aşkımla gezecektim olmadı bak böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…