Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben kırgınım sen farkında mısın acaba?
Tahminim; gene kaçtın beni aramaktan...
Ama elbet bu sorunu çözücez, öyle ya da böyle...
Senin yüzünden uykusuz geceler geçirmek zorunda mıyım ben?

Sözüm ona hastayım ,o nedenle de yine evdeyim;ama akşama Torium'a gitme planı yapıyorum,haberin olsun Sergio'm.:90::90:

her sabah uyanıp rüyam'da "bir şe....z" gördüm diyorum, kusura bakma sevgilim bazen adını hatirlayamiyorum...! .)

Terkedip gittin şimdi de geri dönmeyi kendine yediremiyorsun sanırım, hangi yüzle geri geleceğini bilemiyorsun.Eğer tepkimden korkuyorsan evet kork ama dön yine de

bu gün bi yemek yedim bi yemek yedim sen diyette bil benii

Müdürün değişti, gitti eski rahatlık dimi
Memuriyet çok rahat derken p.ponu kaşıyacaktın, demek ki insan kendine de nazar edebiliyormuş.
Ya da benim nazarım mı değdi ne dersin :87:

Son düzenleyen: Moderatör:
Kurban olarak beni kesin bi işe yaradığım yok bari bu şekilde yarayım dedim ..
Sen daha çok işe yarıycan sevgilim zamanı gelince dedin ..

Ne işe yarıycam örnek ver diyince cevap ver be adam ..
Sevindirdin şu garibi tam sevindir bare

Bir yol çizeriz kendimize ama nereye çıktığını bilmeyiz kimi zaman...

bide gelmişsin bana ben seni düşünüyorum ediyorum acaba anlaşabilirmisin diye kötü zamanımızda niye yanımızda olmadın yalancı sahtekar..

Renktaş ta çıktık iyi mi
Ne güzel de yakışırmış forması
Nedir bu bendeki seni her an görme isteği?
Yoksa aşık mı olu..

bizamanlar deli gibi sevdiğim adamın evlendiğini öğrendim.. Evlen bakalım Ağlayanın malı gülene yaracakmı?

artık hiç bişe düşünmiycem,plan yapmıycam...gerçekleşmeyince hüsrana ugruyor insan..!

"söz gümüşse sükut altındır."neden bunu hatırlatmak zorundayım?
neden her ağzı olan konuşuyor ? öyle atıp,tutmak,uçmak kolay değil mi? tabi yerse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…