Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Olmuyor olmayacak iste anla artik sende bunu!!! :113: Üstelik bu ayriligi sen istedin!!!

Hicbir ask bitmek icin baslamaz ama bazi asklar bitmeye mahkumdur. Ve bizim icinde bu askin sonu yok. Bu hikaye mutlu sonla bitmeyecek, arkadna biraktigin yikik dökük bir enkazla beni basbasa birakirken düsünecektin bunlari!!

sana söylemek istediklerim okadar çok ki kendime bile söyleyemiorum
üzülüyorum acıyorum belki de..
şimdlik elimden gelen bu
kendime bile itiraf edememişken belki de sana söylemeye çalışmak neye yarar ki..

seni kimse benim kadar sevemiycek belki şimdi farkında değilsin ama bigün farkediceksin... Ama ozaman çok geç kalıcaz herşeye

ısrarcı haline döndün gene .. bunu özlememiştim ben kuzum ya

herkes tüm herkes sana aynı şeyi demesini isterdim...seni benim sevdiğim seni herkese korudugum kadar koruyan bırı cıkmayacak..bana tüm yaptıklartına ragmen hiçbir el kızı cıkıpta ben onu genede cok sevıyorum susun demıyecek..en son yaptıklarını bıle zor ıcımde tutuyorum mutlumusun sımdı:( herseyı tam tersi görüyorsun kim dolduruyor seni böyle..kendi kendine mi:( ben sana nasıl kıyarım sen bana neden kıyıyorsun KONUSSSSSSSSSSSSSSSSS:((

O kadar hainsin ki!!!
Bilerek yapıyorsun di mi?

Gittigin hiçbir şehir
Bu şehir gibi olmayacak
Bu şehirde sevdik birbirimizi
Tek yürek gibi
Seni bi başkası
...Ben gibi sevmeyecek
Gittme bu şehirden sevğli
Gittme gittme gittme.....

Annecim çok özür dilerim, çok isterdim Seni mutlu edebileyim, hayatını kolaylaştırabileyim..
Çok ama çok özür dilerim...

Bir zamanlar ardından bakar ağlardım şimdi dönüp ardıma bile bakmam. Bir zamanlar uğruna dünyaları yakardım şimdi kibrit bile çakmam!!

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…