Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Amerika'da doğum yapmak istemiyorum.Aklımızı çelmeye çalışma boşuna.:90: Ortada fol yok,yumurta yok.:80:

kafam bi rahat bi rahat ki sormaaaa :))
kapattim hayatimim kapilarini yalanci,yapmacik sevgilere,ilgilere,meraklara...meraklilara...

Bir damla, okyanusa ne kadar benzerse, o kadar benziyorduk işte.
Özlemlerimiz benziyordu.
Ben damlayı okyanus yapma peşindeydim; o okyanusu damlaya sığdırma peşinde...

(C.Meriç)

Ahh baba ah ne zaman farkediceksin annemin ne çok üzüldüğünü. Dün okula nasıl gittim bilsen. Sense hiiç bir şeyin farkında değilsin ne yazık ki... Gün gelicek gene o insanları bize karşı savunacaksın biliyoruz...:97:

Tuğba'ma;
İnşallah iyi olcaksın. Sevgilini düşüneceğini, biraz da sağlığını düşün. Bak o ilaçları bi kullanma, valla yolarım o saçlarını senin.

Xxxx hoca; senin yüzünden deli gibi desen çizmek zorundayım. Garezin mi vardı bana he? :84:

samimi gibi görüntü vermeye çalışan samimiyetsizlerdenmişsin...onca dil döktükten sonra yaptığına bak...bir daha zor samimiyet kurarsın benimle....

Saygı duruşu sırasında bayrağa bakacaksın eşek!!!
Bana değil!!!:76:

‎"Büyük ölülere matem gerekmez, fikirlerine bağlılık gerekir." M. Kemal Atatürk

durup dururken hiç bitmeyecekmiş gibi bağlanıyorum başladığım güne, ve her seferinde sen çıkıyorsun suyun yüzüne.! !

vazgeçmekle kabullenmek arasında en büyük fark; vazgeçtiğinde iki kişi ölür kabul ettiğinde tek kişi.. ben sadece kabullendim..sen başka dudaklarda nefes alabilirsin!

Hiç te yanılmamışım
Saygı duruşunda hepsini duydum
Aşıksın işte bana, biliyorum
"Olum sus duyacak" dediğini bile duydum
E ben bunu zaten biliyordum ki
Aslında bu kadar tatlı olmasan çoktan vazgeçmiştim senden

meğer birçok kişi barışmamızı bekliyorumuş-istiyormuş
bu beni mutlu etti
:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…